- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
válasz
dkovizoli #41197 üzenetére
Igen, jogos. Eddig nekem sem volt semmi gondom. Autó kihangosító, füles, hifi, miband2, soha semmi nem dobta el a kapcsolatotot. De mostmár majdnem biztos vagyok benne, hogy a miifit alkalmazás okozza a hibát. Úgy néz ki, hogy akkor csinálja, ha nem "látják" egymást. Mióta tiltottam disablerrel megszünt a jelenség. Köszönöm a hozzászólásod!
-
dkovizoli
addikt
-
alasoh
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #41194 üzenetére
Köszönöm, hogy visszajeleztél (megint)! Közben tesztelgetem a dolgot. Úgy néz ki, hogy a Mii fit alkalmazás lesz a ludas. Ha nincs kapcsolata a Mi band 2-vel úgy néz ki, hogy kilövi a bluetoot-t. Ma kezdte el, nem tudom, hogy miért. De megnéztem a bluetooth beállításoknál az esemény naplót és bár ott olyan bejegyzés van, hogy bekapcsolta, de igazából kikapcsolja. Marha érdekes a dolog, mert a Miifit apk is 9.-én frissült utoljára és csak ma jelentkezett ez a hiba. Még nem vagyok benne 100%-osan biztos, hogy ez okozza, de mióta a BK disabler-el letiltottam a Miifit-et, nem kapcsolt ki egyszer sem.
-
alasoh
aktív tag
Nah, akkor mégse egyedi. Én is a youtube-hoz kötöttem elsőre, de akkor így már másodikra is. Viszont nem minden kapcsolatnál dobja el magát. Ha füleshez kapcsolódtam, akkor pl. nem csinálta egyszer sem, ha a samsung!!! hifi-hez, akkor eldobja. De csak a 9.-i firmware frissítlssel.
És már módosítom is! Most miközben pötyögtem, semmihez nincs kapcsolódva per-pill. és megint kilőtte magát.
-
ToBeY
nagyúr
A rátöltés ok,vagy inkább ne?
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a bluetooth néha magától kikapcsol?Simán be tudom utána kapcsolni minden gond nélkül, de akár lejátszás közben is kikapcsolt (youtube), vagy letettem, néhány perc múlva megnéztem és ki volt kapcsolva. Online rádió-nál eddig nem fordult elő. Egyelőre nem tudom mi okozhatja?! Semmi új alkalmazást nem tettem fel a napokba. Ma kezdte el. Legújabb 9.-i TMH-s rom van rajta. (Pont írták a changelog-ban, hogy a "bluetooth stablilitás javítása". Hát, jól sikerült...
Vagy csak egyéni probléma, egyelőre nem tudom. Szóval, másnál ilyen hiba?
-
perzeus
tag
Sziasztok! Segítséget, tanácsot kérnék. Kameránál minden automatán van, én nem értek a mókoláshoz. A képek nagy részén, főleg az arcokon, rózsaszínes foltok láthatóak vagy pl ha fehér macsekot fotóztam, akkor is...mitől lehet?
-
törölt tag
Sziasztok. Vodafon függő, de kifizetett telonál ha szervizes lesz, kell a számla vagy elég a lepecsételt vodás gari levél.
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok! Találkozott azzal valaki, hogy a led control programok nem tudnak színt váltani? Pl: Gmail világos, vagy cyan, hiába akkor is a rendszer kékje villog.
-
Németh91
tag
Sziasztok.
Nem tud valaki olyan üzletet Pesten ahol Whitestone dome üveget felrakják? SES-be nincs üveg 2-3 hét mire lenne. Vitt üveggel nem foglalkoznak. -
dionaea
őstag
Samué nekem is teljesen jó viszont az fura hogy a7 en a felső szám sor mellett volt egy gomb ami, felnagyított szám billentyűzetet dobott. Mint a tárcsázó. Az nagyon jó volt
-
Quqesz
nagyúr
Na gboard felpattintva. Kíváncsi leszek.....
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Uzsidoboz97 #41156 üzenetére
Erre most hirtelen nem tudom a választ, nekem még nem kellett igenybe vennem soha a szerviz szolgáltatásait, de biztos van itt olyan, aki többet tud erről tapasztalatból mondani. Vagy hívd fel a szervizt!
-
tangiers
tag
válasz
Mr.Silkó #41153 üzenetére
Köszi az ötlete, megnéztem, de sajnos nincs szótár törlésre lehetőség. Más beállítási opció nincs ezzel kapcsolatban. Az óra pedig nálam nem zsebben produkálja a hol van hol nincs szituációt, hanem kézben. A bekapcs gombot megnyomva keltem életre a kijelzőt és vagy ott van az óra vagy nincs ott. Csinálok egy újrainítást és megjelenik. A szótár elérhetetlensége jobban zavar. Nem is értem, hozzáadás lehetséges, de törlés csak egyesével. Képtelenség annyi f....ot egyesével kitörölni. Ez a bosszantó. Lehet felhívom a Samsung ügyfélszolgálatot.
-
Richie86
senior tag
Kedd óta van meg az S8-am és hát valami eszméletlenül meg vagyok vele elégedve
Nekem ez a telefonok non plus ultrája, a mobilok FerrarijaBaromi jól néz ki, a kamerája is piszok jó szerintem, gyors, kényelmes. Nagyon nem bántam meg, hogy megvettem. Korábbi Samsungjaimat is szerettem (S7, A5 2017), de ez jön be eddig a legjobban.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
California1 #41141 üzenetére
A garanciában lehet különbség, mivel idehaza nem volt tudtommal forgalomban dual SIM-es S8+. EU-ban talán igen.
-
LoGeN90
aktív tag
En is arrol jottem S8-ra. Kivaloan tette a dolgat es most faterom hasznalja nagy orommel.
Welcome!
-
KunEmber
senior tag
Hello Mindenki!
Beléptem én is a klubba egy ezüsthátú cseh S8-cal. (Tudom, eddig lengyelt írtam
).
Vagy 15.000 hsz-t elolvastam, beállítottam, frissítettem. Remélem ugyan olyan eseménytelenül fogja 2-3 évig tenni a dolgát, mint az A5 (2016).
-
polonic
félisten
Most néztem meg jobban asszonykám új lila s8-át. Hát valami nagyon durván jól néz ki szerintem. Bánom már, hogy annak idején én nem lilát választottam. Egyáltalán nem csajos.
-
tangiers
tag
Üdv Mindenkinek!
Két kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni. Az első, hogy a lezárt képernyőn megjelenő óra rapszódikus időközönként eltünik és nem látható. Mi lehet a probléma? Ennek akkor kellene megjelennie amikor élesztem a készüléket. Nem az always on kijelzésre gondolok, hanem a szimpla óra megjelenésre lezárt képernyőn. A másik kérdésem, hogyan lehet a prediktiv szótár szavait törölni? Már a kezdetektől olyan hülyeségek vannak benne elmentve, hogy eszméletlen. A készüléket én helyeztem újként üzembe, tehát
én adtam neki új szavakat. De már az első gépelésnél tapasztaltam a blődségeket. Köszönöm a segítséget. -
dkovizoli
addikt
válasz
mrThomi #41054 üzenetére
Van egy rakat sötét téma ingyen is. Igen , én is adtam már ki pénzt témáért. Meg más dolgokért is akár a playben is. A fizetős témák sokszor olyan dolgokat is átváltoztatnak, amiket az ingyenesek nem. Persze nem ész nélkül kell mindent megvenni. Amúgy mindet kitudod próbálni tíz percig. Akár többször is.
-
California1
őstag
Üdv urak!
S8 Plus vásárlás előtt állnék.
Lenne egy "hagyományos " S8 Plus és egy dupla sim-es S8 Plus a látótérben.
Véleményetek szerint van bárminemű hátránya a dupla simes telónak esetleg softveresen vagy hardveresen?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
LoGeN90
aktív tag
Nekem van. Kb 1.5 hete, eddig nagyon elegedett vagyok vele. Minimalisan rontja a minoseget, cserebe nincsenek karcok.
-
Németh91
tag
Sziasztok valakinek van mobil outfitters fólia a telefonján?Érdekelne milyen illetve mennyit bír/védelembe
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Thewent12 #41119 üzenetére
Ez kicsi különbség, én az MM-ben venném. Pl beég a kijelződ, hol cseréltetnéd a második évben? Az első vmi helyi szerelővel, míg a második esetben a samsung szervíz és marad a garid is(új alkatrészre megint +1 év). Ha mondjuk 50-60e lenne a különbseg, akkor már megfontolás tárgya lennem, de így nem.
DrBubo
Amint sérülést talának a telefonon, azonnal megvonják a garit. Kivéve ha megcsináltatod pénzért a repedést a márkaszervízben és így megmarad a garid minden másra. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Olyan probléma van a készülékkel, hogy nem működik a beszédmikrofon. Telefonálás közben halljuk a másikat, de bennünket nem hallanak. Ezt a Váci úti szervizben tudják helyben javítani?
A hátlapon van egy repedés, azt cserélik garanciában? Még nincs 1 éves a telefon. -
sgeza
veterán
válasz
LoGeN90 #41118 üzenetére
De nem arról a verzióról kaptad. A kolléga telefonján az a verzió van, amit a xeh nem kapott meg, de amúgy ugyanaz a független sorozat, tehát az oxm kódos.
Mivel a xeh régióban ez a verzió nem jött ki, ezért az onnan nem is fog frissíteni. Fel kell tenni az aktuális legfrissebbet, mert azok már kijöttek xeh-re is.
Gyári alaphelyzet sem feltétlenül szükséges, rá lehet tenni home_csc-vel az újat.
Utána már fog frissíteni, mert lesz honnan. -
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Sima s8 vásárlásán gondolkozom. GSM palota 154-ért adnáé a telefont, MM-ben pedig 175-ért van. Megéri a plusz 20 ezret a hivatalos eladó? Milyen hátrányai vannak egy GSM-es vásárlásnak?
-
DefJamHUN
aktív tag
Hova lett a BK disabler????
-
ToBeY
nagyúr
válasz
OCTAMD #41107 üzenetére
Erre gondoltál?ez xeh-nek tűnik.
-
mrThomi
addikt
Hali.
Portré mód nincs a kamerába véletlenül ? Ami elmossa a hátteret. -
Quqesz
nagyúr
-
tibike8
őstag
válasz
tibike8 #41099 üzenetére
A kérdés megoldva. A tokban nem működik a világító szél. Kivéve megy. Ennek a toknak ez már akkor a második a rovásán. A zsebben sem kapcsol ki tőle a kijelző meg a világító szélek nem mennek vele. Az S7-nél nem volt gond ez a fajta tok
Azt sem értem, hogy miért nem tud eseményt is kijelezni a tokon keresztül mint a tok nélküli AOD. Csak az órát lehet ki és bekapcsolni ami nem túl informatív. Bár az S7 ezt nem tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest