-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
KisBundi #29006 üzenetére
Ilyen nincs. Ha vissza akarod kérni, akkor szerintem vissza kell adniuk. Miskolcon van egyáltalán TMX szerviz? Csak mert szerintem nincsen, ugyanis ők Budaörsön vannak. Nem hinném, hogy lenne Miskolcon is, és oda küldözgetnék a telefonod. Futárral adtad fel? Honnan? Én biztos nem örülnék, ha ilyet mondanának, és nem hagynám annyiban. Azt kizártnak tartom, hogy ne lehetne javítani a készüléket. Legrosszabb esetben is kicserélik a belét. Ha meg tudod oldani, vidd be a Váci úti Samsunghoz, de ha visszakapod, alaposan nézd át, hogy stimmel-e minden, különös tekintettel a Knox állapotára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest