Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz
DoItYourself #734 üzenetére
File meosztásra a tableten a TotalCommandert használom a LAN Pluginjával.
Ha olyan filmet alarok nézni ami a PC-n van akkor pedig ES FileExplorert, szintén LAN-on csatlakozva rányomok a filmre és szêpen kiadja a Media lejátszókat, az MX VideoPlayert szoktam kiválasztani.
Természetesen mindkét esetben a PC-n engedélyezni kell a File megosztást és egy hállózaton kell lennie a két eszköznek.
Hogy a te hállózatodat látja-e a tablet, akkor fogod megtudni, ha kipróbálod pl. a TotalCommanderrel+LAN Plugin a Samsungról.
-
törölt tag
válasz
A windowsról való médiamegosztásra szerintem ez a legjobb megoldás: Androidra: a BubbleUPnP nevű programmal böngészem a mappákat, és támogat külső videólejátszó progikat, én az MX Video Playert használom. A PCn sokféle megoldás van a megosztásra, én a PS3 Media Servert használom. Egy kicsit turkálni kell konfig-fájljaiban, és a Galaxy mellett a TV-vel és a PS3-mal is nagyon jól, gyorsan megosztja amit kell, beállíthatom melyik médiatípust nem játszik le a céleszköz és akár átkonvertálja lejátszás közben (transcoding). Sajnos a 720p-s mkv videókkal ritkán boldogul, de pl egy divx teljesen rendben van, és jól konfigurálható mit osszak meg.
Ha pedig átmásolni akarsz a kábelezésnél sokkal jobb megoldás az OnAir nevű program, szimplán total commanderrel ftp-vel kapcsolódhatsz és wifin keresztül megy a fájlmozgatás. Nem kell kábel, csak az h a Galaxy és a gép is ugyanazon a hálózaton legyenek. -
kerekfej
őstag
válasz
Friss Tapasztalatok:
A kijelző legfelső részén tapasztalható egy kis sávosodás. Csak este lehet észrevenni inkább.
Nagyon érzékeny jobbfajta fülhallgató csatlakozáskor van alapzaja a készüléknek, hallani amint lépkedek a menüben.
A Wifi-je Sony Xperia X8 (az több hálózatot talál az utcán valamiért ugyanott) telefonhoz képest gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő