Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
kazanka
őstag
Én úgy ahogy van elhiszem a történetet.Egy bajom van vele.Legyártanak egy készüléket,annak van egy Imei száma amivel a cellainformáció azonosítható ha hetvenöt különböző kártyát raksz is bele.Ez a készülék meghibásodik,hoz a szervizes egy újat,aminek szintén van önálló Imei száma kicseréli a telefonokat.Amit nem értek az az hogy minek kell átírni a számot.mivel az újnak is van.Ez olyan mint ha én bemennék az okmányirodába és kapnék egy új személyi igazolványt egy másik névre
-
törölt tag
Ez megint fals duma!
A készülék állapotát a szervizes megtudja állapítani. Főleg, hogy állításod szerint hozott egy kütyüt. Nos, ha az IMEI átírására jó, akkor sok minden másra is... Tehát nem kell külön bevizsgálni!
Ha olyan hiba lett volna, aminél nem állapítható meg egyértelműen, hogy elhárítható-e vagy sem, akkor kerül bevizsgálásra. A bevizsgálás célja kivizsgálni és bizonyítani azt, hogy maga a készülék a gyártó által elkövetett dolog miatt lett hibás, vagy a tulajdonos/vevő által. Addig MAXIMUM cserekészüléket adnak. De annak SEM nyúlnak az IMEI számához!Az tény, hogy ami használható rész marad, azt tovább felhasználják. De minden más megbukik!
-
törölt tag
"Az 1978 IV.törvény szerint az IMEI szám módosítása:
Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény illetőleg Számítástechnikai rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés kijátszása!!!Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény
300/C. § (1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés
megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt
megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy
pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat,
töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a
számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő
szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(3) Aki jogtalan haszonszerzés végett
a) a számítástechnikai rendszerbe adatot bevisz, az abban tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot
megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz, vagy
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a
számítástechnikai rendszer működését akadályozza,
és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(4) A (3) bekezdésben meghatározott bűncselekmény büntetése
a) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény jelentős kárt okoz,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen nagy kárt okoz,
c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen jelentős kárt okoz300/E. § (1) Aki a 300/C. §-ban meghatározott bűncselekmény elkövetése céljából, az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő számítástechnikai programot, jelszót, belépési kódot, vagy számítástechnikai rendszerbe való belépést lehetővé tevő adatot
a) készít,
b) megszerez,
c) forgalomba hoz, azzal kereskedik, vagy más módon hozzáférhetővé tesz,
vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a 300/C. §-ban meghatározott bűncselekmény elkövetése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő, számítástechnikai program, jelszó, belépési kód, vagy valamely számítástechnikai rendszerbe való belépést lehetővé tevő adat készítésére vonatkozó gazdasági, műszaki, szervezési ismereteit másnak a rendelkezésére bocsátja.
(3) Nem büntethető az (1) bekezdés a) pontja esetén, aki - mielőtt a bűncselekmény elkövetéséhez szükséges vagy ezt megkönnyítő számítástechnikai program, jelszó, belépési kód, vagy valamely számítástechnikai rendszer egészébe vagy egy részébe való belépést lehetővé tevő adat készítése a hatóság tudomására jutott volna - tevékenységét a hatóság előtt felfedi, és az elkészített dolgot a hatóságnak átadja, valamint lehetővé teszi a készítésben részt vevő más személy kilétének megállapítását."
Nem magyarázat kell, hanem tény! És ez amit ide baszarintottam szerintem bőven elég!
Várok egy másik magyarázatot, ha a hatályos jogszabályokat szerinted megszegheti a szervizes! -
törölt tag
Érdekes lehet az elszámolásuk...
Adott egy ÚJ készülék egy addig használaton kívül lévő IMEI számmal. Van egy másik, hibás készülék egy már használt IMEI-vel. Utóbbit értelemszerűen bevonja (mármint nem az IMEI-t), mint hibás, nem javítható darabot. Az újat pedig átadja. Ez oké! De ez az átírás, meg átragasztás...Ez elszámolásban a következőképp néz(ne) ki:
1. Bejelentett hiba, kivizsgálással. Alias szerviz.
2. Javíthatatlan készülék esetén elismert gyári/"gyári" hiba. Ezen esetben cserekészülék biztosítása.
3. A hibás darab bevonása, az új készülék kiadása. Garanciális dolgok adminisztrációja.Ennyi! El nem tudom képzelni, hogy egy létező IMEI-re, ha bejegyzem, hogy X készülék X IMEI számmal javíthatatlan, akkor Y készüléket adok ki és Y IMEI-ről X-re írom át... Nem azt mondom, hogy lehetetlen, hiszen otthon is lehet az IMEI-vel szórakozni. De minden más téren elég abszurd az eset kivitelezése!
-
hakos1987
őstag
Nálam rendben van, egyedi probléma lesz szerintem.
Viszont megfigyeltem valamit, ami rohadt bosszantó: T-s S5, ha olyan helyre kerülök, ahol elmegy a térerő (márpedig meló helyen ez gyakori), utána nem áll vissza a mobilnet, csak ha az értesítési panelen ki és bekapcsolom újra.... akkor egyből megjavul.
Találkozott ilyennel valaki? Esetleg megoldás van rá?
-
tony7
tag
Teljesen elégedett voltam eddig a samsung termékeivel és a garanciális ügyintézésükkel is. Normális hangnemben próbáltam intézni mindent. Nem vagyok az a hőzöngős típus.Te mit tennél ha belehazudnának a képedbe , hogy csak egy év garancia van a kártyákra? Ha azt hazudnák, hogy elvesztetted a garanciát mikor nem regisztráltad a terméket. / Ott van a honlapjukon , hogy nem kell a kártyákat regisztrálni.
Pszihiáter! Te lehet őriztél libát , én sosem . A továbbiakban nem fogok reagálni a hozzászólásidra, -
sys25
aktív tag
-
Prevent
aktív tag
-
Prevent
aktív tag
bele a piszoárba, pont a legrosszabbkor, vagyis kapott nedvességet...
Sárguló kijelző effektus
Vagy egyedi Brown színárnyalat
Viccet félretéve én se tenném bele a vízbe az S5 telefonom. Mert mivan ha mégis beázik? Mehet az apróra húszezeré'. Szerintem is pont annyi az előnye ha VÉLETLEN beejted a vízbe vagy a nyári hangulatban megrészegülve a jó időben bemész a Balatonba és a zsebedben felejted véletlen akkor túléli a vizet
-
Prevent
aktív tag
Ez jó ötlet , nem is jutott eszembe ez a lehetőség
sajnos a szobában ritka mikor sikerül porszem nélkül megoldani.25 Ft-ért akkor is megérte a fólia ha csak 1 hétig használod
Amúgy itthon kis GSM boltban 3990 Ft S5-re az S-View tok. Nemmertem megveni kitudja milyen lehet :S
A gyári 14990 , ezért is maradtam a szilikontoknálbendegruz:
Az ok, hogy felteszik (legtöbbször sikerül is) de van amikor alámegy egy porszem vagy bubisan rakja fel akkor ott nagy a baj. Azóta én teszem fel mióta 50 perc alatt 11 fóliát nem tudott felrakni a srác az LG telefonomra. Ráadásként felvette kézbe igazgatta utána Letette a poros üveglapra a lakkos műanyag hátlappal rendelkező telefont és azon forgatgatta. Teljesen karcos lett.
A másik helyen tettek alá egy kendőt de olyan erősen akarta kinyomni a buborékokat a fólia alól ugyanúgy az LG telefonról, hogy befoltosodott a kijelzője. Ezt este vettem észre és ügye a GSM kisboltosok nemnagyon szeretnek garanciáztatni meg kártéríteni meg úgy semmit sem, ezért feleslegesnek találtam visszamenni. Ment a telefon a fiókba.
Ekkor döntöttem el, hogy inkább két fóliát veszek de ÉN helyezem fel rá és nem nyomkodom erősen nem karcolódik össze a telefon. Persze jobb helyeken mint Samsung bolt gondolom vigyáznak a telefonra.
-
Criton
veterán
Mi melegedést nem tapasztaltunk, nálunk is lassan két napja van meg a telefon. 4G illetve WiFi be van-e kapcsolva? 4G eszméletlenül tudja az akkumulátort meríteni. A lassú feltöltés alatt mit értesz, mennyi idő?
Mi tegnap délben vettük le a telefont a töltőről, használtuk, beállítottuk stb... és most van 64%-on.(#1662) ystuc: és hány százalék volt, mikor a töltőt ráraktad? A 6-7 óra sok szerintem is, de lehet egy restart megoldotta volna....bekapcsolt WiFi-vel viszont nem csoda, hogy merül, mert a háttérben szinkronizál, ha nem kapcsoltad ki, mobilneten is megy automatikusan a szinkronizálás, szóval ha LTE hálózaton vagy, és úgy szinkronizál, akkor is merül rendesen.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Az AMOLED miatt itt is sok szervizelésed lesz (bár ez már nem szokott annyira gyakran beégni). Az akkumulátor idő nagyon jó, barátomnak több mint 5 óra kijelzőideje lett, 50%-os fényerővel. (!!!) Ezt nem kellesz naponta 3-szor töltened (bár nem ismerem hogy hogyan használod).
Bár S3 nincs a baráti körömben lévőknek, csak MM-ben nyomogattam. Szerintem sokkal gyorsabb, többet is tud szoftveresen is. Hogyha neked az akkumulátor számít és S4-ed lenne, még arról is megérne váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Iphone 13 Pro 128gb
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest