Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
bajnokpityu #8489 üzenetére
Igen, a cm egy más világ, arra odafigyelnek a srácok, várom én is nagyon, csak ahhoz kell, hogy beinduljon a jb vonal... amúgy tuti, hogy sokkal többet ki lehet hozni ebből a vasból, remélem rácuppannak a fejlesztők, ha meglátják benne a lehetőséget
-
vazzz
őstag
válasz
tsiga18 #8487 üzenetére
Én nem váltottam volna, csak lejárt a hűségem a vodánál, és rájöttem, hogy én vagyok vodás az egész családban, mindenki más t-s, így jött az ötlet, az advance meg épp akciós volt mozaik xs-ben részletre 0ft-ért, így belevágtam. Nem bántam meg, bár most egy ideig be kell érnem egy nokia 3310-el, de egyszer úgyis visszakapom... legalábbis remélem
-
vazzz
őstag
válasz
Arvernia123 #8484 üzenetére
Igen. Többek között még nincs optimalizálva rendesen a memóriakezelése sem, idővel javítani fogják.
-
vazzz
őstag
válasz
tsiga18 #8474 üzenetére
Hát, én is Defy-ról váltottam, de nem estem hasra azért az Advance sebességétől. Mondjuk Defy-on cm7-et vagy a miui/wiui vonalat használtam folyamatosan, ahhoz képest kb semmivel nem gyorsabb az advance. Pár alkalmazás van, amit néhány századmásodperccel talán hamarabb elindít, amúgy ugyanaz. Mondjuk nem is számítottam hatalmas gyorsulásra... jb-t meg még nem próbáltam, egyéb okokból
-
vazzz
őstag
válasz
nelsonmanian #8427 üzenetére
Hát... úgy látom, elég környezet-specifikus a dolog.... én nem erőltetném. CM10 alatt biztosan megy, meg a felsorolt romtípusoknál, de egy sima rootolt jb szerintem ehhez kevés. Talán egy deodexelt jb már esélyes lehet, max újra kell húzni a romot, ha nem megy... én kipróbálnám, de nincs mivel... bár, ha nem bírok majd magammal, lehet megrootolom a 3310-est és feldobok rá egy linuxot
-
vazzz
őstag
válasz
ratam23 #8420 üzenetére
De, visszakerül a kernel, ha odinnal újraflasheled a jb-t. Ha meglenne a gyári kernel külön, akkor ugyanazzal a módszerrel lehetne felrakni, mint ahogy a mostanit is felraktad, nem kellene az egészet újrahúzni. Gondolom a terminal emulatorral raktad fel.
Olyasmi akkor ez a kernel, mint gb alatt a cocore volt... na az meg nekem nem jött be.
Más: most 1-2 hétig read-only leszek, addigra talán lesz telefonom, mire kijön az első normális főzött rom... addig nokia 3310.Hmm... firefoxban még mindig tudom szerkeszteni a hsz-t... ha visszalépek az előző oldalra, ahol az eredeti hsz-t írtam, és módosítás után leokézom, engedi szerkeszteni, pedig már majdnem 10 perc telt el...
Már 12perc telt el... azért jól elvagyok -
vazzz
őstag
válasz
orbit76 #8399 üzenetére
Ismerős, csak nekem a jb feltelepítés után közvetlenül csinálta, és nem indult el a rendszer... bár az enyém más tészta...
Ez a gapps amúgy a Google apps-ot jelenti, lehet, hogy kitöröltél olyan google-s cuccokat, amit hiányol néha, pl maps, vagy ilyesmi. Lehet, hogy a facebook próbálja meghatározni, hogy hol vagy, de nincs fenn a google maps, ezért kiabál.... persze ez csak egy tipp. -
vazzz
őstag
Köszi a priviket, de nem tudom megnyitni, 503-as hiba... ph megint behalt. Holnap reggel elolvasom és leírom, hogyan tudnátok segíteni.
-
vazzz
őstag
Üdv!
Szolgálati közlemény!
Van itt még valaki, akinek t-mobile-os root-olt telója van, és még nem rakta fel a jb-t?
Ha van ilyen, és szeretne nekem segíteni rendbe hozni a telefonomat, dobjon egy privit!
Köszönöm! -
vazzz
őstag
Nahátakkor.... van valakinek Samsung szervizes ismerőse, aki nem köt bele, hogy 3-on áll a binary counter?
Priviben... köszi. -
vazzz
őstag
válasz
Fitzgerald #7032 üzenetére
Hidd el, én is flasheltem már párszor az elmúlt években. Itt valami más probléma van, valószínű valami nagyon átírta, illetve blokkolta az alapsáv(baseband) verziót, igy az átváltozott xxxx-re. Ettől még működött a telefon, csak dobálta a hálózatot, ami rohadtul zavart. XDA-n javasolták, hogy próbáljak meg feltenni egy p-s romot, hátha jó lesz... arra volt jó, hogy megpörgette a binary counter-t , így gari ugrott. Utolsó reményem a jb volt, ezt felraktam, de nem tud betöltődni a rendszer, a nyelvválasztás résznél a gapps telepítése leáll, majd az egész folyamat leáll és kezdődik elölről. Hiába a wipe, raktam fel külön gapps-ot recovery alól, ami fel is ment, de nem változott semmi. GB nem megy vissza, illetve visszamegy, de nem indul el, még recovery sincs. Odin mód működik, de ott virít a 3-as szám a binary counter után. Ma bevittem egy mobil szervizbe, ismerem a srácot, elég lelkiismeretes, de még nem sikerült rendbe hoznia. Elég értetlenül áll előtte, nem hiszem, hogy fog neki sikerülni, bár ne legyen igazam...
-
vazzz
őstag
Úgy néz, totál tégla a telefonom. Most hívtam a srácot, még semmire nem jutott vele. Holnap még nekifut újra, de nem sok reményt fűz hozzá.
-
vazzz
őstag
Felraktam, fel is ment, magyar nyelv választható, de a gapps leáll, utána meg a secsezupwizard is, és kezdi elölről. 1.87 odinnal raktam fel, utólag feraktam egy gapps-ot is recovery alól, ami felment, de ugyanaz a helyzet.
Van is meg nincs is. Megy vissza a gb, ha sikerül.... -
vazzz
őstag
válasz
#33253120 #6784 üzenetére
Khm...
"Különben is. Aki előfizzel vette, részletre az nem is a saját telefonját piszkálja, hanem bizony a szolgáltató tulajdonát veszélyezteti..."
Ezt marhaságot honnan vetted? Ha megvásároltad, akkor az a tiéd, az előfizetésre vállaltál hűséget, nem a telefonra. A szolgáltatóknál a telefon csak egy eszköz arra, hogy náluk légy előfizető. Nem a telefon eladásokból élnek, hanem az előfizetésekből. A sim kártyazár csak azért van, hogy csak az ő szolgatatásait tudd használni a náluk vásárolt készülékkel. A telefon tulajdonjogához ennek semmi köze. -
vazzz
őstag
Igen, kijött már, és innen lehet majd délután 14:16:21-kor letölteni, de csak 1 másodperced lesz rá, és amiért különösen érdemes figyelni:
Az első tíz letöltő élelmiszerutalványt és mellnagyobbítással egybekötött péniszhosszabbítást nyer. -
vazzz
őstag
válasz
>Antonia< #6204 üzenetére
Amikor új névjegyet veszel fel, azzal kezd, hogy megkérdezi, hová mentse.
Ha nálad nem így van, akkor menj a Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazások kezelése menübe, felül válaszd az "Összes" fület, majd görgess le a "Névjegyek"-ig, nyisd meg, majd kattints az Adatok törlése gombra.
Ezután már meg fogja kérdezni, hogy hová mentse az új névjegyet. -
vazzz
őstag
Köszi srácok!
Ismét nem lettem okosabb
Mindegy, tovább próbálkozok. -
vazzz
őstag
Kérhetnék valakitől egy fotót, vagy pontosan bemásolt szöveget, hogy mit ír ki a telefon a recovery menübe lépve? Az alul szereplő szöveg kellene, nem a felső reboot, wipe stb.
Csak a gyári recovery-s érdekel. (kikapcsolt állapotban hangerő fel+home+bekapcs gomb)
Köszi előre is! -
vazzz
őstag
válasz
fermacht1994 #5094 üzenetére
Akkor örülj neki.
-
vazzz
őstag
válasz
fermacht1994 #5088 üzenetére
Kikapcsolt állapotban nyomva tartod a home-hangerő le-bekapcs gombot.
-
vazzz
őstag
Itt megtalálod: [link] GT-I9070.
Megvannak külön a modem, a kernel és a teljes rom is, de azt már próbáltam, nem megy. Ha a modemet akarom flashelni odinnal, akkor a pda részbe kell betallózni? Csak azért kérdem, mert ha a phone részbe tallózom be, akkor failed lesz belőle. -
vazzz
őstag
Sajna nem... Mindjárt nekiállok felrakni egy win7-et, hátha a win8 kavar be... Ha az sem jön be, akkor tényleg feladom. Nekem már mindegy lenne, hogy melyik rom, már próbáltam hollandot, lengyelt, olaszt, mind felmegy és működik, de az alapsáv verziója változatlanul XXXX marad.
-
vazzz
őstag
A telefon alapsáv verziója (baseband version) átváltozott xxxx-re, hiába rakom fel odinnal a gyári, vagy akármilyen romot, ez ilyen marad. Így nem frissül a szoftver sem automatikusan, mert nem tudja semmi beazonosítani. Ez a fájl tárol egy rakás információt a radio részről, és valószínű, hogy egy hex editorral ki lehetne javítani a hibát. (még az is lehet, hogy egy jegyzettömb is elég)
-
vazzz
őstag
Köszönöm a segítségeteket.
Volna még egy nagy kérésem.
Kellene nekem az nv_data.bin file. Sajnos úgy néz ki, hogy az enyém sérült, szeretnék átnézni egy jót, hogy mi az eltérés.
Ha valaki segítene, akkor itt a leírás, hogy hogyan lehet kinyerni ezt a file-t a rendszerből.
Root kell hozzá és egy Terminal emulator, ami a marketről letölthető.
El kell indítani a Terminal emulatort, és soronként beírni ezeket:su
cp /efs/nv_data.bin /sdcard/Ez a folyamat a belső sd kártyára menti a fájlt. Ha beírtad, kiléphetsz a terminal progiból. Az nv_data.bin fájlt átlmásolod a gépre és feltöltöd valahová, vagy elküldöd a profilomban lévő e-mail címre. Kérlek, írd le, melyik alapsáv verziós a telefonod, amelyikből a fájl származik.
Köszönöm előre is a segítséget! -
vazzz
őstag
A Jetmodot használókat is kérdezném, hogy náluk mi az alapsáv verziószáma?
-
vazzz
őstag
Aki rootolt illetve custom romot használ, nézze már meg, hogy az Alapsáv verziója nála is XXXX lett, vagy csak nálam?
-
vazzz
őstag
Aki felrakta a frissítést, annak javult a térerő?
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4605 üzenetére
Basszus... pedig általában szoktak segíteni a wipe-ok rom felrakás előtt és után... biztos, hogy nem p-s verzió? Ha már minden mindegy, egy magyar vodafonos p-s verziót bepróbálnék, de ez magánvélemény, nem vállalok érte felelősséget, ha elfüstöl tőle a technika...
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4591 üzenetére
A garancia megvonásán kívül más hátránya nincs. Ha neked alapból nincs garid, akkor mindegy.
mod: megelőztek
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4588 üzenetére
Próbáltál már nyomni neki egy wipe data/cache-t?
Egyébként, ha nem javul meg ettől sem, egy próbát megérne a cocore legújabb kernelének felrakása, ehhez root kell, majd a 2. method alapján felrakni, hogy ne pörgesse a countert. [link] -
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4586 üzenetére
Akkor most az orosz rom van fenn? Rootolva van? Gyári, vagy TWRP recovery van?
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4583 üzenetére
Utánaolvasgattam kicsit... nem valószínű, hogy köze van a basabandhez. T-mobilos romot próbáltad már? Egyébként sima, vagy P-s verzió a tiéd?
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4580 üzenetére
Defy-nál volt olyan, hogy ha nem megfelelő volt a baseband, akkor galibát okozott. Ez tulajdonképpen a radio rész, ami felelt a hálózati beállításokért. Ha más országhoz/szolgáltatóhoz tartozó romokkal próbálkozol, lehet ütközés. Ettől függetlenül korántsem biztos, hogy ez a baj, lehet, hogy semmi köze a problémádhoz... ez csak egy tipp... Ha a custom romok felrakása után kezdődött a probléma, akkor én felraknám az eredeti romot, majd a gyári recovery alatt egy wipe data/cache-t nyomnék neki, hátha helyreáll a rend.
-
vazzz
őstag
Azért egy pofont megérne az új Beautiful Widgets... anno megvettem, most totál megváltozott az egész, nem használható egy rakás skin, az animációk szaggatnak... rendesen elk@rták. Minden nap jön azóta valami frissítés, de k@ki az egész.
-
vazzz
őstag
Freemail-nél a bejövő pop3.freemail.hu port:110.
Smtp nincs a freemail-nél, de ha van olyan e-mail címed, amely olyan szolgáltatónál van, ami rendelkezik smtp szerverrel, akkor állítsd be azokra az adatokra a kimenőt. Én pl. úgy csinálom, hogy kimenőnek megadom az otthoni t-home-os internetemhez kapott e-mail cím felhasználónevét és jelszavát, és a t-home-os kiszolgáló beállításokat, ami a mail.t-online.hu, és a port 25. Ez annyit tesz, hogy amikor e-mailt küldesz, akkor a másik szolgáltató smtp szerverének segítségével küldi el a levelet. Egyébként régebben úgy volt, hogy ha kimenőnek az smtp.freemail.hu-t állítottad be, akkor freemail-es e-mail címekre elküldte a levelet, máshová viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest