- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesgabor
aktív tag
Bátyám vett egy Unitone V4 nevű telenoros telefont.
Rettentő kevés infót találok róla,de szeretném rootolni.
Tudtok ajánlani valami fórumot ahol érdeklődhetem? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
Gizmo94 #92811 üzenetére
Ha gyári 4.3-ad van,egyszerű a dolog.
Le kell tölteni ezt.
Ebből vagy feltelepíted és utána pl root explorer-el kiszeded (ajánlott) vagy letöltöd és kiszeded a SamsungCamera.apkt (5,06Mb).
Én még kiszedtem a SamsungIME.apk és a SecNoteMyFiles.apk-t.
Az egyik egy nagyon pöpec és használható billentűzet a másik egy nagyon jó fájlkezelő.CWM mentésből visszaállítod a gyári 4.3-at.
Kiszeded a sytem/app mappából az előbb említett gyári dolgokat (!!!ODEXEL EGYÜTT!!!) és bemásolod a helyére a másik romból kiszedett 3 .apk-t.
Beállítod a premissiókat és restart.
Ha restart után kiírja,hogy valamelyik leállt be a cwm-be.Wipe dalvic cache és wipe cache partition.Utána működik minden.Nekem legelőször nem volt gond,nem állt le semmi.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
Gizmo94 #92811 üzenetére
Konkrétan gyári odexes romra nincs,de valamelyiket sikerült feltennem egy gyári odexes 4.3-ra.Van is egy cwm mentésem ahol a gyári 4.3-on fentvan a kamera.
Mindjárt utánanézek hogy,hogy ment fel,mert ha csak simán felflasheltem lefagyott,de,ha egy két dolgot belemásoltam elindult és működött is vele minden. -
mikesgabor
aktív tag
Hú ez kellemetlen.
Már kipróbáltam rengeteget és ezen a legjobb a kamera.
Minden elismerésem a programozónak!
De nekem az archidroidos 5.1.1 annyira jól műkdik,hogy nem akarok megválni tőle.Abba kell a kamera.
Rátelepített .apk meg sem közelíti.Szóval akkor azt mondod,hogy lehetetlen beletenni?
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
mikesgabor #92797 üzenetére
Vagy ha valaki tudná portolni nekem ebbe az rendszerbe nagyon hálás lennék.
Többször átolvastam ezt a linket [link],de ez nekem baromira magas.
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Nagy problémám van.[ebbe] a rom-ba kellene beletenni az [ebben] a rom-ban lévő kamera alkalmazást.
Az ok egyszerű az archidroiddal baromira jól fut a telefon,nem merül gyors,nem szaggat,sok memória,szép.
5.1.1 sony kinézetű rendszer.Rengeteg beállítási lehetőséggel(pl olyanok is mint a visszajelző led színei (nem is tudtam,hogy szinte akármilyen színt ki tud adni),vagy a dpi érték.Rengeteg minden.Hátrány google kameraAz m-d-4 nek is vannak jó tulajdonságai,de nem stabil a rendszer.
Viszont a kamera alkalmazás zseniális.Nem tudok még egy alkalmazást ami jobban működne az S3-on.
Gyakorlatilag a note kamera átdolgozott változata. Tudjátok a slow-motionos.
Gyönyörű fényképek,sokkal részletesebbek mint a gyári alkalmazással.Jó a sorozatfelvétel,hdr kimagasló,iszonyat király.
A videónál meg még jobb a helyzet.
Az is részletesebb és a hangfelvétel is tisztább és nincs olyan doboz hangja.
Ami viszont iszonytos az a képstabilizátor.
Én nem tudom,hogy mit csinált vele a srác sokkal-sokkal jobban működik a gyárinál.
Egy kézzel tartva sétálva alig szinte nem is látszik a felvételen semmi remegés.Szóval király,de ahogy fel próbálom rakni az archidroidra vagy csak azt írja ki,hogy a kamera alkalmazás leállt,vagy ha jobban belenyúlok lefagy és el sem indul.Úgy kell a CWM-ből újraéleszteni.
Szóval baromira hálás lennék,ha tudna valami zseni segíteni,mert baromira elakadtam.
Minden hozzászólást szívesen várok! -
mikesgabor
aktív tag
Senki nem járt még ilyen szerencsétlenül?
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
[Ezt] mennyiért javíthatják?
Működik minden csak be illetve kitört egy darab.
Addig míg nem jutok szervízbe valamire figyeljek? -
mikesgabor
aktív tag
Hát hosszas tesztelés után arra jutottam,hogy ez a rom-kernel kombináció a legjobb.
Legjobb,leggyorsabb,legstabilabb.Ezen 2 napig átlagos használattal elmegy a telefon,alaposan kipucolva,mire MINDEN elindul is marad kb 460 Mb memória.Nem szaggat,akadozik,fagy,restartol.
A kamera nem a legjobb (kivéve a HDR) nem túl elegáns,de külső appal meg lehet oldani.
A CM rom-ok egy része elég jó,de nekem valahogy nem tetszenek és az előbb említett értékeket nem nagyon tudják elérni.
A többi gyári 4.3 alapú rom-oknak pedig vannak jó tulajdonságaik,de valami kritikus ponton mind elvérzik.
A deodexelt rom-oknak nagy előnye,hogy sok portolt apk rátelepíthető.Így a más telefonokra érkezett fejlesztések az S3-ba is átültethető.Amitől a használhatósága nagyon megugrik.
Az általam használt legjobb rom az Android_Revolution_HD-SGS3_53.0.
A legszebb és legtöbb ujdonságot tartalmazó pedig az m0_efeXTREME_Lite-ROM_v5.0 volt.
Persze mindkettő gyári kernellel,de vagy aku időben vagy memóriában ezek is alul teljesítettek.
A boeffa kernelek,pedig teljesítmény romlás nélkül nem tudták hozni az előbb említett szintet.Érdekesség,hogy sem a fent említet gyári független 3+1 file-os 4.3-at sem a kernelt nem találom a neten.
Szőrén szálán eltűnt.
Nálam csak és kizárólag ezek kombója tudta produkálnia fent említett eredményt. -
mikesgabor
aktív tag
és ettől függetlenül kipróbálnám az általam kinézett rom-ot is,de a kernellel mi a helyzet?
Ha felrakom valamelyiket nem vágja gallyra a telót?
Konkrétan erről van szó [link]
Pontosabban a legfrissebb változatáról.Bocsánat,hogy ilyen vagyok,de vasárnaphoz méltóan elég húzós napom volt.
Holnap pedig kelek fél 2-kor.Kenderesről utazok vonattal Mosonmagyaróvárra és ha minden jól megy legalább egy hónapig nem is jövök haza.Ezért sietnék.
-
mikesgabor
aktív tag
Értem majd jobban utánanézek!
és
Most 4.3 van fent,ha 4.1.2-t rakok fel nem száll el az modem az efs???
Az én alapsáv verzióm I9300XXUGNB1
Erre rá flashelhetek valamelyik ilyen elnevezésű gyári kernelt?
STOCK KERNEL GND5
STOCK KERNEL GNE1
STOCK KERNEL GNG1
??? -
mikesgabor
aktív tag
???
-
mikesgabor
aktív tag
Mert nem értek a beállításokhoz és gyári beállításokkal gyorsabban merül a teló.
A másik fő ok,hogy olyan ROM-ot szeretnék telepíteni amiben integrálva van egy faxa kamera,de csak gyári kernellel működik boefflá-val nem.
Ezeknek a kerneleknek a linkjei vannak az oldalon,de mielőtt nekilátnák inkább kérdezek!
-
mikesgabor
aktív tag
Nem szoktam kernelt csrélgetni,csak ami jön a ROM-mal.
Nem akarok jukra futni szóval:Az én alapsáv verzióm I9300XXUGNB1
Erre rá flashelhetek valamelyik ilyen elnevezésű gyári kernelt?
STOCK KERNEL GND5
STOCK KERNEL GNE1
STOCK KERNEL GNG1 -
mikesgabor
aktív tag
válasz
Domi392 #92146 üzenetére
Értem.
Hát ezzel a gonddal én is találkoztam.Én is savaltam a dolgot mikor először tapasztaltam az enyémen.Okát nem nagyon tudom.Valószínű valamelyik frissítéssel úszott el a dolog.
Talán egy ha egy régi vendort ráflashelnél visszajönne,de ezt nem nagyon ajánlom.
Akinek még ez van valószínű nem a legfrisebb verzió,de nem tudom pontosan.
Hátha valaki majd pontosan megmondja az okát. -
mikesgabor
aktív tag
válasz
maki12 #92134 üzenetére
Nekem van egy ilyenem.
Gyári független 4.3 az android.hu-ról töltöttem le,még mielőtt megszűnt,ezt raktam fel a telóra,de van egy kis gond.
Az állomány jelszóval védett és elfelejtettem elmenteni a jelszót az oldal meg már megszűnt.
Pedig valami egyszerű volt pl.www.android.hu vagy ilyesmi.
Nem tudja véletlen valaki? -
mikesgabor
aktív tag
Szerintetek miért lehet,hogy néha a fotózott kép felbontása lemegy 1280x720-ra?
Valaki tapasztalt már ilyet a gyári camera appal? -
mikesgabor
aktív tag
Egy másik dolog amit nem egészen értek.
Pontosan a kernel csere.Ha jól tudom a kernel a telefon hardverét vezérli.(nagy vonalakban)
Ha tévedek szóljatok!
Pontosan a kernel cserének mik a feltételei?
efeXTREME_Lite-ROM_v4.0 ebben a rom-ban boeffla kernel-van.Van hozzá egy program is (boeffa confi v2) amivel rengeteg mindent lehet állítani,de mivel nem értek hozzá nem állítgatom.
Ezt a kernelt én lecserélhetem/le tudom cserélni egy egy gyári kernelre ami a 4.3-ban van? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
mikesgabor #92092 üzenetére
Hát tévedtem.Amit az előbb linkeltem kamera az nem az a kimagasló teljesítményt nyújtó kamera.
Bár teljesen úgy néz ki nem az.
Ma leteszteltem rendesen és őrült nagyot csalódtam benne.Az előzőhöz viszonyítva botrányos.Kérdés.
Mik a kamera részei a telóban?
Az apk. és a media profiles.xml-en kívül mi van még ami a kamerahoz tartozik.
Megpróbálnám kimásolni az efeXTREME Lite-ROM-ból és beletenni egy másik deodexed rom-ba.Tudtok segíteni?
-
mikesgabor
aktív tag
Ezt kell letölteni.
Ez rámegy minden 4.3 alapú rom ra.A CWM-ből felrakod,utána egy whipe cache-dalvic cache és kész.
Egyetlen kikötés,hogy deodexelt rom kell hozzá.
Én ezt tettem fel.Ugyanúgy CWM-ből megy fel,csak van telepítési menüje.Ha a végén semmi extrát nem kérsz egy full gyári 4.3 megy fel,csak deodexelt. -
mikesgabor
aktív tag
Elméletileg 4.3-ra nem lehet felfleshelni,de mégis van olyan rom ami 4.3 és benne van.Holnap töltök le más helyről hátha az felmegy.(pedig ezt az xda-ról szedtem le)
Ha nem menne sehogy sem!
A rom-ban hol vannak a kamerát működtető dolgok?Gondoltam egyesével kimásolom és egy másik romba beteszem.
Kell a camera.apk,media profiles.xml mi kell még hozzá? -
mikesgabor
aktív tag
Hát nem igaz,hogy sehogy nem lehet beletenni egy nyamvadt 4.3ba
-
mikesgabor
aktív tag
Erre a romra sem lehet telepíteni.
Ez volt az utolsó ötlete. -
mikesgabor
aktív tag
válasz
warezxts #92074 üzenetére
Igen és nagyon jó.
Nagyon sok kamera appot kipróbáltam és bizton állíthatom,hogy erre a telóra ez a mod messze a legjobb.
Én eddig egy féle képpen tudtam a telefonra varázsolni.Úgy hogy [ebbe] a romba eleve integrálva van.Van egy 5.0-ás verzió is,de több helyről halottam,hogy rövid időn belül belassul az 5.0.A 4.0 pedig nem,de ott kevesebb a szabad memória és mintha az aku is egy picit jobban merülne,mint a gyári 4.3-on
Kár,hogy nem lehet mindenre flashelni.Ahogy én eddig látom a 4.3-ra egyáltalán nem lehet.
Talán van egy kibúvó.Mindjárt letöltöm a rom-ot és elválik. -
mikesgabor
aktív tag
-
mikesgabor
aktív tag
Lehet megvan a megoldás.
[ezt] ismeritek?
Valakinek volt már dolga vele? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
kentucky #92069 üzenetére
Köszönöm.Akkor ezt hagyom.
Az omegával vitatkoznék.
Tényleg ez az eddigi legjobb deodexelt rom amit eddig próbáltam,de szerintem a 3+1 file-os gyári független 4.3-at (kipucolva) nem űbereli.(bár meg tudnák barátkozni vele),de a probléma akkor is fennáll,nem tudom rá telepíteni a kamera módot!
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
mikesgabor #92066 üzenetére
Valaki tudna ajánlani valamit,hogy hogy tudom összehozni?
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! -
mikesgabor
aktív tag
Na most ezt nem értem.
Felraktam az Omega v61-et.Jól működik.Újra van 500Mb szabad memória.Sokkal jobb mint az efeXTREME_Lite-ROM.
DE ha flashelem az új camerát csak a bootanimation-ig jut el a telefon és nem megy tovább.Nincs bootlop csak sétál a droid.Segítsetek!
-
mikesgabor
aktív tag
SÉTA in-dul!!!!!!
Nem fárad el?
-
mikesgabor
aktív tag
I9300_Omega_v61
Erről tudtok valamit?Van valakinek tapasztalata?
-
mikesgabor
aktív tag
érdekel a kamera téma.
Nem is annyira az 1/8-os lassított-gyorsított felvétel,(bár most elszórakoztunk vele vagy fél órát.A 130 Kg-os hasra rácsapni nagy sikert aratott) inkább az,hogy a fényképek minősége feltűnően jobb.SOKKAL jobb a vonalélesség és a színek.(nem teszteltem,hogy a képzaj nőtt-e)
Videó felvétel terén is változás van bitráta 30 Mbit/s audió 192 kbit/s.
Ezek meg is vannak.A videó minősége nem számottevően jobb az alatta felvett hang viszont annál inkább.(döbbenetes a különbség)
Ami még említésre méltó az a képstabilizátor.Sokkal jobb főleg videó közben érezni a hatását.Gyorsabb az autofócus és valamivel gyorsabb az expozíció állítás is.Úgy,hogy igen ez kell.
Vagyis kellene,de a rom nem tetszik.Nem tudom mi,de valami gond van vele proci téren.De lehet a boeffla kernel miatt.(én úgy látom,hogy a philz touch jobban működik)
Erre lenne is egy kérdésem hogy philz touch kernelt vissza rakhatom-e odinnal,vagy ehez a rom-hoz a boeffa kell?
Úgyhogy a kamera kell és jelen állás szerint csak deodexed rom-ra lehet telepíteni. -
mikesgabor
aktív tag
Értem akkor azt a kamerát,hogy tudom telepíteni egy gyári 4.3-ra?
Van olyan gyári 4.3 ahol,csak a deodex van végrehajtva.
A másik valószínű azért csinálta amit előbb csinált,mert ebbe a romba már eleve integrálva van ez a kamera mód.
Érdekesség,hogy kipucoltam ezt a rom-ot és még így is kevesebb memória szabad,mint a gyári 4.3-nál volt.
Szóval van olyan 4.3 ahol csak a deodex lett elvégezve? -
mikesgabor
aktív tag
Hát elég nagy gondban vagyok.Csak ezért cseréltem rom-ot.
Fel akartam rakni [ezt],de olvastam,hogy deodexelt rom kell hozzá.Ezért felraktam a [m0_efeXTREME_Lite-ROM_v4.0]-et.A ROM eddig jól működik,de ha fel flashelem az új kamerát csak a legelején a sansung gt i9300...jön be és utána sötétség.
A boot animation sem jön be.
Nincs bootloop a cmw-be be tudok lépni,ott felrakom a rom ot,de ahogy a kamerát is felrakom ismét nem indul a telefon!Valami ötlet?
-
mikesgabor
aktív tag
Még valami az EFS mentésről.
Mindenféleképpen kell hozzá egy külön program?
Nem elég az EFS mappát lemásolni? -
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok szerintetek [ez] a rom tud magyarul?
Sehol nem találok leírást a nyelvekről. -
mikesgabor
aktív tag
Hát olyan eget verő minőségre én sem gondolok,de hátha segít valamit.
A gyári 4.3-ban borzalmas a felvétel hang minősége,bár a "háttérzajokat" madárcsicsergés,autó,beszéd stb... kristálytisztás viszonylag jó minőségben veszi fel ami viszont a telefon előtt van 0-4m-ig ali lehet hallani a felvételen.(mondjuk ez a kétfelé álló mic számlájára is írható)
Ilyenkor mindig eszembe jut a régi Huawei G300-as egy media_profiles.xml file módosítás után 800x600-ban vett fel videót és 192 kb/s audiót és a felvétel hang minősége kimagasló kimagasló.
[szerintem a hangminőség magáért beszél]
Bár a youtube jelentősen lerontotta a képet. -
mikesgabor
aktív tag
Nem is annyira a lassítás (bár azt is kipróbálnám) érdekel annyira,hanem hogy tényleg javít-e valamit a videó minőségén.Főleg a hangminőségre gondolok és hogy a fényképező képességek javulnak-e egy picit?
Megéri-e egy amúgy most tökéletes,szaggatásmentes,jó akuidős rom-ot lecserélni a kamera kedvéért.
Fejlődik-e annyit a kamera?
A rom ról tudsz valamit?
Az angolom hiányos főleg ebben a témában és egy gyakorlottabb ember csak jobban belelát.
[rom]
[link] -
mikesgabor
aktív tag
válasz
mikesgabor #91948 üzenetére
Örök rejtély marad,hogy csinálta-e már valaki ezt és hogy tényleg jobb lett-e az S3 kamerája.
-
mikesgabor
aktív tag
Ő
Valami hülyeséget írtam? -
mikesgabor
aktív tag
Ha jól értem a hozzászólásokból egy deodexed rom kell hozzá?
[ez jó?]
[innen néztem le]
Vagy tudtok ajánlani valamit? -
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Akkor ezt most hogy?
[link]
Letöltöttem a végén lévő cwm.zip-et.
Gyári 4.3 van a telón,rootolt,PhilZ tOUCH 6.41.6,Clockworkmod v6.0.4.8
Ezt most odinnal rakjam fel vagy ráteszem a telóra és a CWM-ből.
Hogy is pontosan?
A másik ha jól értem a gyári kinézetű app marad? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
VegyesTamás #91831 üzenetére
Az nem sok.Reggel volt egy kis galaxy life,időkép egész nap meg kb fél óra.
-
mikesgabor
aktív tag
Más.
Mostanában a GPS nehezebben-lasabban talál jelet.
Mi lehet a gond?
Ti találkoztatok már ilyennel? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
Potyka03 #91593 üzenetére
Rakd fel a telóra a root explorert és a titanium backupot.
A root exploreben navigálj a sytem/app mappába.
ott megtalálsz minden redszer appot.
Ha törölted,a titaniumban nyomj a dalvic cache ürítésére.
Indítsd ujra a telót és kész.
A system/app mappában csak olyat törölj amiről 100%-ban biztos vagy,hogy mi.Ha nem tudod inkább kérdezz előtte. -
mikesgabor
aktív tag
A Wipe Cache partition and Dalvik Cache -el ugyen nem törlök semmi fontosat a telóról?
Úgy értem microSD vagy valami fontos adatot. -
mikesgabor
aktív tag
-
mikesgabor
aktív tag
Hát ősszel vásároltam a telót azóta túl sokat nem sütött a nap.Most is felhős az ég.
[ez tegnap készült egy kósza pillanatban]
Bocs a gumicsizmáért
[Ez pedig egy szórt napfény] -
mikesgabor
aktív tag
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.Van egy gondom a telóval.
Néhányan azt mondják,hogy az én s3-am nak nem olyanok a felvételei mint a többinek sokkal életlenebbek és fakóbbak a fényképek.
Ti mit tudtok mondani?
Gyári 4.3 van rajta kipucolva.
[link] -
mikesgabor
aktív tag
???
-
mikesgabor
aktív tag
Az érdekelne,hogy valamilyen módon csökkenthető e a zajszűrés mértéke a képeken.
Ugyanis ha belenagyítok a képekbe akkor észrevehető az élesség hiánya ami szerintem a zajszűrés számlájára írható.
Tudtok valamit erről a témáról? -
mikesgabor
aktív tag
Hotspot?
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Nem találom,hogy hogy tudom beállítani a wifi hotspot jelszavát.
Tudnátok segíteni?
Gyári 4.3 van rajta. -
mikesgabor
aktív tag
válasz
VegyesTamás #90503 üzenetére
Az a böngésző is megjegyzi a belépési neveket és email címeket?
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Az S2-n volt olyan energiatakarékossági opció,hogy a weblapok hófehér háttérszínét sötétebbre tudta állítani.A kérdésem,hogy az S3-on nincs ilyen opció?
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
plinksd25 #90309 üzenetére
Igen!
A 4.3hoz viszonyítva meg főleg.
Nekem hiányzott a fodrozódó lezáróképernyő,nagyon hiányzott a gyári fényképező apk és sok más is.A menü sem tetszett sem a kapcsolósor.
Idővel biztos hozzá tudtam volna szooni,de nem is akartam.
Mindegy.Ez szubjektív.Nekem nem tetszett.A cwm-ről tudsz valamit?
Miért csinálja ezt? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
plinksd25 #90307 üzenetére
De próbáltam,de baromira nem jött be.Szerintem csúnya.
A gyári független 4.3-at imábom.Kipucolva gyors,nem laggol be és átlag használattal 2 napig bírja akuval,de ha sokat pókerezek akkor este 20% álá megy egy picivel.
Most próbáltam a philz_touch-ban van usb mód és működik is rendesen látja a gép mit háttértárat.
DE!!Pár perc után lefagy.
Konkrétan 4,6Gb akartam másolni telóra,de a telón kiírt egy csomó baromságot,hogy ezt azt amazt nem sikerült betölteni (kb 15 sor).A gép kiírja hogy nem tudja másolni a fájlt és a telefon lecsatolja az sd-t.
Nem is lehet újra csatlakoztatni,csak,ha újra indítom a CWM-et.A philz_touch_6.41.6-i9300 van fent.
A lényeg hogy ezen a 4.3-an kellene megoldani a problémát.
Mivel a CWM-ben működik ezért arra gondoltam,hogy a 4.3 elindulása után tilt minden és az appok nem tudják megkerülni.
A CWM es ubs módszerrel is beérmém,de ott pedig ezt a problémát kellene megoldani,ha valakinek kell küldök képet,hogy mit ír ki a cwm.
Ha lehet képernyő mentést csinálni cwm-ben? -
mikesgabor
aktív tag
Nincs ötlet?
-
mikesgabor
aktív tag
Na most vagyok bajban.
Vettem egy sd kártyát,hogy majd azzal tudom usb háttértárként csatlakoztatni a telót.Letöltöttem a SGS3-Easy-UMS sok verzióját,de miután rányomok az ums mód ra a program leáll.
Az 1.2 az nem állt le,de azt írta ki,hogy a busybox hiányzik.
Próbálkoztam még a SGUSBMassStorageEnabler_2.3.1-el is de az is leállt.
busybox-21 telepítve van.Valamit én csináltam rosszul?
Tudnátok segíteni?Gyári 4.3 van rajta.Kipucolva.
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Az odinba hova tallózam be a philz touch-t? -
mikesgabor
aktív tag
A vídia meg tudja karcolni a GG-t?
Itt komoly kis vita alakult ki,hogy az üvegvágó árt-e a GG-nek? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
Domi392 #90085 üzenetére
Olvass vissza pár hszt.Valaki nem rég rootolt pc. nélkül.
(#90086) plinksd25
A GG igenis egy jó dolog,de csodákat ez a bevonat sem okoz.
Mikor először bejött a GG,nézd meg azokat a egykorú korai telókat amiken nem volt.
Mikor kérdezték valamelyik agytrösztöt aki a GG fejlesztésével foglalkozott,ő azt nyilatkozta,hogy a bevonat a durvább behatások ellen véd igazán.Cipzár,gomb,patent,de még a beton ellen is.
Ami viszont megkarcolja azok az apró ásványok,éles kavicsok,még egy durvább keményebb porszem is.
Ezért érdemes még a gg bevonatos telót is törlőkendővel törölni,de azzal is úgy hogy a konkrét törlés előtt egyszerűen leporolod. -
mikesgabor
aktív tag
Na itt valami borzalmas dolog van.
Szidjátok a telefont mint az állat,hogy rettenetesen merül!
A g2 tényleg baromi jó,de szerintem az S3 üzemidejének sok telefon örülne.
Az S2-m zsír újj gyári aksival is jobban merült az S3-nál,ha használtam meg főleg.
Pont tegnap előtt örvendeztem neki,hogy reggel 5-kor lehúztam a töltőről nem nyúltam hozzá 11-ig csak egyszer mikor hívtak egy percre és 11-kor 99%-on volt.
Na puff! "merül mint a titanik?"
Simán kibír egy napot átlagos használattal.( nálam ez 1-1.5 óra net,30perc játék,30perc telefonálás,kb ugyanennyi fényképezés/videózás) szerintem ez baromira jó átlag.
Estére csak azért merül le,mert ha haza megyek ritkán férek oda a géphez és nyomatom a wifit.
Egy teszt tegnap gps-el jöttem haza csak próbából.IGO primo.
Direkt nem dugtam töltőre,mert délután 2-kor még 70 valahány %-on volt.32 perc volt az út hazái végig navigált és 6%-ot esett az aksi.
Szerintem ez is baromi jó arány.Nem tudom miért panaszkodnak sokan?
Vannak sokkal szarabb akuidővel rendelkező telók is! -
mikesgabor
aktív tag
Szerintem is CM.Mintha a kalózos droidot ott láttam volna.
Azt had kérdezzem már meg,hogy a belső tárat is leválasztja,vagy csak a microSD-t?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest