Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Szerintem ez egy Wearable szoftveres bug, valamiért egyes appok értesítés átküldése kikapcsolt állapotban van. Az appon belül be kell kapcsolni és utána jó lesz.
Nekem újkorában se ment át az órára minden értesítés, be kellett kapcsolni külön. Pár hete csináltam egy gyári resetet az óràn is meg a telómon is, a bug ugyan úgy megvan még a wearable appban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged