- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
olahroberto #28998 üzenetére
Ha telenoros romot akarsz akkor még várnod kell
-
olahroberto
tag
Sziasztok! Telenoros vagyok! Melyik 7.0 tehetem rá Odinnal hogy a csc ne masszon el? Valamint a home csc vagy a másikat?
-
proly01
őstag
Nektek nincs úgy hogy vízhangzik a telefon beszélgetés közben?
Többször is észrevettem hogy telefonálás közben hallom saját hangom több személynél is. Ha újra hívom akkor már nem.
Elég idegesítő. -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
vadászcsiga #28989 üzenetére
Sziasztok. No itt van például ez a link... Hiába próbálom letölteni se a belső sem az sd kártyára nem menti el. Nem csinál semmit vele. Hol tudnám esetleg beállítani azt hogy működjön a mentés belső tárhelyre?
-
ShadowLac
addikt
mivel tudnám a telefont megtisztitani mindentől
a rendszer visszaállitásán kivül.
Mivel nem szeretném hogy feldobja a 7 est és állandóan kukorékoljon./most még nem szeretném a nougatot letölteni./ -
mistar
tag
válasz
vadászcsiga #28991 üzenetére
Köszi! Erre én is visszamentem
(eddig a 90 volt) -
22balu
aktív tag
Hello
Nincs meg valakinek a legutolsó messenger apk-ban ?amiben még nincs benne ez a napom funkció, mert nagyon idegesítő, vagy melyik verzioszámu volt az utolso mert akkor apk mirror -rol leszedem
-
mistar
tag
válasz
enginev3.0 #28978 üzenetére
Nem kapcsoltam be a "kurzorvezérlés kézmozdulattal" -t
Köszi!
-
gerner1
nagyúr
OFF kérdés:
Keresek olyan android appot, amely offline tud PDF -ből --> WORD (doc) konvertálni. Tehát fontos volna az offline működés, és a konvertálás irány !
Minden hasznos infót köszönök !
-
Keem1
veterán
Nos srácok, Nougaton az első eset, amikor elégedett vagyok. Nem mondom, ennél MM alatt volt jobb és most is lehetne, de egyelőre nem rossz. Egyedül, ami miatt bosszús vagyok, az az Android fogyasztása, ráadásul két ciklusban is (a kettőt összeadva 20%, több, mint a képernyő). Azért Gugliék igazán visszavehetnék a rendszer energiaéhségét.
10%-nál már megetettem a kicsikét, plusz annyit csaltam, hogy 15%-nál közepes energiatakarékos módba tettem a telót.Top fogyasztók | Kijelző | Android 1 | Android 2 | Többiek
*** Annyi még srácok, hogy a képeket linkeljétek légyszi, ne szúrjátok be. Gondoljunk egyrészt a mobilnetesekre (ne erőltessük rájuk a képek letöltését), másrészt a sok nagy kép nagyon átláthatatlanná teszi az oldalt. ***
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Jack Oneill #28969 üzenetére
proly01
Köszönöm nektek a segítséget
-
marquuard
veterán
válasz
Jack Oneill #28977 üzenetére
-
kkdesign
senior tag
sziasztok!
Elviekben elstartolt a google assistant sok sok készülékre. Ezt hogy lehet kipróbálni az S7edge-n?
nyelvet átállítottam de az valószínűleg nem elég . Kell még valamit állítanom hozzá?
-
marquuard
veterán
Le lehet tiltani valahogy az alsó érintőgombok világítását? Mármint érintéskor ne világítson.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
alcapone386 #28970 üzenetére
Köszönöm.
A VLC-t és amit írtam is, a Samsung Apps-ból letölthető zenelejátszót. Mindkettőnél ugyanezt tapasztaltam. Nem egészen egy óra alatt 20%-ot merült és meleg a telefon, mintha tölteném. -
mistar
tag
válasz
enginev3.0 #28971 üzenetére
Én is a Gboard-ot használom, de az előző telefonokhoz képest nem működik benne a space billentyű jobb-bal simítására a kurzor mozgatás, és minden ki.be kapcsolás után visszaerőszakolja a Samsung billentyűzetet
-
hkari
őstag
válasz
enginev3.0 #28971 üzenetére
Nekem a Chrooma vált be
-
alcapone386
őstag
válasz
Katatonia666 #28963 üzenetére
Én sokat hallgatok zenét, de kicsit sem melegszik. Nem tudom pontosan mit használsz, de nem kéne melegednie. Próbálj ki másik lejátszót.
Ezt használom: [link] -
Jack Oneill
veterán
válasz
szabosasito #28966 üzenetére
Szerintem semmit nem árt. 5 másodpercig odatartja a szélekhez, aztán szünet, aztán megint, mindezt csak azért, hogy jobban rátapadjon, a széle. Ezután belerakják egy gépbe, ami langyos levegőt keringet, ezzel meggyorsítva a száradást. Szóval az a hőfok és hőmennyiség nem árt neki. Rengeteg telefont vittek oda, közben is, amíg ott voltam, iphone, samsunk, huawei, mindenféle. Ha ezeknek lenne valami baja, már rég panasz érkezett volna hozzájuk szerintem.
-
proly01
őstag
válasz
szabosasito #28966 üzenetére
Nem.
Nem fújja igazából hővel hanem inkább rászárítja a fóliát a széleken a hajlított részekén.
Vagyis bocs...pontosabban fogalmazok.
Az enyémnek semmi baja nem lett tőle. -
szabosasito
aktív tag
válasz
Jack Oneill #28962 üzenetére
Szia!
A hőlégfúvás akkor nem árt a telefonnak? Én is rárakatnám, csak ez aggaszt egy kicsit.
-
Timeola
aktív tag
Lehet off a kérdés, de melyik szövegbeviteli appot ajánljátok? Swiftkey jó? Nekem a frissítés óta behülyült a prediktív mód.. felüliírja amiket írok, nem jegyzi meg amiket használtam előtte.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Katatonia666 #28936 üzenetére
Bárki esetleg?
-
Jack Oneill
veterán
Persze, ezt én is gondolom, hogy nem bírna ki egy ráütést
De mondom, nem ezért vettem. Nem az ejtéstől, ütéstől akarom védeni. Csak és kizárólag a por okozta mikrokarcoktól. Ezt az ütést okozta eredményt várhatod, ki nem próbálom
Ellenben arról beszámolok majd, hogy mennyire karcolódik, mennyire tartós, stb. Akinek ,,csak" ilyen szintű védelem kell, annak jó tanács lesz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Jack Oneill #28959 üzenetére
A por ellen biztos oké
-, mert ott vannak olyanok is, amik tudnak karcolni, de ez az egész...
Nyilván átverés, mármint az a része, hogy ráversz egyet egy acélkulccsal, de ezt könnyen kiderítheted.
Várom az eredményt!Erre egy jó edzett üveg lenne a frankó, de az összes lejön róla, vagy nem rossz a tapizás érzetre.
A GPEL is igért mindent, hogy még jobb is, aztán mikor megjött már fogásra is tapintásra is gagyinak tűnt az original üveg után. Végül is több tízezer ment a kukába, mert benyaltam a reklámjukat. -
Jack Oneill
veterán
Korábban írtam, hogy soha egy telómon nem volt eddig fólia. Ez most egy próba, kíváncsi voltam, milyen, átverés-e vagy nem, stb. A kíváncsiság mellett pedig az is közrejátszott, hogy hosszú időre tervezem ezt a telót, nem örülnék az esetleges karcoknak később, annak ellenére, hogy egy telómon idáig nem volt karc. Na majd kiderül
-
proly01
őstag
E mellé a galaxy apps -ból ingyenesen letölthető reklám blokkoló mellé akkor nem kell semmi más?
Értem úgy hogy nekem fent van az Ad block for samsung akkor azt törölhetem? -
Keem1
veterán
Több szokott, ha nem annyira aktívan használom a telefont (értsd: 1 helyett 2 nap alatt merítem le, és így értelemszerűen kevesebb jut a kijelzőre). Olyankor a háttérfolyamatok meglódulnak. Az első három helyezett valamelyik rendszer szokott lenni (a két android és a play services).
Tegnap kora délután töltöttem fel, elmentünk a városligetbe, lőttem pár fotót, csináltam egy timelapse videót (amennyire a szélben lehetett), mért majd 4 km sétát az S Health (gondolom, számít) plusz itthon igen sokat mozgott a kezemben tegnap is, meg ma reggel is.
-
Keem1
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest