Új hozzászólás Aktív témák

• Mirage

tag

Úgy nagyjából egy hete vásároltam meg ezt a tabletet, leginkább jegyzetelésre (jobb szeretem írva mint gépelve, pláne bármit ami matekkal kapcsolatos), illetve videó nézés és böngészés még amikre leginkább használva van.
    Első droidos tabletem, igazából emiatt annyira nem tudtam mire számítsak, korábban ipadem volt és ugye él ez a sztereotípia hogy az alma tabletek köröket vernek a droidosakra.

Igazából teljesen pozitívan csalódtam, a kijelző szuper, ez a nagy méret azt gondolom ideális mind az íráshoz, mind a tartalomfogyasztáshoz. A toll nagyon jó szerintem. Az aksi idő is kiváló.
    A wifi-only, a kicsit erősebb snapi 778G-vel szerelt modellre esett választásom, a (beismerem elég alap) felhasználási célokhoz teljesen jó, a rendszer érzésre számomra gyors. Gyakran használom kettéosztva a kijelzőt, két app futtatása nem okoz gondot.
    A dex jópofa, de korántsem használom annyit mint amennyit hittem hogy fogom, igazából számomra annyira nem nyújt sok előnyt, de különben tetszik, nekem egy gnome de-ra hajazó ui beütését kelti, és mivel kedvelem a gnomeot így tetszik ez is :))

Én 170k-ért vettem újonnan, szerintem max ennyit ér meg, de a legtöbb helyen 200k+ petákba fáj, annyit már nem biztos hogy adnék érte... Eleve túlárazott volt megjelenéskor is, ezzel egyetértek, és sajnos az infláció és árfolyamok nem lendítettek sokat ezen az utóbbi időben. Akciósan jó vásár lehet viszont szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák