- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Szerintem is épp nyaralásra készültek a cégnél, amikor papírra vetették az FE terveit.
Remélem ez azért tiszta.Huawei: nincs gugli. Senkinek nem ajánlom. Szerintem Te sem vennéd meg. A nyitóár magasabb volt.
Lenovo: tényleg kisebb, igazad van. Öt helyen van raktáron. S6 lite 45 boltban kapható.
Miről beszélünk?Az vásárlók többsége nem jár fel fórumozni, nem néz meg egy árva tesztet sem.
Megkérdezi az üzletben vagy egy ismerőst, hogy mit vegyen. Nem hülye, csak nem ért hozzá és ezt kihasználják. -
bostone
addikt
Te miről beszélsz? Csak én olvastam el a tesztet?
Ebben a méretben?
Kérek egy linket, melyik honi áruház kínál 12" fölötti droidos cuccot, ami nem Samsung!Egyébként nem vagyok a cég embere.
Nem is értem miből lehetett levonni ezt az elhamarkodott megállapítást.
Még azt is megkockáztatom, hogy droidos táblagépből az egyik legtöbb típust én használtam hosszabb-rövidebb ideig itt bárki közül.Mindazonáltal nem mondanám magam szakértőnek távolról sem, viszont a gyakorlati tapasztalataimra hagyatkozhatok.
Az árakat tekintve ez lesz a trend. Mobilhoz képest keveset adnak el belőle és olcsóbb is. Valahol be kell hozni a lemaradást.
A Samsung az Samsung, az emberek nem mennek el mellette, a cég rengeteg energiát fektetett bele, hogy az emberek elfogadjanak egy nézőpontot.
És egyébként is, ha droidos cuccot keresel elsősorban egy Samsungot vesznek le a polcról és tesznek eléd az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az FE elnevezésű Samsung termékek általában jól el vannak találva, táblagépes vonalon viszont most próbálkozik először ilyesmivel a gyártó. És ez inkább egy Lite, mintsem egy rajongói kiadás.
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest