Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az elmúlt kb. 2 hétben elég gyakran előfordult, hogy a teló átment "mély alvásba". Vagyis a letett telót amikor a kezembe vettem nem reagált semmire, csak az akksi kivétele oldotta meg a problémát. Volt olyan, hogy a hátlap meleg volt, így arra gondoltam, hogy valami apk. ragadt be. De most pl. tök hideg volt.
Mi a fene lehet, találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Semmi extra alkalmazás, semmi hekkelés.Nincs kedvem a FR-hez ..... de valszeg az lesz a vége.
-
Impressa
őstag
válasz
#54715584 #35796 üzenetére
A kérdésed jogos, és logikus is lenne
Az airdroid segítségével töröltem az összes képet. Ha a telefon galériáját nézem, már nincsenek ott a törölt képek. Ez kb. 2000 fotót jelentett - most üres a mappa teljesen - de még mindig azt mutatja a telefon (tárhely), h 14 GB kép van rajta, kérdem én hol... a videóval ugyanez a problémám..
-
kchris78
veterán
Latom van itt valamennyi forgalom: szerintetek paromnak erdemes ilyen telefont venni meg? sztenderd celokra kellene. amennyire latom ennek ma meg mindig nagyobb teljesitemenye van mint a mai akar joval dragabb kozepkategorias telefonoknak is (pl 2016-os A3 aminek nincs is eleg RAMja). A masik kiszemelt az S6-os de azert az joval dragabb meg, es nem is igen van sajnos feherben csak EDGE-ben amitol felall a szor a hatamon.
-
Impressa
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ma az airdroid segítségével lementettem a képeket és a videókat a gépemre. Viszont ezzel a progival töröltem is a képeket, vidiket a telóról fizikálisan- szerintem -, viszont a tárhely mérete nem változott a telefon szerint, azaz továbbra is tele van a memóriája... s nem értem miért..
14 GB képet, és 13 GB videót szedtem le -Esetleg van vkinek ötlete, h mi kellene csináljak?
Előre is köszönöm.
-
TiMoN
senior tag
Még nem resetelik a google accountoba meg tudod nézni ha a GPS megy, hogy hol használták utoljára.
Na meg ha be vagy lépve samsung accountal akkor ott is meg tudod nézni hol volt van a telefonod.
Természetesen a reset mindezt kikapcsolja.
IMEI szám alapján kérhető a szolgáltatónál a tiltás úgy tudom. Akkor nem tudják használni. -
Szombó
senior tag
Keserű a szőlő!
Mindenben veri az S7 az S5öt. Sokkal gyorsabb mind hardver,mind szoftveresen. A kamera messze többet tud,és ami fontos hogy sokkal gyorsabban fotóz és ment. Van bőven tapasztalatom. 2 évig használtam a S5öt. Az infra hiánya engem is bánt mert sokat használtam. De megvagyok nélküle. Mivel ezt is két évre tervezem,nem igazán érdekel hogy az aksija nem cserélhető. Az S5 is még tök jól birta aksival. Ja és a lényeg a Telekomnál 80ezer volt blekfrájdéjben. Most ha azt nézem hogy az S5 elment 50ezerért már csak 30ezer kellett hozzá. Szerintem megérte. Az S5 egy nagyon jó telefon a mai napig és ha ez is úgy bírja mint az,nagyon örülök majd. -
gerner1
nagyúr
válasz
BogyóBP #35779 üzenetére
Ezt nem tudom. Nem is használtam S5 -ön a slow motion-t, mert 1280x720 -ban vesz fel. Gyorsított felvételeket szoktam készíteni, mert ott FHD -n 60Fps -sel vesz fel, és ott van hang rögzítés is, és normál sebességű visszajátszásnál lassítottat kapok. Egészen 1/2 sebességig teljesen folyamtos marad (a hang is szépen megnyúlik
). Sajnos a megfelelő végeredményért PC -n utómunka kell, de ettől jobb megoldás az én (<FHD) ilyesmi igényemhez nem találtam.
-
BogyóBP
addikt
-
gerner1
nagyúr
válasz
BogyóBP #35777 üzenetére
Ezt az összevetést kell megcsinálni S3 - S5 esetében. Egyébként nem osztom, amit írsz. Van 2db S5, és 2db S7E is nálunk.
Ütésállónak nem volt sosem hírdetve az S7 (IP67), mert az ütésállóságot az IP69 fedi le. Ami pedig az S7 por, és vízállóságát illeti, az rendben van, akárcsak az S5 -é. (S6 sem volt ütésállónak is hírdetve, sehol ..) . A kijelzőt sem lehet egylapon említeni. Akkor sem, ha tudjuk, hogy az S5 FHD felbontása is igen jó. Az S7 -é QHD, és a nagyobb pixelszám ellenére, önmagában a kijelző is kevesebbet fogyaszt. Az akku lényegesen jobb technológia is, az üzemidő pedig megintcsak, nem egylapra felírható. Visszatérve a sérülékenységre ... Egyiksem sem jobb a másiknál.Ami a kamerát illeti, az sokmindenben veri az S5-ét, egyedül pixelszámban nem. Jobb, ultragyors a fókusz, sötétben sem kell sokat gondolkodni, mert jó képeket csinálsz vele alapból. Sokkal egyszerűbb jó makró képeket csinálni, annak ellenére, hogy az S5 10cm -hez képest az S7 8cm -ig pazar. Szuper a lassított video felvétel, nagy felbontáson is, stb.
Ezen felül, nagyságrendekkel, gyorsabb a RAM kezelés, a microSD interface adatbusza. nagyságrendekkel gyorsabb a WiFi-Direct, stb ... Érdemben gyorsabban lehet tölteni, vezetékes, és vez.nélküli módban is.Sokkal jobb, hatékonyabb az összes antenna az S7 -ben. S7 -en pölö GPS vétel azonnal van, ahogy beröffented az iGO -t, míg S5 -ön eltart bő <1 percig, vagy még tovább (ha pölö a BP-i belvárosban vagy a szűk utcákban, az épületek között ) és ez akkor is igaz, amikor felhős az ég ....
Persze van sok olyan dolog is, amit én sem használok. Ez(ek) miatt, akár én is gondolhatnám, hogy felesleges, de ugyan ez volt, amikor S3 helyett vettem S5 -öt. Szóval, az ilyesmi nagyon relatív ...Ugyanakkor igaz, hogy van amiben kevesebb. Pölö nincsen IR, ami nekem (is) hiányzik (szubjektum), és az USB port is csak 2.0, míg az S5 -é 3.0 . Ez is fáj (nekem) . Egyszerű végfelhasználóként nem tudok benne akkut cserélni, és ha kell, akkor sajnos a hátlap legtöbbször elmegy a kétbetűsre, és ez miatt sajnos drágább, mint az S5 esetében.
Abban is egyet értek, hogy az egész iparág (a software -esekkel együtt) presszionálja a piacot, hogy mindíg vegyél újabbat. Abban is egyetértek, hogy az 1 generációval újabb készülékek nem mutatnak szignifikánsabb előrelépést, az eggyel azt megelőzőhöz képest.Az S6E, S7, S7E hátránya még, hogy nincsen megfelelőnek mondható védőüveg a kijelzőre, és fóliából is nagyon kevés az, ami a többségnél megüti a mércét. Na, ez miatt lehet sérülékenyebbnek nevezni, és ezt mindenki alá is írja.
-
BogyóBP
addikt
válasz
gerner1 #35776 üzenetére
De most kicsit ésszerüen gondoljunk bele miben is tud többet az S7? Az hogy 8 magos. Nagy dolog. De semmi ujat nem tudott a samsung felmutatni vele, semmilyen téren, sem kamera téren sem kijelző sem ártéren. Az hogy vizálló? pont nem érdekel sose tenném vizbe a telefont. Meghogy ütés álló? Egyik ismim leejtette az S6 edgét egyből ripityára tört szóval tényleg az (
). Ugyhogy én nemtudom talán a marketinges nyomás és a villogás az ami teret ad az S7 nek. Ráadásul brutálisan felül van árazva. Ha azt nézzük egy Iphone 5S még mindig meggyúrja a Galaxy s5 öst képkészitésben és sebességben is pedig az csak két magos. Nem tudnak újat mutatni hiába az ultrapixel meg a kétkamerás rendszer. Láttam S7 et fogtam is a kezembe sőt fotoztam is vele és nem voltam hanyattesve. Az S5 nél is csak az a rohadtul zavaro hogy Wide angle lencsével dolgozik így szépen tudja torzitani a selfit vagy amit fotozol vele, és hiányolom a kézremegés kompenzálót is amit a szoftverfrissitéssel vettek ki belőle és azóta se rakták vissza vélhetőleg nem is fogják, hiszen erre is ott a logikus magyarázat: rákényszeritik a vásárlót hogy vegye meg az S6 ot vagy az S7 et amibe már optikai képstabi van. Egy telefonba nem láttam még olyan szépen működni azt mint az LG G3 ban. Na mindegy szóval bocsánat az összeröffenésért de néhány mikro update ért én biztos nem vennék S7 et. Főleg a Note 7 botrány miatt már lehet hogy samsungot sem.
-
BogyóBP
addikt
Az S7 szerintem elbaszott széria, az S6 még elég jó lett. De ez magánvélemény. Sokan panaszkodnak az S7 re. Bár most blekk frájdéjben meglehetett venni az S7 et 140 ért
Ha valakinek van ennyi gubája egy szaros telefonra akkor nagyon megéri.
-
törölt tag
Úgy tűnik kettesével szedjük a telókat. 5-ről 7-re. Sokan anno 3-ról 5-re.
-
Szombó
senior tag
Hurrá! Megvan az S7. Ezért búcsúzom tőletek. Remélem ez is olyan stabil és kitűnő telefon lesz mint az S5. Köszönöm a fórumtársak segítséget. Sziasztok
-
gerner1
nagyúr
Nem okoz nekik gondot az ilyesmi, mert simán belefér a kalkulált veszteség keretükbe. Egy csúcskészülék önköltsége 76-80 USD/db. Ebben benne van már egy "kontinens" távolságra számított szállítási költs. is.
Tehát, mivel általában a többség hajlik egy újabb készülék elvitelére az ilyen esetekben, csak a fennmaradó (akik más gyártó készülékét választják) fogyaszt a kalkulált veszteségre elkülönített keretből... Akik pedig a pénzt kérik vissza, és azt máshol költik el, eseteket .... - a gyártók kompenzálják a szolgáltatókat. -
BogyóBP
addikt
Azt hiszitek érdekli őket ez? Rengeteg készüléket gyártanak túl nagyban hogy ezzel foglalkozzanak. Én most újra vettem egy S5 öst remélem ennek semmi baja nem lesz már ezen minden eredeti és nem buherált. Már átnyomtam rajta az összes stabilitás tesztet, antutut stb. És eddig semmi.
-
ToXeN
tag
válasz
oszkarfincs #35763 üzenetére
Annyi ember csinál szemrebbenés nélkül garancia csalást/biztosítási csalást, hogy egy ilyen hozzászólás nem oszt nem szoroz. Ez a cserejegy amúgy teljesen jogos. Nem szívesen lennék szolgáltató/gyártó az is biztos, ezeket mind le kell nyelnie.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
ngabika92 #35748 üzenetére
Kíváncsi vagyok hány S5-öt fognak visszavinni a napokban az írásod hatására, egy cserejegy reményében. Merthogy a leírásodból számomra az jön le, hogy a hiba nem reprodukálható, viszont erre való hivatkozással, alkatrész és javítás hiányában samsung bácsi kénytelen kicsengetni a vásárláskori értéket. Még ha az utószéria árait nézzük, az is egy egészséges induló összeg ahhoz, hogy átülj egy frissebb modellbe.
Ez a restart bug egyébként nálam is megvan, de csak emiatt nem akarom szervizbe adni.
-
balintka
addikt
válasz
pellesmartin #35759 üzenetére
Nekem a múlt hónapban jött az a 147 MB-os csomag. Havi biztonsági frissítés. Szerintem a 150 MB-osban ezen felül van még más is, azóta jobb lett a telóm akksija.
-
gerner1
nagyúr
válasz
pellesmartin #35759 üzenetére
Te is XEH CSC -n vagy ?
-
balintka
addikt
XEH-ra kint van a havi biztonsági csomag, 25,89 MB.
-
ngabika92
tag
válasz
BogyóBP #35753 üzenetére
Melegedés nem volt, legalább is nem akkor amikor újraindult. Ill ez a hiba a 6.0 első frissítésétől kezdve az utolsó általam próbált 6.0.1-ig fenn állt. Sajnos már sok mindennel próbálkoztam, de 0 sikerrel. Tegnap át vettem a cserejegyet a szervíztől úgyhogy már a telefon sincs nálam.
-
BogyóBP
addikt
válasz
ngabika92 #35752 üzenetére
Nincs valami tesztprogram amivel kilehet ugratni a hibát hogy jelen van e? Én PC-s alapokból kiindulva melegedésre gyanakodnék vagy egy hibás firmware frissités de ha a szervizben cseréltek ezt azt (amit azért kétlek) , van véleményem a telemax ról akkor nem értem mi lehetett a hátulütő, egy rossz akkumlátor esetleg?
-
ngabika92
tag
válasz
BogyóBP #35747 üzenetére
Legtöbbször akkor csinált mikor megnyomta a bekapcsológomb, ilyenkor csak fekete kijelző majd rezzent 2x és boot.
De volt más alkalom is. Headset-en beszéltem és minden mozgás vagy nyomkodás nélkül csak megszakadt a vonal. Játék közben is volt, hogy fekete lett a kijelző és szintén 2szer rezzent, majd boot.
A szervizben mondták, hogy sok s5 járt már így. -
ACE-
addikt
válasz
pellesmartin #35743 üzenetére
Azért az értékeléseket érdemes elolvasni, bár nincs odaírva, de jópáran írták hogy battery is good, but no NFC, meg hogy gyenge az akksi, hamisítvány, stb.
-
gerner1
nagyúr
válasz
pellesmartin #35743 üzenetére
Akkor most lehet mormorlni 1-2 mantrát, hogy még az ünnepek előtt, megérkezzen ...
-
pethYeti
addikt
Szintén búcsúzom, de családban marad. Imádtam az S5-öt és imádni fogom az S7-et is. Egyébként teljesen rendben van még mindig a telefon (már az S5) így fél nap S7 használat után.
-
ЯΞD
senior tag
Én is búcsúzom tőletek ma sikerült a készülékváltás. Köszönöm a sok segítséget és türelmet melyet nyújtottatok. További jó fórumozást kívánok mindenkinek!
-
gerner1
nagyúr
válasz
pellesmartin #35736 üzenetére
Amit érdemes tudni, hogy az NFC antenna, az gyárilag az akkuban van. Az egyik ok, amiért olcsóak a nem gyári akkuk, az az, hogy többnyire ez kimarad (a hírdetményből is..) illetve, hogy valójában recycled, vagy gyári de minőségi hibás, helytelenül tárolt, vagy átcsomagolt, stb, akkut adnak el. Érdemes ezeken az oldalakon, a keresőbe úgy megadni, hogy NFC -re is már szűkítsen. Utána jön a szokásos rutin, hogy inkább olyantól venni, aki túl van már <5000 üzleten, és még mindíg nagyon jó az értékelése.
-
ngabika92
tag
Köszi
Közben tegnap este küldték ki hogy cserejegyet átvehetem a szervíztől.
Úgyhogy búcsúzom én is minden kedves fórumtagtól. Köszönök szépen minden segítséget, néha-néha majd még vissza nézek
És eddig úgy néz ki hogy az S7-esek táborát fogom erősíteni, de ez még a jövőjét zenéjeSziasztok
-
pellesmartin
tag
Hello!
Ebayről,Ali-ról S5 Gyári/ jó minőségű akkumulátor linket kérhetek? Lehetőleg olyat,aki vásárolt már kínából akksit, és van olyan mint a gyári vagy legalább hasonló.
5-6 ezer körül van itthon,olcsóbban szeretnék hozzájutni,köszi! -
ngabika92
tag
Sziasztok!
Valaki adta már be a telefonját, kifejezetten csere igénnyel?
Nem tudom ki olvasta, ki nem, de volt egy olyan problémám hogy 6.0 frissítés után újra indulgatott, a telefon.
Egyszer elvittem szervizbe, Szoftver frissítés és aksi csere lett. Továbbra is fenn állt a hiba.
Másodjára azt mondták alaplap csere. Ezután is újraindulgatott.
Harmadjára vissza vittem azt mondták rá hogy próbáljam meg mem-kártya nélkül használni, mert lehet hogy az a baja, hiszen szinte már mindent kicseréltek a telefonon ami okozhat ilyen újraindulást.
Már utána azt is próbáltam hogy, smart switch-el Frissítések telepítése és inicializálás után sim és memória kártya nélkül használtam a telefont, a böngészőből való facebookozásra. Egy darab account-tal nem jelentkeztem be, semmilyen alkalmazást nem frissítettem vagy telepítettem, mégis újra indult többször is.
Ekkor kérdeztem rá a szervizre hogy, hogyan lehet cseréltetni a telefont. Írjak emailt a központi szerviznek. Írtam. Másnap kaptam is választ hogy kivizsgálják az ügyet. 1 hónapig nálam volt a telefon még. Utánna küldek egy email-t hogy vigyem be a legközelebbi szervizükbe, ők elküldik pestre kivizsgálni (ez már 2 hete volt).
Azt akarom kérdezni attól aki járt már hasonló képen, hogy ez kb mennyi idő?
Ill. hogy szerintetek lesz még S5 a szerviznek, vagy kezdjek el nézelődni?Köszi előre is
-
khorvat
senior tag
válasz
rolandi350 #35732 üzenetére
Karácsonyra családon belül ideális ajándék lehet, ha jó kezekbe tudod könnyebben válsz meg tőle szerintem.
-
khorvat
senior tag
válasz
rolandi350 #35730 üzenetére
Fel lehet fogni úgy is, hogy 20napig el volt pazarolva az S5 tudása.
Nálam még soha nem bírt ki a telefon 24óránál többet 1 töltéssel, konkrétan azért van hogy használjuk az az elvem.
-
Starz561
tag
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy a hangerő gombotlehet cserélni a telefon szétszedése nélkül? Mert a hangerő gombom valamilyen oknál fogva kissé meg hajlott es mikor le akarom venni a hangot stb.. nagyon furcsa a nyomáspontja és zavar.
-
gerner1
nagyúr
válasz
imyourfriend #35724 üzenetére
Lehet, az a verzió akad, a mostani androidod verziójával. v3.0.1 -nél tart az az app, a 16.szept -i frissítéssel. próbáld meg azt. Bár, play áruházból a legfrissebb kellene, hogy letöltődjön ...
-
imyourfriend
őstag
Estét, olyan kérdésem lenne alapvetően leszedtem netről egy apk-t mely teljes verzió egy programnak viszont amikor telepíteni akarom akkor a telepítés gombot nem engedi megnyomni csak a mégse gombot, engedélyezve van az idegen eredetű fájlok telepítése, cppdroid.ver.2.4.build.55.apk az alkalmazás neve, ötlet, esetleg rootolni kellene hozzá a telefont hogy telepítsem? Köszönöm előre is a választ.
-
ЯΞD
senior tag
Srácok köszönöm szépen a tájékoztatást!
-
WOT-H-A-C
veterán
Azt, hogy bemész a T-hez az utalvánnyal.
1. Kapsz egy zsír új S5 öt.
2. Ha nincs nekik levasárolhatod az árát bármire ami ott van.
3. Ha nem akarod levásárolni -ez fontos! Nem kötelezhet rá, hogy levásárold, ha nem tudja újra cserélni a telefonod!- , akkot vissza kell adniuk a pénzed! -
ЯΞD
senior tag
A múltkor leírtam, hogy jártam a telommal. Pénteken írt a samsung, hogy csereutalvánnyal kedveskednek a kellemetlenségek miatt. Mellyet 3 hónapig használhatok fel a vásárlás helyén. Az lenne a kérdésem ez mit jelent pontosan? Tré-nél vettem amúgy a telot. A hűségem lejárt. Mit jelent pontosan, hogy csereutalványt kapok? Vagy mik a további lehetőségek? Kicsit okosítsatok ki ne hogy megvezessen a t-mob. Köszi
-
Clever0
senior tag
Tegnap este jött új sw a T-Mobil-os telómra. Most Alapsáv G900FXXU1CPG3, Build: G900FXXS1CPJA, Modem: G900FTMH1CPG1.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Itt mindenki gyári romot használ?
Valaki tudna ebben esetleg segíteni?"Sziasztok.
Használ valaki Phoenix romot s7 felülettel S5 telefonon?
Szeretném felrakni ebben kérnék segítséget.
Illetve aki használja mennyire stabil illetve a kamera jól működik benne?
Köszönöm." -
gerner1
nagyúr
Eddig töltésről volt szó, nem fogyasztásról.
Próbáltam megvilágítani, hogy az a 450mA, az kb rendben van nálad. Legalább is, amennyiben az igaz, amit korábban írtál, és utángyártott vezeték nélküli töltőpadot vettél, nem pedig gyári Samsung -ot. Az utángyártottak tulnyomó többsége 5V 650-700mA -t ad le. Amennyiben ezt lerontom azzal az értékkel, ami hővé alakul a folyamat során, akkor rögtön világos a konklúzió ... -
TiMoN
senior tag
Most csináltam egy full gyári resetet.
Majd egy akku kalibrálást fogok amikor feltöltődik 100%ra.
Ampere most se mutatja valós fogyasztást, 450 mA-n áll.Remélem azért kicsit észhez fog térni a telefon.
-
gerner1
nagyúr
Azt látod, amit pontosan felvesz töltést. Amit linkeltél, azon a charging pad 1000mA -s. Most tudni kéne, hogy a töltőpadod-ra mennyi van írva output -nak ( A gyári Samsung töltőpad, a gyári 5V-2A -es hálózati adapterrel 10W/h teljesítményt ad le.Ez az output értéke. Tehát, ennél is lejön az a bizonyos %, ami hővé alakul). Az output értéket lerontod ~24-28% -kal, mert indukció során, kb ennyi teljesítmény hővé alakul.
-
helixP
nagyúr
válasz
geza844 #35698 üzenetére
Ha elektromos fogkefétek van, kérdezd meg, hogy ugyanígy fáj-e a feje tőle, mert ugyan az a történet. Illetve mutasd meg neki, hogy az indukciós töltés ezen a szinten úgy működik, hogy szinte érintenie kell a töltőnek a töltendő eszközt. Kb. ennyi a hatósugara. Nem inkább csak ki akarta hagyni az esti hancúrt fejfájásra hivatkozva?
gyandras10: Nem lesz hivatalos Nugát.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
geza844 #35698 üzenetére
Sugároz, mint Csernobil.
Lehetne itt vitatkozni, hogy van-e egyáltalán káros hatása vagy sem, de hülyeség. Ha nem szigszalagozod a fejedre alváskor biztos nem lesz bajod.
Nekem s-view tok van és gyári pad, semmit nem melegszik. Sőt, ha nem a közepére teszem, akkor nem is tölti, tehát ebből látszik, hogy nem egy olyan hatalmas "hatósugarú". Akkor már aggódhatnál, ha belépsz a szobába és venné a töltést.(#35697) gyandras10
Miért reménykedtek?
A SoC miatt nem tudják a nougátot ráerőltetni a készülékre.
Itt olvashatsz róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest