Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
cracky86 #109 üzenetére
Én pl. nem voltam vele tisztában, az S41-el kapcsolatban egyetlen külföldi fórumon (meg magyaron sem) írnak beázást, csak az S60-al kapcsolatban, és az összes tesztben (MA-t is beleértve) az egekbe magasztalják a CAT strapabírását, beleértve a vízállóságot, és az ütésállóságot. Ha a jó ár és a micro-USB port csak előny, akkor szerintetek érdemes még Xcover 4-et venni nekem, vagy most már mindenképp várjam meg az Xcover 5-öt, mégha USB-C-s lesz is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma HD kijelzőre, IP68-as por- és vízálló védelemre, valamint takarékos SoC-re váltott az XCover 3 utód, amely a Mil-STD 810G strapavédelmet is megkapta.
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Assetto Corsa EVO
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest