Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Nem tudom volt-e. A Sammobil oldalra felkerült ma egy XEH rom.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Handball94 #35544 üzenetére
Nah, grat! .... - akkor, üdv. odaát az S7E topikban. Látom már bejelentkeztél .
-
Handball94
aktív tag
Elköszönök szép lassan a topiktól így 2,5 év után. Még egy ideig követni fogom, de váltok, megjött az S7 Edgém.
-
mjani1172
addikt
válasz
Jack Oneill #35542 üzenetére
Most megnéztem, nálam is van olyan,mindjárt nézem mit csinál.
-
törölt tag
válasz
Anna86 #35534 üzenetére
Szia,
A gombok kemény műanyagból vannak. Az egész készülékház műanyag.
(#35536) Oszhgiv Beállítások - Kisegítő lehetőségek - Kézügyesség és műveletek - Érintés nélküli ébresztés.
---------------
Changelist szám nem jelent semmit. Lolli alatt volt 4 rom is, aminek ugyanaz volt a száma.
-
Oszhgiv
csendes tag
Sziasztok!
Tud olyat az S5, hogy lezárt kijelző felett elhúzva a kezem, a kijelző felvillan és mutatja az időt+dátumot? Ha igen, hogyan kell beállítani? Azt olvastam, hogy az S4 tud ilyet.
-
Anna86
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni... A Galaxy S5 telefonon található gombok anyaga fém vagy műanyag? Vagy egyáltalán külsőleg van rajta bármi, ami fém?
Köszönöm szépen. -
gerner1
nagyúr
válasz
balintka #35527 üzenetére
Akkor valami nem stimmel, mert ekkorát nem "ugrik" a changelist szám azonos android-ra kiadott frissítésnél. Az első két karakter csak akkor változik, amikor a rendszer szint változik ( rendszer szint = pölö android 5-ről -> android 6-ra). Tehát, mivel 6.0.1 van jelenleg, és nougat nem lesz, így 6.0.1 -en belül 71 -gyel kellene kezdődnie....
-
khorvat
senior tag
Ott a pont már villogok is!
Lehet így felesleges is szórakozni PAN kódos Telenor ROM visszapakolásával, mert most a XEH ROM van rajta ami ugye a mai nappal mondhatjuk a legfrissebb, kb. a szervizes is ezt rakná rá. Ha nagyon akarja akkor pedig rátolhatja ő a PAN ROM-ot azzal is 100% villogni fog a telefon kijelzője. Hardveres hiba lesz ez vszínű, most már csak a bejelentésem után a javítás folyamata a kérdés telefon nélkül se kéne maradnom, de ettől nagy eséllyel búcsúzni fogok így egy év után.
-
khorvat
senior tag
Elolvastam T-s topikot okulásból, igaz én Telenoros vagyok, de vmi hasonló kell legyen itt is az eljárás.
Most, felraktam XEH frissítést, egyelőre nem villogok, ki érti ezt. Nem baj az újraindulás és a hálózat spontán eldobás miatt jelentem garira, mert ezek használatban idegesítő hibák, ha kezedben újraindul vagy azt hiszed elérhető vagy és mégsem tud senki hívni.
XEH után Telenoros ROM-ot felrakni hogyan lehet sose gondoltam volna hogy 1x lesz még a telefonon Telenoros ROM annyira gáz a frissítésük?
Most gariztatás miatt viszont legyen pöpec eredeti állapotú.
Arra is kíváncsi vagyok legutolsó Telenoros ROM-al villogás lesz vagy sem.Sammobile-on szétnézek ROM ügyben és Odinnal csapatom is neki, csak a partíciózással kell-e vacakolnom vmi rémlik erről majd utána olvasok még.
-
khorvat
senior tag
Értem, köszi a választ.
Akkor azt leszögezhetjük, hogy hibás az S5-öm kb. gyakran előforduló típushiba lesz, nekik se lesz ismeretlen a dolog."Nekem adtak egy felújított darabot!"
Ebbe nem fogok belemenni, jótállási jegyen is ez áll:
"4. A kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre (151/2003. (IX.22.) Kormány Rendelet 5. paragrafus)"Itt előttem beleépítheti az új gyárialkatrészt vagy csere új készülékre, ha nincs készleten ilyen telefonjuk újban akkor csak a csereutalvány az elfogadható opció számomra.
Egyébként aki kapott ilyet ez az utalvány meddig beváltható, ha szolgáltató függő volt a telefon akkor csak ugyanazon szolgáltatónál levásárolható, vagy lehet akkor függetlent is venni pl. edigital.hu vagy egyéb nem szürke importos forrásból?
-
balintka
addikt
Changelog felugrott 9493471-re, szóval ez érdemi frissítésnek tűnik végre!!! Este csinálok egy gyári visszaállítást, hátha javul ezzel az akksi időm.
-
balintka
addikt
XEH-re jött egy 147,18 MB-os frissítés. Remélem nem csak a havi, hanem a changelog is fog ugrani... Most telepítem.
-
CoY
csendes tag
válasz
Jack Oneill #35507 üzenetére
Szóval az (sűrű) újraindítás a megoldás. Én kb. havonta, ha újra indítom. De néha kettő…
-
swarrior
csendes újonc
csinalok 1 csoportot be teszek 30 embert es csak 20 nak kuldi ell az smst mi lehet a gond ?
valaki tudd segiteni nagyon szepen koszonom
-
Starz561
tag
Nálam sem szokott be lassulni ám néha napján elő fordulnak anomáliák amik miatt szükséges az újra indítás..
Pl:. Wi-Fi oknélkül nem akar működni, múltkor valamitől úgy meg fagyott a telefon hogy semmilyen gombra nem reagált (aksi ki/be és megoldódott.) stb... De ezek ritka dolgok így amíg nem történik valami jóság a telefonnal nem szoktam újra indítani.. Kivétel ha le merül az aksi és nincs töltő a közelben, mert akkor megy a helyére a tartalék aksi. -
CoY
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Ti milyen gyakorisággal indítjátok újra a telefont? Gondolok itt elsősorban a belassulásra. Egyáltalán Nektek be szokott lassulni? Vagy mi a teendő belassulás ellen, ha nem a kikapcsolás?
-
khorvat
senior tag
válasz
vomir1 #35495 üzenetére
Hi! Éppen ma vettem észre nálam ugyanez a helyzet. Pontosabban ha a legalacsonyabb fényerőre húzom dúrván zöldesen villog ha emelem a fényerőt gyengül a villogás kb. 5-ös erősségen talán el is múlik. Ez megvan automata fényerőszabályozás mellett is. Ezek mellett ami idegesítőbb spontán újraindulásokat is produkál lassan napi szinten egyet. 2017. júliusig Házhoz jövős gari is van rajta. Ezt ha bejelentem Samsungnál gariba szerintetek mi a várható menetrend, hallottam már olyat hogy S5höz nincs alkatrészük ha pl. alaplap kellene nem csinálják meg inkább csere jegyet adnak de ez a készülék sehol se lesz raktáron ekkor jön a számlás ár levásárolhatósága?
Akksi időm se túl fényes, szal nem bánnám ha jó áron beszámítva átnyergelhetnék egy most kapható másik készülékre. -
Wolfi88
csendes tag
Sziasztok!
Telefon váltás elött állok, mennyire érdemes még egy ilyen s5 telefont venni.
Új telefonra nem akarok 100e költeni így maradna a hasztnált. Tanácsokat privátban is szívesen fogadok, hogy ne a topik terhelődjön.
Válaszokat előre is köszönöm. -
riszter
senior tag
válasz
BogyóBP #35500 üzenetére
Akkor lemerítem párszor teljesen úgy is itt a hosszú hétvége, meglátjuk mi lesz belőle. Az akkut itt vettem, ezt dobta ki a legolcsóbbnak a kereső. A boltról jók a vélemények. 3900 volt plusz 500 a pikk-pakk pont vagy mi a csuda!
Amikor pedig kicsomagoltam az akkut egy "speedshop.hu" matrica volt rajta.
Tőlük kapják és olcsóbban adják??
-
khorvat
senior tag
Van olyan ingyenes app ami megbízhatóan megmondja, hogy a jelenlegi 1 éves gyári akksim milyen állapotban van, folyamatosan 1 napot bír max. naponta töltenem kell ez lehetne jobb is azért érdekelne vagy teljesen rendbe van az akksi ilyen használattal mint én ennyit kell birjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest