- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na így pár nap használat után egy kis szösszenet 😃
Féltem a kijelző időtől, nos nálam teljesen vegyes használat mellett simán hozta a 5-6 SOT-ot, és még nincs ugye "beállva" az aksi még csak 3 töltés ment bele, de szerintem meglesz a 6-7 óra, ha eléri az aksi a maximális kapacitását! Tehát 1 napot simán kibír ami egy ekkora kijelzőnél szerintem nagyon jónak számít, halkan jegyzem meg eddig egyik telefonom sem bírt többet, pedig azokban nagyobb aksi volt és fele ekkora volt a kijelző 😅 Másik amiről azt gondoltam, hogy nem lesz jó az a töltési idő, mert sokan azt mondták, hogy kevés a 25W, nos nekem 20%-ról csutkára töltve 1 óra, ami szintén nagyon jónak mondható, Mi11ultra 120W-os töltővel annak is kellett 35-40 perc szvsz...ezt se értem aki ezen ki volt kiakadva🤔 Eddig semmi akadással vagy anomáliaval nem találkoztam! Száz szónak is egy a vége, aki erre azt mondja rossz, azt csak irígységből teszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kuponkunyeráló
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Videó stream letöltése
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elden Ring PS5 játék
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest