-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz
Intel fan11 #38864 üzenetére
Sajnos egy ideje nem lehet törölni, csak tiltani, de azt a Beállítások-> Alkalmazások-> Peel, azon belül a Kikapcsolás menüpont. Ha fel akarsz szabadítani némi tárhelyet, akkor itt előbb jobb felül a 3pötty és ott a frissítések eltávolítása, majd ezt követően kikapcsolás.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Intel fan11 #38858 üzenetére
Valamelyik app hozta magával. Nekem anno a Peel akart hasonló reklámokkal kínálni, de a letiltása megoldotta a reklámok sorsát.
-
balinlin
senior tag
válasz
Intel fan11 #38858 üzenetére
szerintem valamelyik utólag telepített alkalmazás a hibás.
nekem soha nem volt ilyen gondom -
csorbajeno
veterán
válasz
Intel fan11 #38480 üzenetére
Névjegyek-3 pötty jobb felül-Névjegyek kezelése-Névjegyek importálása és exportálása. Itt előbb exportálsz, majd beállítod alapértelmezettnek a SIM-kártyát és utána ugyanezen az úton importálod a SIM-re. Elvileg ezt követően mindkét helyen ott lesznek a számok. Vigyázz, mert a SIM-en korlátozva vannak az adatok mennyisége(pl.: névhosszúság,e-mail cím...) vagy egy névhez csak egy szám tartozhat.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Intel fan11 #38473 üzenetére
Én nem a SIM-en tárolom a kontaktokat, hanem a google fiókban. Így bármilyen telefonon/gépen pillanatok alatt meg tudom nézni a listát.
-
prannk
őstag
válasz
Intel fan11 #38034 üzenetére
-
csorbajeno
veterán
válasz
Intel fan11 #34040 üzenetére
Amikor ismét előjön a hiba, akkor vidd be. T-Mobil helyett inkább a Samsung szervizbe vinném, csak mert gyorsabb.
-
icemad
nagyúr
válasz
Intel fan11 #34038 üzenetére
Hardver hiba. Szervíz.
-
sgeza
veterán
válasz
Intel fan11 #30440 üzenetére
Kezdd azzal, hogy exportálod vcf-be az összes névjegyet, amit utána lemásolsz a telóról!
-
csorbajeno
veterán
válasz
Intel fan11 #30442 üzenetére
Egyrészt az összes névjegyedet szinkronizálod a Google-fiókoddal, illetve a továbbiakban odamented a névjegyeidet. Felül ki tudod választani a mentés helyét.
-
no more
veterán
válasz
Intel fan11 #30440 üzenetére
Névjegyzék megmarad a Gmail accodon, ha be van állítva a szinkronizálás.
-
sgeza
veterán
válasz
Intel fan11 #30436 üzenetére
De ha ennyire nem tudod, hogy mi ez, akkor csak óvatosan!
-
ngabika92
tag
válasz
Intel fan11 #30436 üzenetére
Ez nem alkalmazás, recovery üzemmódban kell belépni
Amit úgy tudsz hogy kikapcsolod a telefont, majd úgy kapcsolod be hkgy lenyomod egyszerre a home és hangerő felfelé gombot majd a bekapcsológombot, és addig tartod nyomva ezt a hármat ameddig be nem lép a recoverybe -
sgeza
veterán
válasz
Intel fan11 #30433 üzenetére
Wipe milyen partition? Data vagy cache?
-
Ákkk
addikt
válasz
Intel fan11 #30426 üzenetére
Ennek köze sincs a fagyáshoz nálam majdnem mindig ez van és semmi fagyás nálad ez lehet rendszerhiba szoftveres folyamatoktól is mondjuk elsőre wipe cache patrition ha nem használ fr ha ez sem akkor az alaplap haldoklik.
-
sgeza
veterán
válasz
Intel fan11 #30426 üzenetére
Nem hinném, hogy ez okozna fagyást.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intel fan11 #30191 üzenetére
Rakj be az asszonypajtásról olyan képet amin ül
-
Ákkk
addikt
válasz
Intel fan11 #30188 üzenetére
Gyári launcher esetén nem.
A másik esetben is root kell hozzá szerintem annyit nem ér. Esetleg felrakod a galance plust és akkor az aod esetén mindig máshol lesz☺ -
kklausz
tag
válasz
Intel fan11 #30188 üzenetére
Nem lehet. (azt kb csak az S2-ben lehetett)
Goodlock-al másik órát lehet feltenni, de áthelyezni ott sem. -
Janesz1981
tag
válasz
Intel fan11 #30159 üzenetére
Én is Peel-t használom ami gyárilag rajta van. Előnye nekem, lock screen-ről is gyorsan elérem. T-com-os beltérit nem gyártó alapján tudtam működésre bírni hanem amikor kérdezi milyen set-top box azt választottam t-home.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Én is a Telekomtól vettem anno és telepítve volt rajta gyárilag a Peel Smart Remote app, amivel jól lehet irányítani bármit. Ezzel együtt komplett Telekom csomag is telepítve van, amik közül az egyik alkalmas az IPTV vezérlésére, viszont ilyen nekem nincs,így ebben nem tudok segíteni, de ahogy mondtam a Peel jól irányítja a TV-t és a Set top box-ot is nekem. Összevont távirányítót is tud, ami azt jelenti, hogy összevonja az adott TV és Box gombjait.
-
balinlin
senior tag
válasz
Megfelelő infra appal menni fog, de tapasztalatom szerint ki kell próbálni többet mire megtalálod a megfelelőt.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Intel fan11 #30157 üzenetére
Az a te szempontodbol lenyegtelen.
En most is ezt vennem es nem az S7-t, mert nekem kell az infra es mivel 64GB ami nekem van - igy az sd slot meglete sem erdekes.
Szerintem 1-2 evig ez meg top keszulek lesz.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Intel fan11 #30155 üzenetére
Az teljesen jo ar!
Nem is ertem, hogy ki a fene vesz a Vodanal egyaltalan barmit!?
Ugyanez a mutatvany kb ugy fest naluk, hogy 0forint + a havi 10 elofizut megtoljak 2 evig +10k-val.
Vicc
-
spider80
őstag
válasz
Intel fan11 #30152 üzenetére
És ez hány ezer forintos havidíjú csomagra vonatkozik?
-
kchris78
veterán
válasz
Intel fan11 #30152 üzenetére
MM árazása egy vicc legtöbb esetben.
-
Pvt. Brian
csendes tag
válasz
Intel fan11 #30149 üzenetére
Szia!
Kb. péntektől volt ilyen akciós árban, viszont ott is maradt, amíg el nem fogyott. A legolcsóbb előfizuval (1990/hó) volt 89.000, Dominóval 99.000 ha jól emlékszem... Jómagam is most vettem! -
Jadro
veterán
válasz
Intel fan11 #30094 üzenetére
Szerintem nagyon jól teszi a dolgát, az akku az egyetlen amivel nem vagyok kibékülve. Viszont már van mindenhol töltőm. (Vezetékes, vezetéknélküli vegyesen.) Így végülis oké. Egyéb panaszom nincs semmi.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Igen, én most vettem black friday-en, nem bántam meg, így akciósan szerintem bestbuy volt. Kompromisszum mentes készüléket kerestem elérhető áron, ez volt az.
-
spider80
őstag
válasz
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged