- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
válasz
kklausz #29998 üzenetére
Nekem nincs fent a MyTV. nem azon keresztül nézem a TV adásokat. Az a furcsa, hogy nemrég cseréltem sim kártyát meg telefont is. Az elött LG G3-mal 3G-n minden jól müködött néha-néha nagy ritkán volt megakadás. Most meg az új sim kártyával már a 4G jön ami örvendetes lenne, de gyakorlatilag így élvezhetetlen az egész.
-
matehajagos
tag
válasz
PRDZsolesz #29995 üzenetére
Igen, ma délelőtt rápróbáltam még amolyan utolsó próbaként és sikerült is rendelni egyet Tatabányán tudom átvenni. Már a vonaton ülök.
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Telenoros vagyok, 4G adatkapcsolat mobilneten próbálnám nézni az online TV adásokat (M4, Mindig TV), azonban rendszeresen leáll, megszakad. Akkor kilépek, újra belépek betölt, elindul majd kb. egy perc után újra lefagy, mi lehet ennek az oka, valaki tudja? Sz.r. a net vagy beállítási problémák?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
matehajagos #29994 üzenetére
Az korrekt!
-
PRDZsolesz
aktív tag
A honlap szerint még van 1-2 üzletben, és online is engedi rendelni.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
matehajagos #29991 üzenetére
Mi az a bitangjóár?
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #29987 üzenetére
3000 egy szoftver újrarakásért? Atyaég...
-
Ákkk
addikt
válasz
matehajagos #29979 üzenetére
Nem nagyon ég be de ha igen ezt garanciában cserélik 2 éven belül.
Csorbajenő
Regisztráció nélkül is 2 év van a mobilszolgáltatónál vásárolt készülékre. -
Langsam
aktív tag
Sziasztok. Egy off, inkább technikai kérdés, nem S6, de paramétereiben hasonló telefonra.
Létezik, hogy az akkuhasználatnál a legnagyobbat a wi-fi használat jelentette? (17 % wi-fi, 16 % képernyő)
Tény, hogy kevés telefonálás volt aznap, de ezt akkor is furcsállom.
(bocs hogy ide írom, de az S6 mellé vettem egy másik telefont, és annak nincs magyar fóruma)
Köszi szépen. Üdv. -
no more
veterán
Ezt nézzétek max fényerőn, 2k felbontásban! Elképesztően gyönyörű ez a kijelző! Erre nincsenek szavak!
-
-
spider80
őstag
válasz
matehajagos #29979 üzenetére
Szerintem látható beégést normál használattal nehéz elérni vele.
-
matehajagos
tag
Mennyire jellemző az S6-nál a beégés normál használat mellett? Múltkor voltam egy Telekom üzletben és elhűltem hogy nézett ki a kijelző. 😀 Tudom hogy azok non-stop mennek de akkor is. Most tervezek venni a T-nél, minimum 2 évre, ugye nem kell ilyesmitől tartani?
-
vonyarc
tag
Hát én megkérdeztem az eladót tegnap és ő is 1 évet mondott.
Persze nem szólt a regisztrációról.Idézet a linkedből:
A Samsung által a fogyasztók részére jogszabály alapján járó kötelező jótállási időn (12 hónap) felül
eltérnek. Kérjük, gondosan olvassa el a jótállási jegyet. Amennyiben a jótállás feltételeivel kapcsolatban vállalt kiterjesztett jótállás egyes termékek tekintetében kizárólag a termék regisztrációja esetén érvé-
nyes. A regisztrációt a kötelező jótállás időtartama alatt lehet megtenni. Abban az esetben, ha a fogyasztó
a terméket nem regisztrálja a megadott időszakon belül, kiterjesztett jótállásra nem jogosult.Tehát a 2. év csak regisztrációval érvényes.
-
Ákkk
addikt
válasz
LGabor001 #29974 üzenetére
Semmire ha van alkatrész javítják és jelenleg van hiába hivatkozol bármire megnézik mi a valós probléma☺
Vonyarc
Ha nem regisztrálod akkor is 2 év a mobilszolgáltatónál vásárolt telefonokra.itt olvasd el ☺ -
LGabor001
tag
Tudtok olyan hibarol ami miatt a telefont nem javitjak hanem cserelik?
Mire lehet hivatkozni? -
marquuard
veterán
Sziasztok. Adott egy új másfél napos S6, ami valami oknál fogva nagyon merül/hibásan jelzi a %-ot. 0-ról 100-ra lett töltve az este és amint lehúztam töltőről, visszaesett szinte rögtön 94%-ra. Párszor megismételtem a 100-ra töltést, ezt követően 6-7x előjött ez a probléma. Most úgy néz ki, hogy 100-on megállt miután lehúztam töltésről. Érdekes volt az is, hogy teljesen lemerítettem, majd vissza tudtam kapcsolni és 5%-ot mutatott a töltöttség.
Ezt mi okozhatta/okozhatja? Rossz kalibráció?
-
blt.62
őstag
Köszi megtaláltam.
-
blt.62
őstag
Szio. Miért van az hogy beakarok írni egy szót de állandóan átjavítja másra. Mit kapcsoljak ki és hol? Ha ez javítható akkor még megjelennek az ajánlott szavak a billentyűzet felett?
-
do3om
addikt
válasz
csorbajeno #29966 üzenetére
Alapból két év teljes körű van az oldalon.
[link] -
vonyarc
tag
Sziasztok!
Én is ma lettem tulajdonosa egy tmobilos S6-nak.
A kérdésem, hogy van lehetőség még a Samsungnál regisztrálni és ezzel a garit valamennyivel meghosszabbítani?Előre is köszönöm.
-
spider80
őstag
válasz
PRDZsolesz #29963 üzenetére
Nyugodtan. Sok kellemes napot a kicsikével!
-
Ákkk
addikt
válasz
BoC1ka #29959 üzenetére
Az s6-on amelyiken már a 6-os droid van minden megoldás knox ugrást eredményez még ha ez azonnal nem is látszik a következő frissítésnél már ugrik a knox tehát ergo bukod a garanciát kivéve ha a szolgáltató csinálja hivatalos úton.
2 ismerős is így járt vele az utóbbi időben. -
BoC1ka
senior tag
Valaki segítsen pls. Igaz tiltott téma a függetlenítés így nem megyek bele ennek terjesztésébe reklámozásában stb., de aki tud kérem privátban jelezze. Adott egy vadi új telekomos s6. Nem akarom bukni jelenlegi flottás telenoros előfizum, így elvileg van olyan opció is, hogy függetenítik a telefonomat knox ugrás, root nélkül valamint garanciavesztés nélkül. (egyébként nem is drága)
Ha valaki tud erről valamit tudna nekem infót adni privátban? Nagyon megköszönném!
-
do3om
addikt
Mi van ha kap kijelzővédő üveget, vagy fóliát, és úgy a tok?
-
mano
csendes tag
Sziasztok!
Vettem én is egyet a Telekom-nál, S4 I9506-ről váltok, remélem nem bánom meg.
Nagyon megvoltam elégedve az S4-el, két éve vettem Black friday akcióban, és azóta is tökéletesen működik. -
do3om
addikt
Hi
Megvettem én is telekomnál, fekete színben volt. Milyen tokot, kijelzővédőt ajánlanátok rá?
Clear View Cover tényleg szar? -
spider80
őstag
válasz
PRDZsolesz #29950 üzenetére
Ha a telekomos akcióra gondolsz, tehát új készülék 2 év garival, akkor persze hogy meg! Jó kis teló ez még mindig.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek megér ez a telefon 80k-t? Egy Sony Xperia Z1 compactot váltana, de nem tudom, hogy megérné-e lecserélnem ennyiért. Elolvastam az összefoglalót, az alapján sok baj nem lehet a telóval, de a tapasztalataitokat is szívesen olvasnám. Előre is köszönöm!
-
Ákkk
addikt
A wipe cache patrition csak a gyorsítotárat törli mindenhol meg egyébb szemetet amit a programok és rendszer gyüjtenek semmi adatod nem törli.
A a wipe delete/fr az mindent.
Ha a samsung acountodbol törlöd a telefont persze előtte célszerű minden biztonsági beállítást vissza alaphelyzetbe akkor bárki használhatja a saját acuont-al is. -
ToBeY
nagyúr
válasz
csorbajeno #29944 üzenetére
Képeket általában mindig lementem pc-re és pendrivre,szóval az nincs a telón.
Nem vagyok szakértő az androidban,de szerintem ezt nem telefoban kell csinálni,hanem recovery módban (vagy mi annak a neve...) -
csorbajeno
veterán
Miután lementettél minden számodra fontos dolgot a telefonról belépsz a Beállítások/ Mentés és visszaállítás opcióba és ott lesz az utolsó, a gyári adatok visszaállítása. A fotók mentésére javaslom neked a OneDrive-ot, Google Drive-ot(Fotók). Ha wifin van a telefon automatikusan menti a képeket, videókat.
-
no more
veterán
Törölted már az app adatait? Utána újra be kell jelentkezned, beállítani mindent, de megjavul. Nálam időnként elkezd kegyetlenül szaggatni, használhatatlan lesz. Az adatok törlése megoldja, persze ideiglenesen. Mondjuk egy ideje nem romlott már el *kopp-kopp* - lehet, hogy javították.
-
ToBeY
nagyúr
Az feature hogy ha sms jön csak akkor rezeg és villog a led ha kézbe veszem a telefont?
-
Ákkk
addikt
Ha igazán jó tokot keresel ezt ajánlom.
A clear wiew tokok hiába zártak nem egy ismerősöm törte már bennük úgy össze a telefonját, hogy jóformán alig kapott ütést. Ez egy más kategória igaz nem zárt de nekem már volt, hogy pattogot vele telefon az aszfalton mikor motorozás közben kiesett a telefon a zsebemből igaz ez azért a szerencsén is múlt.... de ezután a tokot cseréltem de a telefonnak semmi baja még esztétikailag sem...
Az s7 edgem-en is neo hybrid van. -
gaben1117
senior tag
TMX oldalán frissült az állapot, úgy látom javították a telefonomat.
Ezeket cserélték benne a szervizlap szerint, az akksit nem, mivel arra csak 1 évig van garancia:
Érintőplexi + LCD fekete ( S6 )
Hangszóró + szenzor ( S6 )
A/S ASSY-REWORK_KIT_T SVC
USB panel + headset csatlakozó + billentyűzet fólia
Remélem normálisan összerakták és nem hajtogatták szét a fém keretet, mert láttam itt olyan korábbi fotókat a fórumban, hogy leesett az állam.
-
-
mati12
senior tag
Ezt láttátok már?[link]
-
Coniglio
csendes tag
válasz
csorbajeno #29925 üzenetére
Ha lapos felületre esik a telefon megvédi a kijelzőt, mert a tok sarka fog először a földhöz érni. Tapasztalat.
-
icemad
nagyúr
válasz
Localmatador #29916 üzenetére
Mennyi az önerő?
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Clearview tokomelhaszánlódott, szeretném lecserélni.
Olyan tokot keresek, aminek biztos a fogása, a kamera körül lehet vastagabb, h a kamerát is védje, de a többi helyen nem kell a plussz vastagság.Fontos, hogy a telefon méretén ne sokat növeljen a tok. Létezik olyan tok, ami megfelel az igényeimnek? Linket tudtok dobni a konkrét elérhetőségéről? -
Coniglio
csendes tag
Üdv All!
Böngészgetek munka helyett és erre bukkantam: [link]Működő Always On Displayről beszélnek, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet!!
-
csorbajeno
veterán
válasz
csorbajeno #29862 üzenetére
Ma végre eljutottam a Samsung szervizbe. Jobban jártam, mintha futárt hívok, mert így Debrecenben 2 óra alatt megcsinálták, nem küldték sehová. Azt mondta a szervizes, hogy ők ott mindent csinálnak nem küldenek semmit sem tovább.
-
prannk
őstag
Hali. S7 témát tudok valahogy rakni a telefonra?
-
Localmatador
tag
válasz
karicsek #29856 üzenetére
Sziasztok,
Nekem is hasonló a dilemmám. Független S6 ma tropára tört. Alléban Samsung boltban lett véve idén tavasszal, készülékbiztosítással. Mire cserélik vajon? S6 Edge-t nem akarok, csakis S7 érdekelne, ha már S6 nem lehet.
Vételára 169 eFt volt.
Szerintetek mire számíthatok? -
adodaniel
őstag
Sziasztok.
Feleségemnek s6 készüléke van, és bejövő hívás esetén csak nagyon rövid ideig cseng, majd jön a hangposta. Hol lehet hosszabbra állítani? -
Ákkk
addikt
válasz
csabyka666 #29911 üzenetére
Ahelyett hogy itt irod inkább Cserélj simet ha nem segít ez szervíz lesz.
Így nem fog soha megoldódni ez nem szoftveres dolog az 100% -
Na most rajtakaptam! Ma este telefonáltam, ugyan nem szakadt meg, de amikor letettem, kb 10 másodpercig nem volt térerő, át volt húzva ott fent a jele. Nem szokta elvenni a hálózatot ilyenkor...
PIN-t ugyan nem kért, de legalábbis fura. A hívás indításakor nem szabályos közönként sípolt, ha ez jelent valamit. -
ToBeY
nagyúr
Amióta S6-om van Chromot használok és nem ütköztem semmilyen problémába vele.Igazán nincs pin a telefonomon!
-
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #29900 üzenetére
Jaja, igazándiból nem is neked címeztem, hanem annak, akinek te is írtad. Meg úgy bárkinek, akit érdekelhet.
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Még mindig akku problémával küzdök. Mikor hétvégén sokat van a kezemben simán kijön 2-3 óra SOT. De mikor pl ma, dolgozok, 1 óra kijelző idő volt, 50 perc beszélgetés, a legnagyobb fogyasztó az eszköz készenlét és az is csak 200valahány mAh... És már most 11% on vagyok.. Nem értem. Mi lehet a gond, ha tényleg feltöltöm és folyamatosan nyomkodom simán tud 2_3 óra SOT- T. De ha csak a zsebemen rohad, akkor merül, úgy hogy az eszköz készenlét a legnagyobb fogyasztó. Meghalhat így egy akku, hogy nem bírja a lassu lemerülést? -
GEPESZ66
veterán
válasz
csabyka666 #29890 üzenetére
Nekem A3 2016 telefonom van.
Három hónap alatt kétszer kérte a PIN kódot.
Az a különleges benne,hogy mindkét alkakommal a Chrome-val való böngészés közben.
Egyébként semmi gond a telefonnal.
Korábban XPERIA L telefonom volt,s ha a Chrome böngészés közben kérte,hogy a helymeghatározást engedélyezem-e,s ha igenre kattintottam,akkor újraindult a telefon.
Ott is a Chrome volt a ludas. -
ToBeY
nagyúr
válasz
csabyka666 #29902 üzenetére
Lehet a vodás sim-em ócska,mert a telenorosnál nem produkált ilyesmit a telo.
-
Ahha, hát nekem ilyet nem írt ki, az S6 slotjába elég passzosan illeszkedik a SIM. Nálam más lesz a hiba - sajnos.
Az a baj, hogy nem lehet előidézni, szóval ha a telefonnal van a gond, akkor is kellene kb 1 hónap, amire talán produkálná - vagy nem. Mindegy, megpucoltam, most nem ujjlenyomatos, aztán meglátjuk, mire lesz elég. Az biztos, hogy nem mozdul el, nem írja ezt a "SIM card removed" szöveget.(Azt már csak nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy ez milyen orbitális hiba már, hogy a kártya lötyög a slotban?! Korábban a finnek modelljeit koptattam, ott ilyen gond nem volt, ott rendszerint a GSM végfok ment el, szóval ők se hibátlanok.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest