Hirdetés
- OLED TV topic
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
Noh kutakodtam egy kicsit! 5.2 pontba le van írva! Valóban fizetős a T nél a csere! Amit írtam , h az ELADÓN sok minden múlik, hogy hogy áll oda a dolgokhoz! Gondolom sim hibára hivatkozva van a csere és úgy ingyenes és díjmentes. Ezért jó ismerős és megszokott helyre menni. Akinek ingyen cserélték az jól járt, akinek meg pénzért ott az eladó az üzlet érdekét nézte , mert különben a T tönkre menne
link : 5.2 pontban a díjszabás
Nem a T be dolgozok, de utána jártam a viták és a személyeskedés elkerülése végett! Nehogy már ilyen szarságon veszekedjünk!
Puszi
chemand : Trés vagyok, root mentes és nekem nem jött frissítés. Szal nem a roottal lesz a gond
szerintem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest