Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Luser2000

addikt

válasz Luser2000 #4750 üzenetére

No, szűk egy hét átfutással megérkezett tegnap a DUAL S8 Plus (SM-G955FD).
    Szingapúri verzió (XSP), jelenleg a gyárilag telepített sw-re csak egy frissítés érhető el, ezt rögtön le is töltötte (G955FXXU1AQDG). A dobozban lévő töltőhöz átalakító kellene, de szerencsére volt otthon QC3.0-ás EU szabványos töltőm.

Szeptemberben váltam meg a legutolsó Samsungomtól (S7E), azóta Mate8, Honor8, P9, Mate9 jött a sorban, így elszoktam a Samsung felületétől, illetve anno az S7E-re akkor még nem is létezett se a 7-es Android, se az új UX felület. Most úgy érzem, hogy sokkal bonyolultabb, mint amit a Huawei alkalmaz. Át kell szokjak.
    (Rögtön van is, ami hiányzik: én szerettem a Huawei felületben, hogy az értesítési sáv legördítése után rögtön volt nyomógombom a képernyő felvételre; most a fizikai gombok nyomkodására kell visszajöjjek.

Igaz, hogy beállítás kérdése, de kicsit aprók a betűk (erre számítottam) a Mate9 tepsijéhez képest. Nadrágzsebbe kényelmesebben fér bele és végre megint a készülék alján kell a JACK dugóval szarakodni. (Nekem ez jobban kézre esik, jobb így kivenni a zsebből).

Új fogást kell megszokjak, mert (hosszú ujjaim ellenére) az ujjlenyomat szkennerhez nagyon nyújtogatnom kell. Az elhelyezése talán kevésbé ergonomikus, és - vélhetően a kisebb fizikai méret okán - sokkal jobban kell figyelni a helyes érintésre. (A Huawei sokkal jobban kézre áll, nagyobb pontosságot tudok vele elérni). Remélem csak megszokás kérdése lesz.

Ha még futok bele valamilyen említésre méltó különbségre, igyekszem fejben tartani, leírni.

Új hozzászólás Aktív témák