Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
válasz
oliwire #6858 üzenetére
Tessék, P3110 4.1.2.TMH
Odin flash eltünteti a rootot és nullázza a számlálót is.
-
Sunyista
tag
válasz
oliwire #6858 üzenetére
Kiest sem érdemes használni, Odin a mi barátunk, ha gyári romra lennénk rászorulva.
Bootloader nincsen zárva ennél, mint a Sony-kban de kb. a Samsungoknál nem szokás, így kapásból mehet fel rá mindenféle rom, persze egy root és custom recovery telepítése után. Gyáriasításnál pedig leginkább a flashcountert kell nullázni, ami a gyári rom telepítése után, valamint a teljes unroot előtt esedékes, mivel kell a root jog az apphoz, ami lenullázza: Triangle Away.
-
Sunyista
tag
válasz
oliwire #6856 üzenetére
Szia!
Sajna a tárhelyes kérdésedre nem tudok válaszolni.
P3110-re gyári romokat a sammobile.com-ról tudsz letölteni, bármilyet.
Azt Odinból kell feltenni, de ha esetleg ráunnál a gyári romokra (ami nem nehéz...) , akkor a többi nem gyári romot, már viszont custom recovery-ből.
Kb. mindegyik Androidos készülék rootolása garivesztéssel jár, így a P3110-é is, de vigasztaljon a tudat, ha szervízre kerülne a sor, akkor vissza lehet gyáriasítani, persze nem minden esetben. -
RangerFox
veterán
válasz
oliwire #6799 üzenetére
Sajnos nincs rá garancia, de jár hozzá egy kinyitható és egy sima tok is. Milyen játékok futnak el rajta? Nem vagyok nagy játékos (arra ott a Vita) de például Minecraft Pocket Edition, Subway Surfers, Six Guns, Real Racing esetleg GTA fut rajta? Ismerősömnek is van egy ilyenje, pár órát nyomkodtam, gyári 4.1.2-őn elég szépen belassult a menü görgetésénél, ezt valamelyest orvosolták a frissítéssel? Bocsi hogy ennyit kérdezek, de elég sürgős lenne. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest