Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigcet
csendes tag
válasz
viragdani01 #3 üzenetére
Szerintem az Ultrát az Ipad Pro-hoz (2021) kell hasonlítani, mert szerintem a két csúcskategóriás gép teljesítménye a fontos egymással szemben. Én megnéztem pár videos tesztet, amiben nagyrészt a Pro veri az Ultrát. És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok Apple fan. A Samsung előnye talán az Android és a középen elhelyezkedő selfie kamera. Teljesítményben sajnos mindenben alulmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez most a legdrágább, legtöbbet tudó tablet, amit a Samsung kínálni képes. Nem csak tartalomfogyasztásra, hanem munkára is való, de megvannak a korlátai.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest