- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
evabf
tag
Sziasztok, augusztus 27-én lettem boldog - azóta kevésbé boldog - tulajdonosa egy Watch 4-nek. Beállítottam rajta mindent, e-simet, Samsung Health alkalmazást, alvás- , pulzus- és stresszfigyelést, naptárt, stb. Ami a nagy problémám, az az, hogy az akksi iszonyat keveset bír. Eddig sem remekelt akksi idővel, de azt gondoltam, napi egy töltés belefér, viszont ma hatalmas csalódást okozott. Délelőtt 11-kor levettem a töltőről,100%-ra feltöltve, ekkor 15 óra 55 perc hátralévő időt mutatott, viszont délután fél hatra már nullára merült. Nem nyomkodtam túl sokat, ezért is nem értem, miért bírt ilyen keveset az akksi. Van értelme tovább próbálgatni az energiatakarékossági beállításokat, vagy vizsgáltassam be gariban? Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest