Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokiae51
tag
Szia
2015.06.15.én lett vásárolva a Telekomnál,tehát 2 év garancia van rá...... Akárhogy nézem...
Megkérdeztem,hogy a garanciális idő kitolódik a pár nappal amíg a szervizbe van a készülék....a válasz a következő volt.........Természetesen uram.....
Várom,hogy mi lesz a végkifejlet
Majd jelentkezem,természetesen.....
-
nokiae51
tag
Sziasztok!
Amikor hajnali 3 óra körül levettem a töltőről,akkor 83 % ált...
Bevittem a Samsung szervizbe.... A srác aki átvette, mosolygott....5 nap múlva mehet érte....
Gondolom ,hogy nem az első ilyen problémával találkozott,de nem mondott semmit sem....Majd kiderül... mi volt a baja.......
Természetesen beszámolok az eredményről is........Köszi a segítséget mindenkinek!!!
-
zsocy
őstag
Állati érzékenyek a töltőre, de még a kábelre is ezek a tabok. Nekem is van olyan töltő ami vígan tölt bármit, de ez meg sem mozdul, csak vánszorog vele. Sokszor nekem is bűvészkedni kell hogy ez a kábel - az a töltő, és akkor elindul a töltés rendesen. Szerintem próbáld meg több kombóban, és mindig várj vagy 10 percet mert ha teljesen lemerült akkor kell neki idő.
-
nokiae51
tag
válasz
Memmaao #5912 üzenetére
Szia.
Meg nem próbálkoztam vele, de sajnos mivel be sem kapcsol, ezért elvetettem a Hard Reset opciót...
De, hogy mi baja lehet egyik napról a másikra, elképzelésem sincs.
Max arra tudok gondolni, hogy aksi baja lehet...Meg volt a próba, semmire sem reagál.
- Ha be dugom tölteni, nem jelzi ki hogy venné a töltést...
- Hard Resetre sem reagál
- Bekapcsolni sem lehet
- Tegnap videót néztem rajta, majd kikapcsotam és töltöttem 3-4 órát kb.... Lehuzattam a töltőröl majd ma este 9 óra körül be akartam kapcsolni, de semit sem csinál... Nem telepítettem rá semmit sem. Olyan mint új korában...Holnap kiderül mi lehet a baj... Remélem..
-
nokiae51
tag
válasz
philoxenia #5910 üzenetére
Szia
A töltővel más telefont tudok tölteni, de ha kábel hiba lenne attól még be kellene kapcsolnia a tabnak?
-
nokiae51
tag
válasz
philoxenia #5908 üzenetére
Szia
Nem semmit sem...
Valami ötlet esetleg?
-
nokiae51
tag
Sziasztok fórumtarsak!
Segítségre lenne szükségem...
Adott egy Samsung SM-T805 Telekomos tablet... Ami a következő dolgot produkálja...
Tegnap este feltettem tölteni.... Mostanság be akartam kapcsolni, de még semmit sem csinál...A töltést valamikor éjjel 3 óra körül befejeztem.....
Találkozót már valaki ilyesmi hibával?
Remélem még garanciális a kütyü.....
Várom az erdembeli hozzászolasokat...
Ja és buheralva nem volt... Minden gyári rajta...
-
ityam
őstag
válasz
UfoZoli #5903 üzenetére
rootolni nem kell hozzá a tabot? csak mert azt nem szeretném egyelőre.
Amúgy playből a legtobb használt cumó visszaállt. viszont volt egy játék ami új játékot kezdett és hiába jelentkezdtem be play fiókkal nem sikerült folytatnom a régi játékom. A játék ügyfélszolgálata meg kb 2 nap alatt oldotta meg hogy jó legyen. De végül mostmár jó. Csak ha megint újrarakom a tabot nem akarom megint ügyfélszolgálattal eljátszani ezt a 2 napos hercehurcát. -
UfoZoli
aktív tag
amit lehet az célszerű google play vagy facebook account-tal összekötni, s akkor az esetek nagy többségében szimultán tudsz játszani két eszközön is.
Ha ez nem pálya akko a Helium backup app prémium verzióját tudnám javasolni.
Előnye nem csak játékok beállításai és állásai menthetők, hanem sok más egyéb 3rd party app-é is.
hátránya: desktop-ra is kell hozzá kliens program és első futtatás előtt usb-n csatlakoztatni kell hozzá.a mentés pedig küldhető google drive-ba vagy sd-re. Viszont ha a tab-ot/eszközt újraindítod, akkor a pc-s pároztatás ismét szükséges hogy tudjál menteni/visszaállítani.
-
ityam
őstag
Egyelőre megcsináltam a gyári visszaállítást, de azon kívűl hogy szívtam a játékadataim visszatöltésével más haszna nem volt.
Mobilnet olyan cammogós maradt. Játékok sem mondanám hogy sokat javultak volna.
Üzemidő talán picit jobb de lehet csak bebeszélem magamnak.Látványosan nem javult az biztosTudtok olyan progit ami rendesen lementi és visszaállítja az adatokat mert amit az ügyfélszolgálaton javasoltak Smartswitchet az csinált mentést valamit de a játék mentéseim nem kerültek vissza a tabra a visszaállítás után
-
zsocy
őstag
válasz
philoxenia #5898 üzenetére
Nekem úgy ment hogy egyszerre képernyőn volt mindkettő, itt írtam a hszt-t, ezen volt a fókusz, a youtubeon meg ment egy video órákról, annak meg hallottam a hangját is közben. De szerintem ha full háttérbe rakod a youtubeot akkor elhallgat.
-
Sakuro
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, bár lehet hülyeség. Létezik olyan alkalmazás vagy widget, amivel mondjuk egy éppen nézendő youtube videót lerakok mondjuk a jobb alsó sarokba és közben böngészhetek, vagy csinálhatok bármi mást? Mondjuk egy élő közvetítést, vagy bàrmilyen yt videót. Lehet már van ilyen, csak azt sem tudom hogy keressek rá.
Köszi! -
kerobi
senior tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy mikor nézem a filmet az mxplayerrel és kilépek a vissza gombbal, hogy sokkal természetesebb színei vannak a filmnek kb 1 mp-ig. És egyszerűen nem tudom, hogy lehetne ezt megőrizni, mert a mx-nél nincsenek szin, kontraszt stb... hangolási lehetőségek.
-
gery1984
csendes tag
Nyugodtan mehet fel a nem T-s ROM. A független gyári ROM-ok jobbak, gyorsabbak, mivel a T nem piszkált bele, és nincsenek tele felesleges és törölhetetlen alkalmazásokkal. Nekem is T-s van, nincs függetlenítve, és egy független gyári német 6.0.1-es ROM-ot használok rajta, ami tökéletesen teszi a dolgát. Érdemes amúgy mindig a legfrissebbet ROM-ot használni. Már a biztonsági javítások miatt megéri.
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Van egy LTE verziós 10.5 ös tabom és mostanság nem szimpi nekem. Jött rá hivatalos frissítés lehet az "rontotta" elvagy az is lehet hogy ez a téli hideg nem tetszett neki.
Két problémám van vele: Egyik hogy sokkal gyorsabban merül mint pár hónapja. 1 óra játék után már 50-60% körül van az aksi még korábban 2-3 óra után is volt ennyi ha nem több.
Másik problémám hogy néha nagyon belassul a tab. Angry birds2 is pl néha úgy szaggat hogy élvezhetetlen.Persze csak néha de akkor is zavaró.Mivel nem tudom harveres baja van e az aksinak így rootolni és hekkelt romokat nem akarnék rátenni.
Regisztráltam a Samsung oldalán a plusz 1 éves garijukra ami még nem járt le de nem tudom hogy az aksira vonatkozik de most ez nem lényeg. Egyenlőre az a kérdésem hogy melyik hivatalos romot ajánljátok a tabhoz?samsung oldalán találtam:
2017-01-10 Hungary 6.0.1
2016-10-13 Hungary 6.0.1
2015-11-10 Hungary 5.0.2
2015-07-14 Hungary 5.0.2
2014-07-25 Hungary 4.4.2Illetve találtam külön Tmobileost is. Evlileg a Tab T-mobileos volt de függetlenítő kóddal függetlenítve lett. Ettől függetlenül Tmobileos firmwarét szedjek le hozzá vagy nyugodtan lehet a nem tmobileos?
Sebességre melyik verzió a legjobb?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DarkChild #5888 üzenetére
Itthon nekem nagy tabletként, a kisebbet használom, PC-ként meg asztalit. Melóhelyen, meg utazáskor viszont sokkal jobb a laptopnál általában. Az arány sem zavarna annyira, a 4:3 is használható, de ebben a méretben nekem ez a tablet általában nem kézben van, hanem az asztalon fekvőként. Olvasni is fektetve szoktam rajta sőt a Huaweien is, bár az még laposabb.
-
DarkChild
senior tag
válasz
philoxenia #5885 üzenetére
Hát igen, ez a méret ezzel a képaránnyal eléggé kuriózumnak számít
Nem is értem miért paktált le mindenki - beleértve a Samut is - a 4:3-as képarány mellett. Sokan vannak, akik nem e-könyv olvasásra optimalizált képarányú tabletet keresnek, de olyat meg alig lehet találni. Valószínűleg a hó végén bemutatásra kerülő S3 se tér vissza a 16:9 / 16:10 képarányhoz, szóval az első generációs Tab S még jó ideig tartani fogja az árát(Jó sokat gondolkoztam én is az eladásán, de tényleg úgy éreztem, hogy csak áll benne a pénzem, nem igazán kaptam rá a tabletes tartalomfogyasztásra - végül valahogy mindig a laptop előtt kötök ki
)
-
zsocy
őstag
válasz
philoxenia #5885 üzenetére
Én sem tudom mire cserélném le, ilyen képaránnyal amoled kijelzővel nincs alternatíva, az új TAB S3 is rossz képaránnyal jön, úgy néz ki.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
DarkChild
senior tag
Én pár napja hirdettem meg a T805-met. 2 éves volt, de mivel alig használtam, heti 1-2 alkalommal maximum (ez volt az oka az eladásnak is, mert amúgy nagyon elégedett voltam vele), így a külseje hibátlan volt és az akkuja is teljesen jól bírta még a kiképzést, nem mutatta fáradás jeleit. Edzett üveg volt rajta, adtam mellé több tokot, pl. gyári book covert.
70E-ért ment el 2 napon belül. Amikor meghirdettem, 3 példány volt a HardverAprón, mind 80e-ért (hasonló korúak és állapotúak, mint az enyém). Meg is lepett, hogy mennyire tartotta az árát... -
haladó
tag
Most hogy eladnám szerencsére nincs 50k-ért hibátlan... Nemrég volt 60kért hibátlan tartozékok nélkül, meg volt 50-kért enyhén foltos kijelző.
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Eljött az idő akku és USB slot cserére. Tudnátok ajánlani esetleg magyar üzletet, ahol ezek beszerezhetőek?
Üdv!
Hh
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
schferenc77 #5876 üzenetére
Nagyobbik srácnak könyvet adni a kezébe, tabon meg mintás vagy számkódos képernyőzárat beállítani
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
A TAB-on (6.0.1) hogyan tudom letiltani a Guest/Vendég fiókot? A nagyobbik srác rendre kicselezi a szülői felügyeletet azzal, hogy létrehoz guest fiókot :-)
-
kerobi
senior tag
Feltettem én is ezt az Ironrom 3.2-t. Iszonyuan meríti az akksit. A töltő képtelen gyorsabban tölteni, mint a kisűlés. Egyéb szempontból rendben van.
-
ricszol
csendes tag
Van valakinek infó arról mit tartalmaz az új OTA friss?
-
haladó
tag
Quicksettingsbe flashlitot be lehet állítani?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
code1005 #5863 üzenetére
IronRom3.0 egyszer összeomlott nekem, nagyon nehezen tudtam észre téríteni a Tabot, valszín eközben vétettem egy-két user error-t, de sikerült visszaraknom, azóta is teszi a dolgát lag és hiba nélkül. fent van a 3.2, az is pazar nekem.(mondjuk film+böngészés+youtube+képregény. ennyire használom)
(#5861) gezatata: szintén
-
bigsee
addikt
Gyári ROM-ra jött egy 225 MB-os frissítés. Most letölt.
-
code1005
senior tag
pedig ezt már egy éve megszívtam a note3-mal is...
Köszönöm a segítséget, sikerült feléleszteni a tabot. IronRom 3.2 ment rá. Elsőre a bluetooth nem akar látni semmit. Esetleg valakinek van ilyen gondja? A gyári billentyűzetét csatlakoztatnám hozzá, a régi rendszerrel ment. -
gezatata
aktív tag
válasz
code1005 #5856 üzenetére
nekem is ugyan ez volt a bajom.
Végül egy friss 6.0.1 után ezt az IronRom 3.2 tettem fel az oldalon leírtak szerint.
az üzemidom is sokkal jobb lett az eddigiekhez képest. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.A kérdésedre is válaszoljak. Ez alapból rootolt.
-
code1005
senior tag
Vissza akartam tenni odinból egy gyári T805XXU1BOE3_T805XEH1BOF1_XEH romot, de ez lett az eredmény: "Firmware Upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again"
Van valakinek ötlete erre is?
Köszi!
-
code1005
senior tag
Sziasztok, 6.0.1 android van a T805 független tabomon. Hogyan tudnám root-olni? Ezzel a módszerrel mindig ez a vége: "Recovery is not seandroid" és nem megy tovább. Gondolom a benne lévő recovery nem kompatibilis a rom-mak.
Ez a TWRP felmegy rá 3.0.2.1
Megegyezik a build szám is, elméletileg minden jó lenne, az odinban is minden rendben lemegy.
-
haladó
tag
Mindkettőtöknek
-
DarkChild
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest