- Calibre, az elektronikus könyvtár
- iPad topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Andreas2
tag
Egy ideje azt csinálja a S5-ösöm, hogy néha a képernyő bekapcsolásakor, vagy például a Play áruház indításakor a képernyő alsó részére szürke alapon fehér betűkkel kiírja ezt az üzenetet:
"Jelenleg nem lehet letölteni. Próbálja újra később"
Nincs valami tippetek, hogy ezt melyik program üzenheti? Az eddigi tippjeim (GPS Status próbálja leszedni az AGPS adatokat, új firmware-t keres a telefon) nem jöttek be.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Lacika0002 #36895 üzenetére
Független XEH -t.
-
Lacika0002
aktív tag
Sziasztok. Melyik gyári romot ajánlanátok telenoros S5-re? Valami frissebb nincs?
-
-
-
benczeb
aktív tag
Telekom S5-re éppen jön egy 123MB-os frissítés.
-
Imii
tag
válasz
gerner1 #36873 üzenetére
A SAR- értékes dolgot értem, sajnos itthon tényleg ez lehet a helyzet, viszont itt lakunk.
Nekem a wifi, erősebb ebben észrevehetően. A bluetooth és gps terén nem vettem észre különbséget.
Vagy nekem volt rosszabb S7-em, vagy szuper az S5-öm. Valamennyi szórást még el is lehet képzelbi azonos telefonok között.
Hiányzik az S7 kecsessége, fogása, az valóban gyorsabban csinált mindent, nomeg a kamerája hibátlan...de elegem lett a hálózati problémákból
A programtippet köszi, meg is vettem, jónak tűnik. -
gerner1
nagyúr
Az S7 -nek, és úgy általában az újabb készülékeknek alacsonyabb az SAR értékük, hogy a készülék alacsonyabb elektromágneses terhelést fejtsen ki, a felhasználó fejére. Legalább is azoknál a gyártóknál biztosan így van, amelyek adnak valamit erre az ergonómiai tételre (is) . Ezt úgy lehet ellensúlyozni, hogy a hálózatokat üzemeltetők, vagy több bázistornyot létesítenek, vagy a meglévők teljesítményét emelik meg. Tőlünk nyugatra, és a fejlett ázsia-i országokban ez a gyakorlat. Sajnos -itt- ezek közül egyiksem igazán jellemző, mert az magasabb villyanyszámlával, és költséggel jár. Részben, ez is az egyik oka annak, hogy vannak hibák a 4G fallback -nél (is).... A megoldás a gyenge térerőre, illetve a 4G fallback -re az, hogy a készüléket autó 3G/2G, fix 3G, vagy fix 2G -re állítva használom. Nálunk plö fix 3G -n van mindkét S5 -ös, de amikor elutazunk a fővárosból, akkor auto 3G/2G -re szoktuk váltani, mert nagyon sok helyen még 3G sincs (!). Nekünk (sokakkal együtt) egyébként semmi gondunk az S7E -kel. Nálunk a térerő kb ugyan az (app mérés szerint dB értéken) mint az S5 -ösökkel. Minden másban, így WiFi -ben, Bt, GPS -ben is messze jobb, mint az S5.
Akit érdekel téma, keressen rá a készülékek SAR értékeire.
AOD hiányára alternatív megoldás lehet, a Glance Plus ...
-
Imii
tag
válasz
Vitaqo #36871 üzenetére
Szerintem érdemes beruházni új akksira! Én 2 hónap S7 használat után váltottam vissza. Ameddug bírja ezt fogom használni. Jobb térerővel rendelkezik sokkal. A wifije is erősebb ennek. Abból két dolgot hiányolok: az egyik a jobb kamera, a másik az AOD.
Hidd el, az S5 egy nagyon-nagyon jó telefon! Szerintem vegyél akksit! :-) -
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a telefont száműztem 2. készüléknek. Mivel ritkábban használom feltűnt, hogy a másik új telefonhoz képest csökkent az akku kapacitása. Már 2,5 éves a telefon, szerintetek érdemes beruházni egy új akkura? A mostanival ha 100%-ra feltöltöm, kb 10 perc és 89-91% körül lesz aktív netezés mellett. Ha vennék honnan érdemes rendelni? Csak eredeti jöhet szóba.
-
Weareus
addikt
Üdv!
Billentyűt v. egész telefont le tudom úgy zárni, hogy mondjuk utcán füldugós hangszóróval hallgatok közben egy youtube-os tartalmat. (zene, előadás) A kép nem érdkelne, csak ugye zsebbe téve a telót, mindig megnyomódik valami. S5. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az értesítési sávból hogyan lehet eltüntetni a memkari ikonját? Zavar hogy ott vigyorog a bal felső sarokban.
Utolsó XEH rom van fent. Korábbiaknál, vagyis a korábbi Trémobilosnál nem vigyorgott ott. -
bigmafa
tag
Sziasztok,
néhány hete vacakol a Wifi
Reggelre eldobja az itthoni WiFi-t ("authentication error"-t ír). A többi eszköz röhögve megy ugyanazon a Wifi-n. Szinte minden nap csinálja ezt a hibát, reggelre jellemzően, de van amikor napközben is. Egy másik Wifi hálózatot gond nélkül vitte egy hétig.
A Router újraindítása nem változtat a dolgon, sem a wifi-re kézzel csatlakoztatás.
Amit tudok csinálni, a telefon újraindítása, illetve flight mód be-ki. Ez mindig megoldja.
(érdekes módon a Wifi ki-be nem javít rajta!)Router logja tök üres, nem jelez semmi hibát, szerintem a telefon meg sem próbál normálisan felcsatlakozni. A routerrel semmit nem csináltam már jó ideje, és semmi extra beállítás nincs rajta.
Mi a fene lesz ez? Már rohadtul idegesít, főleg hogy állandóan ki kell kapcsolnom a mobil adatot, nehogy véletlenül leszívja nekem a keretet emiatt
Úgy tűnik, valamiért allergiás lett az itthoni WiFi-re
De hogy eddig miért nem volt vele gond...
A legfrissebb gyári ROM van rajta, nincs a telefon mókolva.
Köszönöm!
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Ismerosom erdeklodik, hogy T-mobile-os S5-oset milyen modon lehetne fuggetleniteni?
Lejart a huseg es szolgaltatot valtott.
Tehat csak hivatalos uton vagy kutassak az xda bugyraiban is? -
gerner1
nagyúr
válasz
harcikoca #36857 üzenetére
Ez S5 topik .... Az S4 topikban már lefutottad a kereső használata + feltetted ott a kérdést kombókat ?
Elsötétült képnél, hogyan látod, hogy PIN zár van rajta ?? .... - vidd be a szervízbe, és miután igazolod, hogy jogos tulajdonosa vagy ->tudnak mentést készíteni ..../OFF]
-
harcikoca
senior tag
Samsung galaxy S4-ben elsötétült a kép, nem is érzékel, de a telefon bekapcsol, de sajnos pin zár van rajta, és ha rádugom gépre nem tudok róla lehúzni semmit. Valakinek ötlet, hogy hogy szedjem elő a dolgokat?
-
gerner1
nagyúr
válasz
maxika2004 #36854 üzenetére
Próbáljátok meg, hogy egy nagyobb tálba raktok 1Kg rizst. Hátlap nélkül, akkut kiszedve, USB ajtóval nyitva rakd bele a készüléket a rizsbe, hogy azt lepje el a rizs. Kicsit ferdén a hátlappal a padló felé, USB -vel lefelé. Tedd szellős helyre, ahol van tört fény is, majd hagyd ott egy bő napig.
Amennyiben ez sem segít, akkor szervíz.Egyébként, ha teljesen rendben a készülék, akkor elég jól viseli a vizet. Szoktuk magunkkal vinni úszni is, és még nem volt hasonló problémánk...
Az USB ajtó az, amelynél a legtöbb esetben beáznak. Vagy nincs rendesen visszanyomva az ajtó, vagy igen, de az ajtó sérült. Vagy hiányzik.
Illetve a hátlap sérült ( hiányzó, letört rögzítő körmök, vagy repedés, vagy nem eredeti hátlap, amelyből hiányzik a gyári tömítés....). -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Lécci segitsetek, mekkora a gixer:
Fiam kicsit megfürdette, a vizben a telcsit. kb 5-10 mp re.....
Azóta produkál érdekes dolgokat, de csak töltésnél... vagyis utána !töltőről levéve néha 5 másodpercenként mutatja hogy tölt , néha 15-20 mp-enként
szóval fel felvillan mintha töltene......viszont ilyenkor elég gyorsan merül!De ami érdekes hogy akksi kivéve visszatéve a dolog megszünik, és müxik rendesen !!!
Valami ötlet, mi lehet a hiba, illetve mekkora ennek a javitási költsége ?
Elöre is köszi a segitségeteket ! -
Akee
tag
már egy ideje agyalok, hogy lecserélem az S5-öt S8-ra, de a törékenysége és az hogy nem lehet rá normális üvegfóliát tenni, mindig ráébreszt, hogy jó kis telefon az S5
-
flirt
tag
Üdv! Ebben tényleg szenzor alapú zoom van, ahogy a kameratesztben írják? Elvileg az Alpha is ugyanezt az isocell kamerát kapta, de ott ennek semmilyen jelét nem tapasztalom, zoomolásnál simán csak belenagyít digitálisan az eredeti felbontásba...
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Jobbára csak olvastam és ötleteket merítettem innen, de átfáradok az S7 Edge topicba.
Nem biztos, hogy eladom az ötöst mert lehet a feleségemnek jó lesz, meglátjuk
üdv -
oszkarfincs
aktív tag
-
geryboro
senior tag
üdv népek.
mi eddig a legjobb custom rom s5-re?
akku, stabilitás, stb...
véleményeket várom. -
gada00
aktív tag
válasz
oszkarfincs #36841 üzenetére
ha garis akkor biztosan megér egy kört.
-
gerner1
nagyúr
válasz
oszkarfincs #36841 üzenetére
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy képes vagy-e ezeket, magad, otthon, rendbehozni (?) ... A camera modul is cserélhető, nem is túl drága, de a cseréhez (amennyiben kell) le kell választani a kijelzőt a keretről. Összerakáshoz cserélni kell a tömítéseket (ajánlott a gyári), és néhány csavart is. Persze, ezzel még a kijelzővel kapcsolatos észrevételed nincs diagnosztizálva, megoldva... Ez utóbbi lehet kijelző hiba, alaplaphiba, és egyik sem "4Ft 60fillér" ...
Szervízbe adhatod, és kérheted a hibák kivizsgálását. Ez is pénzbe fog kerülni. Így lehet konkrét infód. Vagy megpróbálod eladni, ha neked nem éri meg rákölteni. Szóval, nem lehet egzakt választ adni, hogy érdemes-e szervízbe beadni (?) .... -
oszkarfincs
aktív tag
Szerintetek érdemes szervizbe küldeni a telefont az alábbi hibák miatt?
- a kijelző néha bezöldül rövid időre (ha erős napsütésben használom sokszor egymás után, akkor jellemző leginkább, de nehéz reprodukálni)
- a kamera és a kész kép közepén egy rózsaszínű folt jelenik meg gyenge fényviszonyok mellett. Igazából ez mindig ott van, csak témától és fényviszonytól függően kevésbé vagy jobban észrevehető. Szobában egy fehér lapot fotózva messziről ordít.A 2 hiba nem állandó jellegű, emiatt félő, hogy nem vennék komolyan.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szita.erno #36838 üzenetére
Nálunk rendben van, ugyan olyan jól működik mindkét készüléken 6.0 alatt is, mint korábban. Nekem az a tapasztalatom, hogy a mintaadást érdemes többet gyakorolni, mint azt gondolnánk, hogy "így már jó.." és érdemes több mintát is felvinni, mert mindet használja. Ezen kívül, ~3-5 havonta érdemes a mintá(ka)t megújítani, mert ennyi idő elteltével felszaporodik a sikertelen leolvásások száma...
-
szita.erno
aktív tag
Ujjlenyomat olvasoról milyen véleményetek van? Android 5.tel simán megy, de Android 6 nál rossz az egész. Nem tudom fel oldani a képernyő zárat.
-
hevepapa
senior tag
válasz
szita.erno #36828 üzenetére
Első menetben én felraknék egy VPN alapú tűzfalat amihez nem kell root jogosultság és megnézném milyen alkalmazások akarnak állandóan forgalmazni. Utána már sokkal könnyebb lesz megoldást is találni a problémára. Többféle tűzfal közül is tudsz választani - ízlés kérdése mi válik be legjobban. Vannak tök egyszerűek (mehet a forgalom / nem mehet a forgalom) és bonyolultabb de nagyobb tudásúak is. Ezek ingyenesek és magyar nyelvűek a playről: Kronos Firewall, NoRoot Data Firewall, Netguard, NetPatch Firewall.
-
gerner1
nagyúr
válasz
mikesgabor #36833 üzenetére
Mindkettő gyárilag független (nem szolgáltatós CSC -re való) ROM. A BTU a Britt független. A XEH a magyar független CSC régió kód, a mely az OXX multi-CSC része... Egyébként, a szolgáltatós készülékekre is felrakható másik CSC-re való ROM....
Most, mi a készüléked aktív CSC -je ?
-
Clever0
senior tag
válasz
mikesgabor #36833 üzenetére
---
-
mikesgabor
aktív tag
Ezekközül melyik a gyári független 4.4.2?
G900FXXU1ANG2_G900FOXA1ANG3_BTU.zip
XEH-G900FXXU1ANCE-20140409161940.zip
Le van töltve mindkettő és elfelejtettem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szita.erno #36830 üzenetére
Ki tudja, hogy az az állapot, amelyet 12:24 -kor posztoltál, az mit kavarhat (?), vagy sem. Próbáld meg előbb azt az okot megszüntetni, amire azt a hibaüzenetet kapod.
Tedd fel ismét a CSC -dnek megfelelő gyári ROM -ot Odin -nal, ha lehet a 4 File -os módszerrel. Amennyiben nem XEH CSC -n vagy, akkor érdemes az alap CSC -file -t betallózni (nem a HOME CSC) és azzal lesz egy autómatikus FR is. Aztán lakd be újra előröl, mert lehet, hogy ha készítenél egy mentést a belakott állapotról, akkor visszaállításkor a problémát esetlegesen okozó is visszakerülne..... -
szita.erno
aktív tag
válasz
gerner1 #36829 üzenetére
Gyári rom van a telefonon.A páromnak J5 mobilja ezt nem csinálja,pedig ugyan azok a programok futnak a J5 ön is .Az email beállítást ugyan úgy van mint az S5. Ki kapcsoltam a szinkronizálást is.csak a gyári appok vannak fent.mégis ugyan az van , nem változott semmi ! Úgy látszik ezzel együtt kell élnem , vagy lecserélni az S5 Öt
-
gerner1
nagyúr
válasz
szita.erno #36828 üzenetére
Amennyiben nem gyári ROM -ot használsz, közelítő ötletem sincs. Az ilyen mindig is rizikó faktor volt, és ez most sincs másképp.
Gyári ROM esetében, sokat futhat a szinkronizálás, plö ha bevan kapcsolva a képek felhőbe szinkronizálása (főleg oda vissza), és egyébb minden más, amely szintén felhőbe szinkronizál valamit/valamiket. Pofakönyv, Insta, Skype, Wiber -most már a Youtube app is (!) folyamatosan monitoroz, akkor is, ha egyébként ezt letiltod, csak akkor kevesebb lesz az adat, és az időpontokat próbálja meg átteni máskorra... Helytelenül beállított emill app is pingelheti non-stop, a beállított fiók(ok) mögötti szerver(eke)t.
A Samsung is gyűjti a felhasználói szokásokból keletkező adatokat, amelyet szintén ki lehet (Diagn. adatok jelentése) kapcsolni, és nem gyenge adathalmaz tud keletkezni naponta.... Amennyiben bevan kapcsolva a helymegahtározásban a legpontosabb üzemmód (GPS + cella-adatok+online adatok) akkor a napközben gyűjtött adatokat küldi a google -nek. De, ha fut egy torr. tracker app, akkor plö nincs is miről tovább beszélni.... Lehet beragtd app, de gyakran warezból származó -főleg játékok- is "gyüjtögetnek" (ki-tudja-miket) és jelentenek valahová....Szóval sokminden lehet... - összeadódva több dolog pedig, letérdelteti a sávszélességet. De, a router -eken már évek óta van beállítási lehetőség, hogy MAC cím(ek) szerint, fix értékkel ossza a NET -et, és ne dinamikusan ... -Ez is lehet opció, de ezzel nem szünteted meg, a nem felderített hátterű non-stop adatforgalmat, a teló irányából.... -
szita.erno
aktív tag
válasz
gerner1 #36827 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Még lenne egy kérdésem, ha be kapcsolom otthoni Wifit az egyfolytában dolgozik. Olyan mintha töltene valamit le és fel. De nem tudom hogy miért csinálja ezt. Az internet szolgáltatohoz reklamációt írtam. És nézték az otthoni hálózatot, hogy valami állandóan tölt fel és le is. És ezért rossz a net sebesség! De ezt az S5 csinálja. A WiFi jel állandóan megy rajta. Ez mitől lehet?? -
gerner1
nagyúr
válasz
szita.erno #36826 üzenetére
A root -olás miatt írja. A készülék bootoláskor ellenőriz, és mivel a telepített ROM kernelje nem megy át a Samsung ellenőrzésén (nem található erre vonatkozó adat), ezért odaszúrja azt az üzenetet. Felteszel, egy gyári firmware -t Odin -nal, akkor eltünik ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Ludovicus #36822 üzenetére
Nézd még át az akku érinkezősorát. És a telónak az akkuhoz érintkező saruit. Az USB -port érintkezősorát is vizsgáld át. Lehet érdemes volna -ezeket mind- megpucolni, mert mondjuk van már rajtuk egy kis oxid réteg, vagy piszok, szöszmösz, stb. De, ha gyári töltőfejet használsz, akkor nézd meg az USB kábelt, és próbáld másikra cserélni. Én az évek alatt kidobtam már néhányat, mert a csatlakazó végeknél, nyakban gyakran megtörik a vezeték, és egy részleges keresztmetszet szakadás is okozhat már ilyet.
A "...akksi 2,5 éves és elvileg jó állapotú." - ez pedig elég relatív ... Szubjektív, de én erre nem alapoznék semmit... -
gerner1
nagyúr
válasz
Ludovicus #36818 üzenetére
Gyorsítótárat mikor törölted utoljára (wipe cache) ? ... -vagy legalább OS alól (?) ...
A töltési teljesítményt a teló szabályozza. Azt pedig befolyásolhatja készülék hőmérséklete is. Melegebb időben, hamarabb elérheti azt, amelynél lejebb kapcsol, hogy kímélje az akkut, amely töltés közben melegszik. -
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Mi az oka annak, hogy az utóbbi időben a gyári utazó töltővel néha (rendszertelenül) 2-3x annyi ideig tart a 10-15% -> 100% töltés, mint máskor? Ampere normál esetben 1200 mA-s töltést ír ki, de, ha belassul, csak 450 mA-t.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szlibud #36815 üzenetére
Így van. Átlagos, normál használattal, nekem is elmenne az S7E → 2 napot. Volt is már erre példa. De, az S7E topikban vanank, akik még optimálisabb felhasználói szokásokkal, gyakran elérnek 7-8ó SoT -ot.
Sokat lett emlegetve ez a SoT, ami viszont az AMOLED kijelzős készülékeknél kevésbé számít, mert ezeknek a legoptimálisabb a fogyasztása, a többi technológiához képest. Itt ha valami fekete, akkor az a pixel nem üzemel, tehát nem is fogyaszt... Samunál a fogyasztás/akku-idő arányát, inkább más funkciók használatával, és a felhasználó körülményekkel & szokásokkal érdemes meghatározni."Ja GPS sokat van használva, waze navihoz és endomondo v osmando trackhez és még geoládázok, olyankor annak a programja is."
- Ezekkel az a probléma, hogy használatuk online adatforgalommal jár együtt. Én navigációhoz ezért haználok csak offline -t. Nekem egyébként hoztak előnyt az online navi -k. Az volt a tapasztalatom, hogy a forgalmi infók (BP) rendre későn érkeztek. Így hiába kaptam ez, és hasonlók miatt alternatív útvonalat, mert addigra azok is bedugultak. Magassági kormányt utánégetővel + ezekhez használati engedélyt pedig, egyik sem ad.... -
szlibud
tag
válasz
gerner1 #36814 üzenetére
Ok, köszi. Am nekem duos van, és minden bekapcsolva, wifi, 2 kártya, bluetooth.
Ha vennék, akkor s7 edge duos-t ugyanezzel a használattal, ill. a wifit lehet h tudom már nélkülözni mert korlátlan lett elvileg a netm.
Akkor azért várható hosszabb üzemidő ezek szerint.
Ja GPS sokat van használva, waze navihoz és endomondo v osmando trackhez és még geoládázok, olyankor annak a programja is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szlibud #36813 üzenetére
S7E / S8 erölködés nélkül hoz 5,5 - 6ó SoT -ot. Nekem legalább is az S7E -vel ennyi jön össze, és akkor estére marad kb 11-18% (változóan) az akkuban. A 2db S5 -ös, ami nálunk van - szintén kibírnak 1 napot. A kölköknél vannak, gondolhatod, hogy kapják az "ívet". A megvétel(ük) óta már kellett új akkukat vennem, azok most lesznek 1évesek. Intenzív használattal nagyjából ennyit is bírnak azok, amelyek nem a készülékkel együtt voltak a gyári dobozban...
További tapasztalatom, hogy -mindegyiknél- az akkuidőre jelentős befolyással van a hálózati térerő, és a napközben használt WiFi térerő is. 0-1-2 pácika gyenge, és ezzel erölködik a készülék, az optimálisnál jobban pörög a SoC, tehát többet is fogyasztanak. Mi ezért használjuk fix 3G -re állítva mindet, mert azon gyakorlatilag mindenhol jobb a térerő, és azzal nincs a híváskor 4G -ről visszakapcsolási probléma sem.... Sajnos a GPS antennája nem olyan hatékony az S5 -nek, mint az újabb társainak, így navit használva is sokkal többet fogyaszt (pörög, erőlködik a SoC) azokhoz képest. Ezekhez jön még az általános karbantartás rendszeressége (gyorsítótár ürítés, memória felszabadítás gyakorisága, stb), amellyel szintén elejét lehet venni, a felesleges SoC "pörgésnek". Végül pedig, megint ott van maga az akku, és annak állapota. Szóval, soktényezős egyenlet ez is ... -
szlibud
tag
válasz
STC Speed #36775 üzenetére
S8 is annyit bír csak akkura mint s5? Akkor nem váltok, pont most kezdtem gondolkozni, mert az h egy napot se bír ki az aksi, gáz.
Most kaptam egy j5-öt cégtől, és ugyanannyi használattal minimum két nap és még nem áll közel a merüléshez akkor sem.
S7-ről valakinek van infoja? -
mikesgabor
aktív tag
Na úgy látom itt is össze kell gyúrni vagy 5-6 romot.
-
gerner1
nagyúr
válasz
mikesgabor #36809 üzenetére
Nem tudom. Mint írtam, én nem root -oltam az S5 -öt. Szóval passz...
-
gerner1
nagyúr
válasz
mikesgabor #36806 üzenetére
A tiéddel azt csinálsz, amit gondolsz. Azt neked kell tudni. Nekünk teljesen megfelel a gyári. Stabil, jó, és még érkezik rá gyári support. Persze én is tudnék olyasmit mondani, ami jó volna -ha lenne- de csak root -tal lehetséges. De, ezekről le tudok mondani, mert az én aspektusomból már kevés ilyen van, és azok nélkül is megy az élet...
-
gerner1
nagyúr
válasz
mikesgabor #36804 üzenetére
Nem tudom. Régebbi, teljesen OFF teló volt az, amit utoljára, évekkel ez előtt főzött ROM -mal használtam.
-
gerner1
nagyúr
válasz
mikesgabor #36802 üzenetére
Knox 0x1 garvesztést okoz, de gondolom ez már tárgytalan. Itthon még nem, de plö a nagy-vízen túl, a bankos appok többsége, de főleg az ujjlenyomatos fizetés hitelesítés csak akkor működik, ha a knox 0x0, és nincsen root.
-
mikesgabor
aktív tag
Na csak zaklatlak még titeket.
Bele kell másznom egy picit jobban.Ez mégsem pont olyan,mint az S3-as volt.Ez mit is jelent pontosan. "you must be on the ob1 bootloader to use the kernal" több romnál találkoztam vele.
Most ezt kellene előtte felrakni,hogy használhassam a mellékelt kernelt ugye?
Konkrétan most erről van szó.
De a bootloadernek mi köze van a kernelhez.Most ha felrakom elmegy a philz touch?
A knoxal kell foglalkoznom?
Mit okoz,ha 0x1 en van?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Kuponkunyeráló
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- iPad topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tesla topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest