- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Sziasztok tudnátok segíteni honnan tudnák letölteni felbontást iGo primohoz Galaxy S3 telefonhoz ?
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Már kb 3hete van meg az S3 LTE eddig semmi gond nem volt vele de ma kétszer is úgy lefagyott hogy ki kellett vennem az aksit pedig csak a zsebembe volt amikor beraktam előtte nem volt vele gond nem tudom mitől lehet talán azért mert nem volt rajta semmilyen tok és nyomódtak a gombok vagy miért ? mert előtte semmi ilyen nem volt ..
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Holnap lesz egy hete hogy megvan a telefon S3 LTE eddig nagyon elégedett vagyok vele remélem nem is lesz vele gond mert lehet hallani hibákról remélem nem gyakoriak .. az i4-et szerencsére már másnap eltudtam passzolni miután megjött a samsung ez is mák volt ráadásul csak 5-t buktam rajta félév alatt
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Játszik valaki itt a CSR Racing nevű játékkal ha igen tudtok hozzá működő hacket ?
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Hogy lehet beállítani hogy ne legyen rejtett a szám ?
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Valamiért nem engedni az email-hoz beállítani az indamail fiókomat valami hibát ír
mi lehet a gond ?
-
ILoveMyPhone
csendes tag
És azt meg lehet nézni hogy adott pillanatban mire használja fel a ramot ? Bocsi a hülye kérdésekért közben rájöttem középső gomb folyamat utána törlés és sok memória felszabadul
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Megjött az S3 LTE nagyon jó gyors minden ok vele azt hol tudom megnézni mennyi ramot használ ebben a pillanatban ?
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Mik a tapasztalatok milyen gyakran fordulnak elő hibák pl kamera vagy más hiba új telefonon ?
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Nekem is ma fog megjönni a t-mobilból remélem nem lesz semmi baja kicsit megijedtem amikor valaki írta hogy párnap után már rossz volt a kamera ..
-
ILoveMyPhone
csendes tag
válasz
apaszka #59923 üzenetére
Köszi holnap már megjön . Egyébként szerintem az S3 LTE jobb telefon mint az i5 sokat olvastam róluk teszteket is néztem eleve 2gb ram 4magos processzor bővíthető ja és fele annyi a t-mobile-ba mint az i5 sőt még kevesebb nincs miről beszélni nagyon tetszett az i5 eleganciája és a feelingje mert van egy feelingje de úgy voltam vele kell egy kis változatosság meg az se utolsó szempont hogy jobb is az S3 LTE nem fogok azért apple-t venni mert márka hű akarok maradni az észérvek döntöttek .
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Tudnátok ajánlani egy jó fóliát amit rendesen fel lehet rakni ? és egy jó tokot ami védi a telefont és jól is néz ki.
-
ILoveMyPhone
csendes tag
a t-mobile oldalán azt írják az S3 LTE-nél hogy 4magos a processzor a tesztekben 2 írnak akkor mennyi valójában ? épp most rendelem meg de erre még kíváncsi vagyok remélem abszolút kellemes csalódás lesz az iphone 4 után minden téren gyorsaság technológia stb..
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Van itt olyan akinek Galaxy S3 LTE van ha igen mik a tapasztalatok gyorsaság terén facebook netezés milyen gyors a telefon ilyen funkcióknál ? pl milyen gyorsan nyit meg egy játékot vagy akármit ..
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Igazából nem hiszem hogy 2GB rammal lassú lesz a telefon . Egyébként be lehet állítani mire használjon ramot ?
-
ILoveMyPhone
csendes tag
válasz
roberto211 #59618 üzenetére
Saját tapasztalat alapján mondom eddig ahány t-mobile telefonunk volt a családba mind függő volt t-mobile függő a szolgáltatók általában nem árulnak független telefont .
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Mindenkinek köszi a válaszokat az optimalizálásban majd kérek tőletek segítséget ha meglesz a telefon .
-
ILoveMyPhone
csendes tag
válasz
roberto211 #59607 üzenetére
Köszi az őszinte korrekt választ
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Sziasztok telefon vásárláson gondolkozok jelenleg Iphone 4-em van és szeretnék egy galaxy S3 LTE-t érdemes váltani ? Az Iphonehoz képest mennyivel gyorsabb az S3 illetve igazak azok a dolgok amiket írnak lefagy lassú stb. valahol olyat is olvastam hogy lassabb mint az Iphone 4 ezt nem hiszem el
Nagyon Apple fan voltam de az észérvek meggyőztek úgy néz ki .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest