Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #4750 üzenetére
No, szűk egy hét átfutással megérkezett tegnap a DUAL S8 Plus (SM-G955FD).
Szingapúri verzió (XSP), jelenleg a gyárilag telepített sw-re csak egy frissítés érhető el, ezt rögtön le is töltötte (G955FXXU1AQDG). A dobozban lévő töltőhöz átalakító kellene, de szerencsére volt otthon QC3.0-ás EU szabványos töltőm.Szeptemberben váltam meg a legutolsó Samsungomtól (S7E), azóta Mate8, Honor8, P9, Mate9 jött a sorban, így elszoktam a Samsung felületétől, illetve anno az S7E-re akkor még nem is létezett se a 7-es Android, se az új UX felület. Most úgy érzem, hogy sokkal bonyolultabb, mint amit a Huawei alkalmaz. Át kell szokjak.
(Rögtön van is, ami hiányzik: én szerettem a Huawei felületben, hogy az értesítési sáv legördítése után rögtön volt nyomógombom a képernyő felvételre; most a fizikai gombok nyomkodására kell visszajöjjek.Igaz, hogy beállítás kérdése, de kicsit aprók a betűk (erre számítottam) a Mate9 tepsijéhez képest. Nadrágzsebbe kényelmesebben fér bele és végre megint a készülék alján kell a JACK dugóval szarakodni. (Nekem ez jobban kézre esik, jobb így kivenni a zsebből).
Új fogást kell megszokjak, mert (hosszú ujjaim ellenére) az ujjlenyomat szkennerhez nagyon nyújtogatnom kell. Az elhelyezése talán kevésbé ergonomikus, és - vélhetően a kisebb fizikai méret okán - sokkal jobban kell figyelni a helyes érintésre. (A Huawei sokkal jobban kézre áll, nagyobb pontosságot tudok vele elérni). Remélem csak megszokás kérdése lesz.
Ha még futok bele valamilyen említésre méltó különbségre, igyekszem fejben tartani, leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest