- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasi31
tag
Sziasztok! Az enyém is meghalt a héten(szerdán). Egyik pillanatról a másikra történt. 200 valahány napos volt. Sajnos a hírekkel ellentétben nem cserélik hanem javítják(T-mobile).
-
Lasi31
tag
Ha valaki még emlékszik rá én voltam az egyik akinek 200x nap után meghalt a telója. A folytatás.. 3 napja kaptam vissza de sajnos nem tökéletes. Úgy néz ki sikerült egy gyári hibás usb csatlakozót tenni bele ezért nem töltődik. Felhívtam T-t mondtam ez így baromira nem jó mi lenne ha végre kicserélnék és nem megint 14 napra eltűnik a prémium kategóriás telefonom - válasz: Hát rá tudjuk írni a papírra, hogy a vevő cserét kér de sajnos nem ők hanem a Samsung dönti el. Ezért most nem vittem a T-be hanem helyszíni javítást kértem a prémium szervizfutártól. Várom a fejleményeket. Egyébként egy kedves barátom ma hívott, hogy az övé is elhalálozott.(KB annyival később mint amennyivel később vette...) Természetesen nem szeretnék senki lelkivilágába gázolni mert tudom sokaknak már szinte vallás(akinek nem inge..), hogy ez a legjobb mobil de sajnos ez a készülék sem hibátlan.
-
Lasi31
tag
válasz Intel q8200 #32210 üzenetére
Nem tudom mi volt neki rajta, nem is kérdeztem.
-
Lasi31
tag
Sziasztok! Tudjátok, hogy melyik szerviz csinálja a helyszíni javítást? Február hatodikára kértem helyszíni javítást és azóta nem jelentkezett senki. A Samsungot eddig négyszer hívtam akik mindig csak azt mondták továbbítják az adataim a szerviznek akik rövidesen hívni fognak... Elég pipa vagyok mert már egy hónapja nem tudtam használni a készülékemet.(először meghalt a teló majd javítás után visszakapva nem tudom tölteni)
[ Szerkesztve ]
-
Lasi31
tag
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a telemaxot meg nem érem el..
[ Szerkesztve ]
-
Lasi31
tag
[link]
Remélem jó adatok vannak róla az antutuban és ez lesz a hardver. -
Lasi31
tag
Sziasztok! Tapasztalatok a mai t-s 4.3-ról!? Párom telója jelezte ezért gondoltam frissítem neki de csak akkor ha azt mondjátok hogy jó lett! Bár tudom fél nap tapasztalat nem sok de azért mégis, ne tartsátok magatokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest