- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
lumpy95 #11706 üzenetére
Igen , az akku . Ez sarkalatos kérdés ezeknél . Ahogy nézem semmit nem javukt az üzemidő . Jó jó , sok mindentő függ tudom. 😊 Igazán Én nem nyúzom , szinte csak az értesítések és lépés számláló , ami dominnáns .
Nem tudtam egy videóból sem és képekből sem megállapítan a desing változást , ha van ilyen . Kézbe sajnos még nem fogtam . De muszáj lesz . Úgy tűnik , hogy ez picit " sarkosabb " a kijelzőnél
És a másik feltűnő , hogy ránézve az árakra , csodálkozom , hogy az Activ 2 drágább . Ez mitől lehet ?
Tehát mindenképpen előre lépés volt számodra ?
Tudom a hardweres és szoftweres ugrás az elég nagy , főleg tárelyileg . Az uj platform kiforrot már ? A Tizen egész jó volt .
Hogy ne " szemeteljük be a Topikot , esetkeg privátban írhatnék egykét dolog miatt ? Ha nem zavarlak . 😊
Köszönöm ezt is !
Ahogy értelmezem , Nálad pozitív a tapasztalat . Előte lépés mindenképpen .
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Szép Apple Watch Ultra 2 49mm TiTanium 97% !! még 3 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest