Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy helyet Bp-en, ahol ki tudják cserélni emberi árban a kijelző üvegét? Gyerek természetesen pofára ejtette... Szerencsére működik rendesen, csak a "pókháló" kicsit zavaró.
Előre is köszönöm a segítséget! -
gjoco1
addikt
válasz
hardver1985 #143 üzenetére
Használd egészséggel ! Nejem is már három éve nyúzza . Jól bírja az akku is .
-
hardver1985
tag
Ma vettem egy ilyet melóba filmezésre, szépen szól a négy hangszóró. Van benne 3gbram és Ram Plus 4gb igy elég.
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Tab A7 tablethez keresnék érintőceruzát. Olyat amivel rajzolni, illetve szöveget írni lehet a képernyőre. Tehát nem azt a bumszli nagy fejűt, hanem a vékonyabbik fajtát (olyan golyóstoll félét). A tableten jófajta képernyővédő üveg is van, kézzel használva jól működik.
Tud valaki ajánlani?
Mit és hol érdemes megvenni, ami 10ezer Ft alatt lenne? -
mrbego
aktív tag
válasz
stanley00 #134 üzenetére
Nem tudok aktuális e még a kérdés, én lehet az újabbat venném, mert azt gondolom, hogy tovább kap frissítést.
De azért ezek elég low budget eszközök, én azon is csodálkozok, hogy az első Tab A7 megkapta az Android 12-t.
Édesanyámnak egy előző A7-et vettem, a napokban néztem rá a frissítésre, de még mindíg le van maradva pár hónap biztonsági frissítéssel. Gyanítom még egy-két biztonsági frissítés jön rá, aztán elengeni a kezét a Samsung. -
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre. A Galaxy Tab A7-nek kijött most a 2022-es verziója. És ez ugye a Tab A8-hoz képest 1 évvel később jött ki, most novemberben. A két tablet között tulajdonképpen semmilyen eltérés nincs specifikációban (32 GB verzió viszonylatában), azt a 0,1 inchet leszámítva a kijelző méretében. Arra lennék kíváncsi, hogy akkor a 2022-es A7 esetében innentől lehet még számítani 2-3 év főverzió frissítésre a 2020-as A7-hez képest? Most a 2022-es verzió android 12-vel kezdett, a 2020-as pedig android 10-el és most van 12-n. Mert ha ez így van, akkor sokkal inkább érdemes az A7-et vásárolni az A8-al szemben, főleg, hogy még olcsóbb is.
-
mrbego
aktív tag
Üdv,
csak info: pár hete kijött az Android 12 frissítés a OneUIv4.1-gyel a Tab A7 (2020)-ra -
ferko21
csendes tag
Szia!
Sajnos igen,az utolsó frissítés után nem tudott elindulni a tab!.
Valószínűleg nem veted észre,mert automatikusan frissült! -
Zeki
nagyúr
Van itthon 2db A7, előbb az egyik, majd a másik döntött úgy, hogy nem tud normálisan újraindulni, és csak rendszervisszaállítást lehetett neki választani, a hangerő gombokkal.
Másnál is jelentkezett ez?
Az a baj, hogy backup sem volt, egy halom dolog törlődött. Sajnos an olyan játék amihez nem tudjuk már a jelszót. -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Egy kis segítség kellene !
Szeretném kitenni az alkalmazás ikonok közé az eszközkarbantartónak a parancsikonját . SMT - 505
Hogy a csodában tudom ?
Köszi ! -
mrbego
aktív tag
Szia
Valóban, a Samsung saját file kezelőjében én sem találtam hálózati elérést vagy beállításokat.Viszont most feltelepítettem a Total Commandert és hozzá a hálózati kiegészítőt és azzal elvileg el kellene érni. Továbbá feltettem a VLC-t is, abban van olyan opció hogy hálózaton keres média fileokat.
Persze kérdés, hogy te média fileokat akarsz PC-ről elérni vagy egyéb adatokat.Más topicban viszont többen is arra esküdtek, hogy a Kodi-t használják média centernek.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Nem túl aktív a topik,de első körben itt kérek segítséget. Szóval a tabi saját fájlkezelőjét szeretném beállítani hogy a családi közös laptopon a megosztott meghajtót elérje a hálózaton,de nem találom ezen lehetőséget. -
gjoco1
addikt
válasz
SAABPEPE #119 üzenetére
Szia !
Ez csak egy vélemény lesz , sőt . . . . . Igazán nem is Én használom , hanem a nejem .
Nagyon jól elvan vele , még nem sikítozott , hogy bármi döcögne rajta . Igaz legfőképpen közösségi ( FB - YT ) -t és gugli megy nála folyamatosan . Akku nagyon szuper ! Egy nap ( kb 5-6 ó SoT .
Viszont , ha visszaolvasol van akinek egyéb App - ek futtatása gondot okoz . -
SAABPEPE
tag
Sziasztok mennyire éri megvenni tabletet . Menyire zökkenö mentes rajta a böngészés ? Az új Android frissités gyorsítot rajta valamít ?
bocs csak gondolkozok egy ilyen vásárlásán de nem igen vannak róla tesztek .
-
mrbego
aktív tag
Ezen a tableten képernyőképet csak az alap droid billentyű kombinációval lehet készíteni?
Nincs rá valami más, kényelmesebb megoldás? (Mint pl. Huawei eszközöknél a lehúzható panelen van rá gomb.) -
mrbego
aktív tag
Itt fentebb írta valaki, hog megjelent rá az Android 11.
Érdemes feltenni? Úgy összességében gyorsabb, lassabb lett vagy nem változott a rendszersebesség? -
-
mrbego
aktív tag
Na megnéztem ma a MM-ban egyet, de mivel képernyő zár volt beállítva (szinte az összes gépre) ezért csak azt bámulhattam, hogy milyen a pin kódot kérő kép...
Ennyi alapján csak azt állapítottam meg, hogy amolyan átlagos, de egyáltalán nem mondanám rossznak.
Értesítési LED-et nem láttam rajta, nincs ezen a tabon? -
gjoco1
addikt
Azért mondtam , mert nem Nekem címezted a kérdést.
Hááááát , ha Én néha ránézek , mert a frissítéseket csinálnom kell az asszonynak , igen furcsa az Amoled után . Samu Note10+ - om van és ugye nagyon más . De , mint írtam , amire a kérdésed irányult ( nejemnek sem furcsa , mert S amu A20e-t használ ) arra megfelel . Megkellene nézz egyet üzem közben . Nem karcolja szét a kijelzőt a kép . -
gjoco1
addikt
Szia !
Bocs , hogy beleszólok , de hátha segít a döntésben .
Én a nejemnek vettem és ides tova fél éve használja . Szerintem az a korosztály vagyunk , akinek szánnád .
Ő ugyanazokat az alkalmazásokat használja , amiket felsoroltál .
Nem munkagép .
FB - Messenger - kics YT . Még nem hallottam szidni a vasat .
Teljesen jó . Fluid szép nagy a kijelző , ami hasznos ezeknél az app eknél . Nem akad . Akku 8 -9 óra SoT . Szóval ideális szerintem .
Én bátran ajánlom . De hátha jön még valaki . Egy vélemény nem vélemény . -
vbandit
tag
Szisztok, sikerült valakinek beállítani pl. Két felhasználót. A régebbi androidon úgy volt, hogy a képernyőzár feloldásakor lehetett választani,vagy a bekapcsoló gomb hosszú megnyomásakor lehetett váltani. Ezen az új 11es androidon ezt a lehetőséget nem találom.
Másik kérdés, nincs valakinek egy eladó tokja?
Köszönöm a segítséget! -
gjoco1
addikt
Bocsi , rosszul fogalmaztam . . . . .Természetesen lehet vitázni , hiszen ezért ( is ) van a Fórum . Én álltalában a meglévő eszköz paramétereihez - képességeihez állítom a mércét .
Azért is említettem , hogy a nejem teljesen megvan elégedve vele , hiszen csak közösségi kapcsolat tartásra használja. Én meg is zakkannék , ha a Samu Note10 plusom helyett kellene használnom.
Valószínű , hogy amire Neked kell arra sokkal jobb a SM-T830N . -
gjoco1
addikt
-
Abel
tag
Ez azoknak szól, akik azért tévedtek ide, mert ilyen tablet vásárlásán gondolkodnak. Egy jó tanács: ne tegyétek. Egy használt Tab S4 nagyságrendekkel szebb, jobb, gyorsabb. Ez a sz*r nem képes a Horizon GO-val a sima HD lejátszásra, például.
-
Zeki
nagyúr
Sziasztok!
Azt megszoktuk más droidokon, hogy a bekapcs gomb és a hangerő le gombbal lehet képernyőfotót csinálni. De itt ez nem mükszik. Hogy kell?
-
gjoco1
addikt
No, egészen szépen alakul az akku üzemidő. 85%-ra korlátozva a töltés + közepesen energiatakarékosra véve , tegnap az asszony kihozott 10 h 42m ( csak FB ) SoT és még 26 % maradt benne.
-
gjoco1
addikt
Köszi , de Launcehrt nem teszek fel pá ikon miatt .
Nejemet kicsit sem zavarja , csak Én mivel sokat témáztam Launcher + Zooper , szúrja a szemem.
Igazán nem tapasztaltunk , de ez lehet annak tudható be , hogy kizárólag a közösségi dolgokra használja és nem szél sebesen. Mamásan lapozgatva.
Jó lesz ez szerintem erre a célra. -
gjoco1
addikt
Egy teljes napi tapasztalat.
Egyenlőre az akkumlátor nagyon barátságos. 100 % - ra tölés után 4 :20 perc SoT után 81 % . FB-Messenger. Este 9 - től wifi nélküli merüés 2 %
Mindezt az " amkumlátor barát " beállítással .
Sebessége ezekre a közösségi alkamazásik futtatására kielégítőnek mondható .Hát a RAM pedig olyan ,amolyen . Sacc 900 és 1000 terhelés alatt..
-
gjoco1
addikt
Ha már itt vagyok ..... Lenne egy kérdésem. Mivel nem találok olyan lehetőséget , mint a Samu Note 10+ on és egyéb telefonokon. Nevezetesen ha jól nézem itt nincs lehetőség a " Téma " választásra . Szeretnék más ikont feldobni , de a Galaxy Store nem lát , így a Play-ról töltöttem le egyet . Viszont azt hogy tudom aktiválni , hogy ne a gyári ikonok legyenek ?
-
Ronan968
tag
Akinek ilyen tablet van,mik a tapasztalatok?Megkapta az android 11-et?
-
Mátésum
aktív tag
Üdv, rezegni nem tud, vagy csak én nem találtam a funkciót. Illetve a kékfény szűrő sem lehet automatikus?
Egyébként szerintem rendben van ez a gép. -
beni121
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a Galaxy Tab A7 mellett döntöttem.
Ebben az árkategóriában (90) teljesen rendben van, (vodafone céges előfizuval 55ért hoztam el).
Tabletnél nem mérvadó, de ahhoz képest a kamera is rendben van.A kijelzőt szokni kell, mármint, hogy azért a telefonom (Galaxy Note9), de még a régi(Note4) panelje sokkal jobb képet ad, de ebben a kategóriában ne is várjunk csodát. Egyáltalán nem rossz, csak tudni kell mit veszünk.
Összeszerelés, hardver, készülékház stb teljesen rendben van.
A megszokott Samsung minőség. -
ahnaelei
tag
Sziasztok! Miért nem engedi telepíteni a Smart Switch-t? Elre is köszi!
-
beni121
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Értesítő LED van benne?Akkor ezek szerint ti ezt ajánlanátok a 2 modell közül?
Vagy esetleg más Samsung tablet ebben az árkategóriában?Azért volt kérdés számomra, hogy a 2 általam említett modell közül melyik a jobb, mert ez a tablet újabb, több a RAM is, de árban szinte ugyan ott van mint, a régebbi, ezért logikus lenne, hogy valamiben viszont rosszabb!?
-
Picicicus
aktív tag
Létezik ehhez billentyüzetes tok?
-
Grid001
csendes tag
Most vagy a cikk szerzője nem ezt a tabot tesztelte, vagy nekem külön a gyár készített egy egyedi modellt vagy nem tudom, de hogy ez a tab nem akad az is biztos. Okostelefon használat után van egy elvárás hogy kellően gyors legyen egy készülék, egyszer sem éreztem hogy földhöz akarnám vágni mert nem megfelelő a sebessége.
Bár a cikkben számomra végig érződik egy unszimpátia a készülék ellen.
Mivel egyedül használom tehát szemből nézem, a betekintési szöget nem vizsgáltam. Fényerő :csak beltérben használom, a felénél feljebb soha nem állítottam még a fényerőt mert nem volt rá szükség.
Böngészni, filmezni tökéletes, hangja nagyon jó, kellően hangos is. Nem utolsó sorban már hoztam ki az akksijából 11,5 óra üzemidőt is. -
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Néhány tesztet olvastam, és elég vegyesek a vélemények.
2 tablet között variálok. Egyik ez, a másik pedig a Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019.
Az adatokat olvastam, szerintem a leg lényegesebb különbség a 2-3GB ram, van más jelentősebb különbség is?
Erre a tabletre valahol azt írták, hogy néha akadozik. Ez mennyire igaz? És a képernyő? Betekintési szög? Fényerő?
Értesítő led van rajta?A családban van már a 2019-es, 10.1es TAB-ból 1 példány. Amire venném elég lenne, de érdemes-e inkább kiadni nemsokkal többet az újabb példányért?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Picicicus
aktív tag
Hogyan tudok képernyőfotót csinálni? Amit olvastam,meg eddig tudtam az nem jött be.....
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Használja valaki xbox gamepasshoz a tabletet? Nekem sajnos a mai napon elkellet adnom a pár hetes vadi új huawei m5-om jóval ár alatt....mert akadt a cloud gaming...hosszas utána nézés után derült ki hogyha megy a wifi meg a bt akkor a wifi sebessége feleződik mert egy antennát használ ..ha kikapcsoltam a bt akkor nem akadt de akkor nem volt controller..ez ilyen huawei betegség.
szóval ennél a tabletnel hogy muzsikál a bt+wifi ? Remélem jól ,mert beruháznék egyre mert a s10 meg s9 telomon nem volt gond ezzel.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Talált valaki ehhez a tablethez billentyűzetes tokot?
Köszi! -
-
-
asdf_
veterán
válasz
t72killer #56 üzenetére
A tablet az egy rétegpiac, egyre inkább afelé megyünk, hogy horror áron adnak évekkel ezelőtti szemeteket :/ Huaweii jelenleg meg ugye Google-talan, tehát élből kiesik.
De ez az akksi dolog viszont érdekes, nekem 4,5 éves a Samu tabletem, es semmi gond az akksijával (jő, értelmesen töltöttem és merítettem, ezt tegyük hozzá). -
"Persze telefon esetében meg pont fordítva van..." - nna, pont emiatt reménykedek, hogy pár év múlva nem lesz gond hüvelyt venni. A tabletek xév lemaradással követik a telókat, simán lehet hogy tab téren is felzárkóznak a kínaiak. Ha tudnak jó telefont csinálni, akkor csak szándék kérdése a jó tablet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
t72killer #54 üzenetére
Párom huawei tabletjéből kiindulva ne vegyél. Jó a sebessége, de az aksi poros nyomában sincs a samsungnak. Persze telefon esetében meg pont fordítva van......amúgy hiába gyengébb az tab A6-ban a proci, valahogy mégis jobban muszikál, mint a huawei T5 tab. Pl lefagy benne a face időnként....
-
válasz
Picicicus #53 üzenetére
Lehet én vok naív nyugatisztáni, de nyilván blokkot kell kérni, hogy ténylegesen kifizette-e az eladó. Szerencsére a 2016-os Tab A-m még sok türelem mellett elballag (mozizásra sajna még fullHD tartalom mellett is necces, a saját 4k vidik visszajátszása esélytelen), 1-2évet még ráérek a cserével, meglássuk akkor mi lesz. Ha a hüvejt visszaeresztik a guglis kondérhoz, vagy a xiaomi fejlődik kicsit, talán esetleg lesz némi versenyféle, mert ez így harmatgyenge.
-
-
LTE-verzió érdekelne, 64GB tárral - egyelőre úgy 100tajróval van túlárazva a reális értékéhez képest.
-
Quqesz
nagyúr
Na asszonynak vettem egyet karácsonyra(ezüst), az edigi bf alatt 73e adja. Kíváncsi leszek rá, neki yt és böngészés, stb apookhoz kell. A Huawei T5 tabot váltja, ami jó, csak az akkuja elhalt(2 éves). Nekem a 3 éves samu tab A6 jobban bírja....na meglátjuk milyen lesz.
Remélem nem lesz jobban leárazva....
-
vlevi
nagyúr
Sőt, csökkentették, legalábbis az én T590-esem 10,5" méretű, ez pedig a cikk szerint 10.4
A felület az sajnos tényleg olyan, amilyen, kár, hogy ezek az egyszerűbb TAB-ok nem kapják meg a felsőkategóriás felületet. Így tényleg csak egy nagyranőtt telefon.
Annyira, hogy amikor a 10-es droid érkezésekor csináltam egy restetet a T590-en, egy jó ideig minden alkalmazás telefonként igazította a képernyőt, marha vacak volt úgy használni.
De egy idő után helyre rázódott, és már tabletként működik a hírolvasó, a face, chrome, satöbbi. -
Mr.Silkó
veterán
Ez az eszköz a hivatalos árért, akadozó és tablet formátumra inkompatibilis felülettel abszolút nem érdemel plecsnit.
-
GSP
aktív tag
A kijelző méretét kicsit növelhették volna.
-
vlevi
nagyúr
A "mennyi RAM" -on buktam el én is.
Néja jól jönne egy 8"-s tablet, lehetőleg 4:3-as képarányban.
árukeresőt megnézem, és mindegyik 16:9-es, 2Giga RAM-al
Kivéve persze az iPad mini, és a Galaxy Tab-ok, de annyi pénzt nem akarok adni egy viszonylag ritkán használt tabletért.Az a vicc, hogy 10"-osból van többféle is, ami megfelelne.
-
asdf_
veterán
Elég régóta olvasok tabletteszteket, hogy mostanában már csak úgy kezdjem, hogy megnézem, mennyi ram van benne, van-e ujjlenyomat-olvasója, meg végszónál az árat és csak annyit mondjak, mint már sokan előttem, hogy LOL 3 GB RAM 2020. végén, LOL no FP reader és LOL 80k huf és a cikket már el sem olvasom, mert minek (bocs, cikkíró), ez egy szemét 4 évvel ezelőtti tudással.
mondjuk az AMOLED panellel villogó Tab S5e
Mint OLED hater, i see what you did there
(bár biztos nem úgy értetted, ahogy én automatikusan
)
-
Grid001
csendes tag
Én 4 napja vettem egy ilyet úgy, hogy előtte volt szerencsém próbálgatni. YouTube, illetve böngészésre lett vásárolva(nem én fogom használni). Őszintén szólva én nem érzek akadozást, fürge a tablet. A ram engem is aggsztott de hiába pl. a 4 giga ha nincs jól optimalizálva hozzá a rendszer. Több modell is szóba jött de végül erre esett a választás. Kijelző szép, hangja jó, akksi nagyon bírja, egyelőre jónak tűnik. Volt már pár tab a kezemben, valamennyire van összehasonlítási alapom.
-
-
vlevi
nagyúr
Nekem Galaxy Tab T590-em van, arra már megérkezett a 10-es droid.
Úgy veszem észre, hogy az atlag tabletek nem fejlodnek évek óta.
Amikor elfogy a legyártott mennyiség, akkor előveszik az éppen aktuális SOC-ot, és kész az új típus.
Így, amíg szét nem hullik a T590-es, addig nincs értelme cserélni. -
_flamer
aktív tag
Még legalább plusz 1 GB ramot pakolhattak volna bele és korrektebb ajánlat lett volna ennyi pénzért.
-
-
Quqesz
nagyúr
Szlovákiában 200 júró most... [link]
-
mbotnd
tag
Ilyet ki venne és minek?
-
Doki42
őstag
Nekem s6 lite van, megnyugodtam...
Messze van tőle. 😎 -
jUUh
addikt
Eskü inkább ezt venném...
-
Ixion77
addikt
válasz
bollokcs80 #28 üzenetére
Nem egy desktop replacement az se, de az Amazon Prime videók jól futnak rajta, a böngészéssel sincs gond, az FHD kijelző is jó az árkategóriához képest, és akkuidő is rendben van.
De legfőképpen két és felet adnak belőle ennek az áráért.Amúgy droid, az Amazon UI-jával.
-
aprokaroka87
nagyúr
Legyünk őszinték a Snapi 66x felett már eljárt az idő.
Vélhetően már sokkal nagyobb feladat optimalizálás is.
-
Ixion77
addikt
Az Amazon Fire HD 10 nem jó alternatívának? Az se egy erőgép, viszont jelenleg éppen 90€, és tartalomfogyasztásra megfelel.
-
-
janeszgol
félisten
-
jUUh
addikt
224 PPI, 3/32GB, SD 662, ujjlenyomatolvasó hiánya.... Értékelhetetlen sz.r ez, már nem azért.
-
3 GB RAM egy új eszköznél, 2020 végén, 80 ezerért. A kaktusz simogassa a kloákájukat. Erre nem tetszik plecsni járt volna, hanem egy ordas nagy saller a marketingesnek, aki árazott. Galaxy Tab A 2 GB RAM társáságában jelent meg. Laza 4 éve, 2016-ban. Huwaei Mediapad M5 10.8 már 2018-as modell, 4 GB memóriával, ráadásul ahol még lehet kapni, alig drágább ennél, még GMS is van a fedélzeten. Kérdezem én, ezek mire gondoltak mindennek tükrében, amikor piacra dobták ezt a szemetet, ennyiért?!
OnePlus csinálhatna már végre egy tabletet.
-
válasz
vakablak93 #18 üzenetére
Nem vennék LTE nélkülit, sokszor a tablet az utazós szgép, amibe a net egy helyi GSM-ben vett turista SIM-ről jön minden egyéb kütyü nélkül. Többek között ezért is tartom még az őskövület 2016os tab A-t: akad, szenved, de türelemmel megcsinál mindent, amire kéred - anélkül, hogy kukába dobva kidobnál 270EUR-t egy olyan cuccra, ami újként meg-megakad és azon sincs több hely appoknak. komolyan, a 32gigás háttértárért is büntetni kéne már, főleg, hogy hiába teszel bele microSD-t, appokat arra nem telepíthetsz és van pár cucc, ami kizárólag a belső memóriára hajlandó pl online tananyagokat, egyebet raktározni.
-
Mercel
senior tag
Hacsak nem arról volna szó, hogy minél olcsóbban új tabletet vegyek (és a kínai dzsunkák kizárva) akkor kizárt, hogy ezért pénzt adnék.
Túl sok kompromisszum ahhoz képest drágán. -
Miért lenne más az alap? Ugyanonnan kapja az appokat, ugyanaz a rendszer fut rajta - sőt, nagyobb képernyőn a nagyobb igénybevételnek is több értelme van. Pl telón szvsz fárasztó 20-30tabon böngészni, egy 10"-os tableten ez sokkal valószerűbb. És akkor játékokról nem is beszéltem.
A készülék árának nagyrészét az SoC/elektronika adja - ez ugyanaz, mint a telóknál. Egy 5 helyett 7Ah-s akksi nem lesz sokkal drágább, ahogy a spórolós minőségű kijelző se feltétlen kerül a samoled telókijelzőkhöz képest duplaannyiba.
#16: ha új korában akadozik valami, az ultragáz - 99%, hogy csak tovább fog romlani, pláne ha olyan alapvető dolgok limitálják, mint a RAM mennyisége. Már tavaly se néztem semmiféle 4GB alatti eszközt, ismerve a droidos cuccok memóriaéhségét - mivel 4-5évente cserélem a cuccaimat, 3giga teljesen esélytelen, hogy kiszolgáljon tartósan.
-
atos30
aktív tag
válasz
t72killer #14 üzenetére
Itt van a kutya elásva. Bone123 szerintem a telefonokkal veszi egy kalap alá, annyit tesztelt ,hogy a telefonok a viszonyítási alap. A tablet viszont inkább céleszköz.
A tabletek mindig is drágábbak voltak a régi vasakkal szerelve, mint egy azonos vagy jobb hardveres telefon. -
Háát, nekem is gyűrkőzni kellett volna, ha "szeretettel" akartam volna cikket írni egy olyan termékről, amire valszleg extrán költöttek hogy gagyibb vas legyen benne mint az átlagtelókban.
A szoftveres oldal viszont várhatóan tényleg normális lesz, legalábbis a chinatabokhoz képest.
Ez így max 200EUR-t ér LTE kivitelben.
-
atos30
aktív tag
Úgy érzem, utálattal lett a cikk megírva. Bone123 szerintem egyáltalán nem használ tabletet.
Az egyik legjobb szoftveres támogatást pont a Samsung adja. Persze, van jobb gép is androidos vonalon, úgy hívják Samsung Tab S7+. A hardver sem rossz. Ennyi pénzért ez van. Több pénzért van jobb. Lesz rá android 11. Ennél sem fog akadozni a OneUI az első nagyobb frissítés után. A kijelzője a kategóriáján belül lcd vonalon az egyik legjobb. Fényereje is a jobbak közt van.
"Ami viszont nincs, az a magas fokú biometrikus védelem: nem akartak ujjlenyomat-olvasóval az előlapba esztétikájába rondítani, oldalt pedig a Tab A7 vélhetőleg túl vékony lett, hogy odaférjen."
Ezt a mondatot nem is értem. Az S5e vékonyabb és abba belerakták oldalra. A képernyő mögé rakják a csúcsgépeknél, de ez nem az.Kb ugyanannyiról nyit , mint a tavalyi Tab A 2019, viszont jóval többet ad annál. Karácsony előtt beakciózva bestbuy lesz!
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
nem kell félni a kínaitól. Nekem kb 8hónapja van egy TeclastT30 és egyszer se fagyott le. Gyors,hibátlan.A gáz hogy az életbe nem kap frissítést,de 55ropiért ez van.
-
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Igen, elég gáz, éppen feljött a hüvely normális színvonalra, megdurrantották a szoftveres oldalt
.
#5: legalább biztonsági van, a chinataboknál ugye még az se (+örülj, ha nincs benne eredetileg spyware). Főverziót illetőleg az öreg Tab A-m azért kapott egy oreo-t, bár sok értelme nem volt.
Az ára mindenesetre nevetséges, tudom, hogy forintárfolyam, de EUR-ba visszaszámolva is olcsóbban vettem ennél a 2016-os modellt. Ár/teljesítmény arányban effektíve ROMLIK a helyzet, lévén a "modernebb" appok, még jobban telef.sott webtartalom alapfelhasználásra is combosabb vasat kérnek.
-
törölt tag
Drága, és nem túl erős PPI-ben sem. Továbbra sem bántam meg, hogy kevesebb mint ennek a harmadáért vettem egy Nexus 9-et. Képregény olvasásra és időnként filmet/sorozatot nézegetni teljesen jó, más meg nem érdekel egy tablettől.
-
bollokcs80
Korrektor
Én szívesen vennék egy ilyesmi tabletet (mondjuk S7 lite néven), csak mondjuk valami értelmesebb Snapi 7xx SoC-vel és 4/64 GB belsővel. Egyszerűen 100k körül nincs értelmes tablet a piacon. (A Huawei MatePad 10.4 jó lenne, csak hát ugye a GMS....)
Az Ipad nekem a szoftver miatt nem jön be, a dzsunka kínai gyártókban meg nem bízom. -
+1. Ha lehetne a kínai tucattabokra fullos tiszta+megbízható oprendszert tenni, akkor ennek a múzeumszökevénynek esélye se lenne. 3/32GB szimplán kriminális így 2021re készülve, amikor középtelók jönnek ki 6/128gigával.
Durva, hogy a 2016-os Tab A-mat (2/32GB, LTE, 190EUR-ért vettem) nem tudom semmi értelmesre cserélni abban az árkategóriában. Lehet 1-2éven belül veszek egy 7" feletti telót oszt kész, már van pár ekkora tepsi.
-
janeszgol
félisten
Hát igen. Ezt a tabot csak az menti meg, hogy alig akad normális kínálat. Illetve a remény. hogy a Samsung legalább foglalkozni fog a szoftverrel.
-
Quqesz
nagyúr
Ha a meglévó A6-ból indulok ki(3 éves lesz!), akkor ajánlott gép. Lehet nem a leggyorsabb, lehet nem a legszebb, lehet nem van agyonrakva ram-mal, DE ennyi idő után is teszi a dolgát! Nem merül le rövid idő alatt, nem fagy halálra, nem gyors/de nem is lassú ebben a szegmensben. Ha ezt tudja, akkor jó lesz az A7, márpedig sztem tudja.
Volt itthon több tablet is és eddig az A6 volt a legjobb(pár: asus, lenovo, huawei, tescos, alap samung), mert a többi akku terén 1 év után gatya lett, szarrá akadoztak/lefagytak.
Egyedül az ára lehetne 60-70 körül. -
MikeWazowski
veterán
Teljesen jó ez Xbox Game Pass Ultimate-ezni.
-
atike
nagyúr
Olyan semmilyen...
Azaz megvan mindene, de semmi extra. Nem tűnik jóárasnak...
Itt megy elírás ha jól sejtem: "hogy az órástelefonok korában"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem problémás, de nem is különösebben emlékezetes a Samsung új táblagépe.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest