- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
válasz
lafaty80 #5026 üzenetére
Hiába. Korábban nekem hasonló problémám volt, csak nem festéssel, hanem illeszkedéssel, a felső jobb saroknál nem volt teljesen passzentos a hátlap. Fent volt négy napig Bp-en, a problémát csak félig oldották meg (kisebb lett a rés a ház és a hátlap között, ami nem tudom hogy lehet, mert másik hátlappal próbáltam én is, de ugyanúgy elállt...lehet, hogy kicist megkalapálták a házat
) és persze amit kértem és két helyen is felírtuk a garanciaszelvényre, hogy ne csináljanak semmit a szoftverével....csak lefrissítették a szépen belakott SW-met.
knyitogato: itt Szegeden nem tartanak alkatrészeket a szervizben, mindig küldik fel, vagy legalábbis várni kell arra, ha valami cserealkatrészt kérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest