Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
Jack Oneill #32293 üzenetére
-
Szombó
senior tag
Ne vitatkozzatok!
Nekem a Telekom függőre most jön le egy 844.80MB frissítési csomag. -
embe
nagyúr
Lehet most egy kicsit visszavesznek a rom kiadásból. Kivárnak pár napot, hogy mik a tapasztalatok, ha kell akkor belenyúlnak, javítanak.
-
törölt tag
Abban a hozzászólásban semmi humoros nem volt. És nem csak azért, mert a topiknak érzékeny lelki világa van. Pontosabban a felhasználóknak.
Ez egyértelmű hangulatkeltés volt. Bár legalább 3 helyesírási hiba van benne, emiatt sem lehetett ezt komolyan venni. Csak azért nem töröltem, mert ilyenkor a vonatkozó hsz-eket is törölni kell, így most repülne legalább 15 hsz.
Ahogy előttem is írták, embe akciójában anno tényleg volt humor. Bár gondolom napközben őt is sokan elátkozták.
A mostanin meg mindenki lépjen túl, pár hét és mindenki megkapja az új rendszert. -
embe
nagyúr
válasz
Elemerke23 #32280 üzenetére
Semmi komoly, ne vedd a lelkedre!
Én vagy 5 éve az LG Black Optimus topicba szúrtam be a következőt. Mindenki rá volt izgulva az Android Gingerbread-re, 2.3-ra, hogy mikor fog megjelenni. Mézeskalács.
Én az egyik reggel beírtam, hogy "leszedtem egy helyről a gingerbreadet, rátettem a telóra, csak a méretével volt gond." A fotón egy hurrázó alak volt.
Napközben nem írtam be. Felbolydult a fórum, 1000 bejegyzés, pörgött mindenki. Honnan-milyen stb.Délután posztoltam a fotót a bizonyítékot. Egy Dr. Oetker-es mézeskalácsporos dobozt tettem a telóra. Végül is a telón mézeskalács volt, és a mérettel volt a gond.
Senki nem szívta mellre a dolgot. -
GTheo
tag
Ma "pofára" ejtettem az S5-met...
Kijelzo szétrepedezett, mit, honnan erdemes hozzá rendelni? Működik rendesen csak esztétikailag nem az igazi... Ebay?
-
Elemerke23
tag
bocsánatot kérek mindenkitől nem volt szép tőllem !
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Elemerke23 #32266 üzenetére
Ki kène tiltani tèged. Idióta.
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #32269 üzenetére
Leszel szíves nem viccelődni ezzel a témával, mert jelenleg a puskaporos hordóba töltöttél még egy kis olajat.
És flamelni meg trollkodni egyébként sem szabad a fórumon. -
lolal
senior tag
válasz
Elemerke23 #32271 üzenetére
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Viktor0610 #32275 üzenetére
Ebay-en még találsz ablakosat, fekete és fehér színben.
-
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Viktor0610 #32265 üzenetére
Személy szerint nem ajánlom, eltartja a hátlapot. Ha még találsz, vegyél qi flipes tokot, mert amit szeretnél, azt nagyon utalni fogod.
Huje kocsog szófelismerő billentyűzet! -
A trollka helyett ránéznétek az én hozzászólásomra?
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Elemerke23 #32271 üzenetére
Fárasztó vagy, nem humoros.
-
helixP
nagyúr
válasz
Elemerke23 #32269 üzenetére
Mondjuk Veled is csak hozzászólás lett több a fórumban
-
Elemerke23
tag
csak vicceltem
-
-
Clever0
senior tag
válasz
Elemerke23 #32266 üzenetére
Hol? A sammobile oldalon a Hungary (VDH) az utolsó magyar, két napja nem is volt feltöltés.
-
Elemerke23
tag
gyerekek kint van a mm függetlenre is tőltsétek!
-
Kaptam bátyótól egy feladatot.
Gyári nem ablakos flip tok, vezeték nélküli töltéssel + töltőpad.A töltőpad, ha jól látom, a könnyebb dió. Kiválasztom, megveszem, örülök.
Ahogy látom, a tok nehezebb dió, mert nincs ilyen tok, csak hátlap.
Látok hátlap alá tehető "vevőket", ezek mennyire megbízhatóak?
-
Romvr
őstag
válasz
pzolika9512 #32258 üzenetére
Reggel 6-kor vettem le töltőről, folyamatos wifi, kevés mobilnet, 27 perc kijelzőidő és 43 perc viber mellett most van 80%-on a teló. Tegnap 60 körül volt ugyanekkor 1.5 óra kijelzővel mert megnéztem egy sorozatrészt is, meg neteztem vagy 20 percet.
Szóval jó ez. És elvileg a 6.0.1 javít valamit. (Ha még nincs fent neked).
-
lolal
senior tag
válasz
pzolika9512 #32260 üzenetére
Teljesen korrekt értékek. Semmi gond nincs vele.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pzolika9512 #32260 üzenetére
Igy mar ertem. Ilyen hasznalathoz akkor az jo ertek.
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
Jack Oneill #32259 üzenetére
wifi megy folyton, szinkron is, most 27 perc kijelző időm van.
de amúgy ma csak messengerre használtam, illetve kétszer telefonáltam
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pzolika9512 #32258 üzenetére
Amikor ez az ertek van,akkor csinalsz is tajta valamit,vagy csak ugy all? Csak a net van bekapcsolva vagy az sem?
-
pzolika9512
aktív tag
nem tudom mi volt tegnap a telefonommal, mert ma csak 84%-ig ment le! ugyanúgy reggel 7kor vettem le a töltőről!
talán többet nem csinál ilyet, és köszönöm a segítségeteket
-
Keny.
tag
Sziasztok, azoktól kérdezném akik felrakták a 6.01-et, működik az ACR hívásrögzítő?
-
MrTwister
őstag
Ezért kell S7-re váltani!
Nálam ez két dolog miatt bukik el, borzalmasan sokat kellene ráfizetnem, tehát plussz pénz nem egyenlő plussz gyorsulás&szolgáltatások arányával, a másik, hogy nincs benne infra, amit én nagyon sokat használok, képcsöves TV, iskolában projektorok vezérlése, UPC-s DVR-ek,klíma, stb. Emiatt nálam hiába lesz később olcsóbb, az infra hiánya miatt nem opció, hátha S8-ba visszakerül, ha nem hát nem akkor marad az S5 az idők végezetéig vagy míg végleg ki nem kopnak a környezetemből az infrával vezérelhető cuccok!
-
lolal
senior tag
válasz
Csillag01 #32247 üzenetére
Fényévekkel jobb képeket nemigazán hiszem. Kolléga is bizonyította ezt.Ha már nagyon kötözködni akarnál ,akkor az Optikai Képstabilizátor hiányát róhatnád fel az S5 ben. Gyorsasága sem valami hatalmas előre lépés. kb 2mp vel bootol be hamarabb a 6. A 3 gig ram talán a jelentősebb hardveres pozitívum.
Ne felejtsük el persze a IP 67 es védettség hiányát , a micro SD hiányát és a cserélhető akkumulátor valamint körülményesebb szerelés negatívumát.
-
lolal
senior tag
válasz
Jack Oneill #32251 üzenetére
Haha , le is fosnám a bokám ha tényleg így lenne
-
törölt tag
válasz
Vitaqo #32246 üzenetére
Az csak egy dolog, hogy unalmas, de hónapok alatt már milliószor leírtuk, hogy nem tudjuk pontosan mikor jön a MM.
A hivatalos félinfó szerint május. Ez lehet május 5. és lehet május 30. is.
Ráadásul előbb számítottunk a független romra, mint a szolgáltatósokéra. Ehhez képest a Vodafone már kijött 2 napja.
Majd jön valamikor a következő hetekben a többi telefonra is. -
Csillag01
aktív tag
Nem akarok konfliktust generalni de a kameraja fenyevekkel jobb kepeket csinal. Else hittem mikor eloszor kiprobaltam a video felvetelt, milyen jo minosegu.Gyorsasagban kb 3x gyorsabb pl bongeszes, a kijelzoje is szebb a nagyobb felbontasrol nemis beszelve. A 3gb ram miat tobb alkalmazas benne marad a ramba. Hangzasa is szebb, a gyors toltes is nagyon jo meg persze a vezetek nelkuli toltes is. Persze a memoria kartya hianya erzodik meg az aksi lehetne combosabb is. En nem bantam meg, sztem erdemes valtani s6-ra. 1 evig volt s5 elotte.
-
embe
nagyúr
válasz
pzolika9512 #32213 üzenetére
Alapból be van kapcsolva a Picasa web szinkronizálása. Nem lehet hogy esetleg nagyobb mennyiségű tartalmat szinkronizált a háttérben?
-
törölt tag
válasz
oszkarfincs #32237 üzenetére
Pont az, ami neked kell.
[link]
Régebben a rendszer része volt, most ha jól tudom külön alkalmazásként érhető el.
Le tudod titkosítani vele az alkalmazásokat, csak egy kód megadása után tudod megnyitni őket.A Knox elnevezés zavaró lehet, mert 2 dologra is használják ezt a szót.
(#32238) cousin333 Huuh, kezdjük elölről. 0 használható infót adott meg. Abból, amit leírt az első hsz-ében, te meg tudod mondani, hogy mi lehet a baj? Mert én nem. Nem az értelmezésen kellene vitatkoznod, hanem gondolkoznod kellene, nem pedig bunkózni és beszólogatni.
(#32239) pzolika9512 Akkuinfónál biztosan nincsen semmi használható?
Fiókbeállításokat és szinkronizálásokat megnézted?
Nézd meg a telepített alkalmazásokat is (nem tudom MM-ben mi az új)? Ami tutira nem kell, tiltsd le.
Futó alkalmazások / folyamatok között is lehet olyan, ami felesleges és nem kell.
Szinkronizációs beállításokat is nézd át.
Akkuinfónál látod a wifi mennyire aktív. Lehet folyton hálózatot keres és azért merül jobban.Hirtelen ennyi ötletem van.
Egyébként meg miért nem vártad meg a mi régiós romunkat? Lehet azzal nem lesz majd semmi baj. De az is lehet, csak a beállításokat kell végigböngészni. -
cousin333
addikt
válasz
pzolika9512 #32239 üzenetére
Kicsit kétértelmű voltál, de nekem az első hsz-edből is logikusan ez jött le, szóval nem volt ez olyan megfejthetetlen..
Legalábbis nem mindenkinek
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
#54715584 #32225 üzenetére
bocsánat rosszul fogalmaztam, 5.0-án reggel 7-től délután 5-ig kb 20%-ot szokott merülni, de most 6.0-vál 40%-ot merült.
nálam a minimális használat:
wifi on, gps off, mobilnet off, képernyő automatán és minimumra huzva, némítva van a teló
ezen felül kb. 30-40 perc képernyő idő, amit kis netezés, messenger, hívás, és néha egy 5-10 perc játék takarcousin333
bocsánat a fogalmazásért, de gyorsan írtam, és nem tudom mért írtam így
-
cousin333
addikt
válasz
#54715584 #32233 üzenetére
"A minimális használatot te szajkózod"
Idézet tőle (elvégre mégiscsak róla beszélünk): "reggel 7kor vettem le a töltőről, és alig használtam!". Igazad van, hiszen azt írta, "alig" és nem azt, hogy "minimális". Nálam mondjuk a kettő ugyanazt jelenti ebben a szituációban.
"Persze, hogy hüledezek"
Elsőnek elég lenne eldönteni, hogy akkor most sokallod, vagy kevesled, mert egyre zavarosabb a dolog. Te sokat használod, bőven kibír egy napot, neki
minimálisalig használattal 24 óra alatt vége, és szerinted ez (nem) használás."Azt sem tudjuk mitől merül ennyire,..."
Most akkor még egyszer: sokat bír, vagy túl gyorsan merül szerinted? Mellesleg ő sem tudja, mitől merül, éppen azért írt ide.
"azt főleg nem, hogy milyen használati szokásai vannak."
Pedig közvetve ezt is írta: olyan szokásokkal, amivel eddig 20%-ot fogyasztott, most meg 40%-et. Ez szerintem sem frankó.
"A több száz órás készenléti időt meg nem kell mindig elhinni. Mert akkor tényleg minden ki van kapcsolva"
Azt írtam, hogy "Mindent kikapcsolva legalább egy hétig mennie kéne...", ebbe szerintem benne van a mindent kikapcsolva, nem?
"De nem azért veszi az ember a telefont, hogy kikapcsolva bámulja"
Most akkor elérhető a "több száz óra" - mellesleg 1 hét, amit írtam az 168 óra, nem "több száz" - vagy nem? Te írtad hogy mindent kikapcsolva igen. Nem az volt a kérdés, hogy tipikus-e ez a felhasználás, hanem, hogy egyáltalán képes-e rá bekapcsolt állapotban. Igen, képes.
-
Tamás34
senior tag
Megoldódott!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok! Feloldó kóddal szoktam belépni a telefonomba, de jelenleg nem fogadja el és nem tudok belépni, nem változtattam meg a kódot! Ilyenkor mi van?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
cousin333 #32230 üzenetére
A minimális használatot te szajkózod, ő nem írta még, hogy mennyire használja a telefont.
Persze, hogy hüledezek, hiszen én használom a saját telefonom rendesen, wifi, mobilnet és gps be van kapcsolva folyton. A legsűrűbb szinkronizálás 1 óra, bár még így sem kellene töltőre tennem nap végén, elvan bőven 2 napig is. Nálam ez a megszokott. Ezért nem értem, mire (nem) használja a telefont?
Azt sem tudjuk mitől merül ennyire, de azt sem, mióta van fent az új rom, azt főleg nem, hogy milyen használati szokásai vannak.
A több száz órás készenléti időt meg nem kell mindig elhinni. Mert akkor tényleg minden ki van kapcsolva és az összes akkukímélő mód be van kapcsolva. De nem azért veszi az ember a telefont, hogy kikapcsolva bámulja. -
S. Laci
tag
Megosztanék néhány tapasztalatot a 6.0.1-ről, nagyon röviden.
3 napja használom, kéretik ennek tükrében ítélkezni.
Ez idő alatt nem volt lefagyás, akadás vagy más rendellenesség. (A FR előtt igen, de arról én tehetek.) Szerencsére majdnem minden alkalmazásom működik MM alatt, egyedül a LightFlow-t nem sikerült még megbízható működésre bírni.
A felület nem igazán változott, látványosan csak az ikonok.
Nálam az üzemidő nem lett rosszabb az 5.0-hoz képest. Szerintem jobb sem, de még nem akarok elkiabálni semmit.
A kamerát még nem volt időm tesztelgetni.
Szerintem bátran felrakhatjátok, ha megérkezik végre.
Az enyém Vodás 6.0.1, OTA frissítés. -
cousin333
addikt
válasz
#54715584 #32227 üzenetére
Ő éppenséggel kevesli az üzemidőt - amit a számai alapján meg is tudok érteni - te meg hüledezel, hogy hogyan bírhatja ilyen jól. Nekem ebből az jön le, hogy talán mégsem érted, amit írt... és azt sem, amit én írtam.
A minimális használat kétség kívül tág fogalom, de a 10 óra alatt 40% az sok, főleg ha hasonló terhelésnél ennek a fele fogyott - nyilván nagyon hasonló körülmények között.
ui: Mindent kikapcsolva legalább egy hétig mennie kéne...
-
balintka
addikt
válasz
Jack Oneill #32220 üzenetére
Nekem az S6 nem kéne, csak S7-re cserélnék S5-öt.
-
törölt tag
válasz
cousin333 #32226 üzenetére
Igen, ezt értettük, köszi.
Azt nem értjük, hogy hogyan bírja eddig. Ha tényleg minimális használat, akkor az annyi, hogy minden szinkronizálás ki van kapcsolva, wifivel és mobilnettel együtt.
Így viszont nem tudom mire jó egy okostelefon, ha semmi funkcióját nem használjuk?
Bár azt nem tudjuk, mi az a minimális használat, mert azt nem ő írta.
Nekem kicsit hihetetlen ez az üzemidő, bár én használom a telefont, pedig már nem vagyok heavy user. -
cousin333
addikt
válasz
#54715584 #32225 üzenetére
Most mit nem értetek? 10 óra alatt 40%-ot esett neki, minimális használattal, ha így megy tovább, még 10 órát bír mindössze. Ez mondjuk nem tudom, hogy jött ki neki. Azonos felhasználás mellett a korábbi verzióval csak 80%-ig csökkent volna (nem 60-ig), és úgy általában két napig bírta a telep az 5.0-val, nem 20-24 óráig.
-
törölt tag
válasz
Ilyen üzemidő nincs is.
2 nap alatt csak 20%-ot ment le? Akkor az a telefon ki volt kapcsolva.
-
helixP
nagyúr
válasz
10 óra alatt 40%? Ölnék egy ilyen üzemidőért...
Csillag01: A következő generációja ugyan annak a típusnak jobb, mint az egy évvel korábbi? Amazing!
-
ngabika92
tag
válasz
oszkarfincs #32222 üzenetére
My Knox?
-
oszkarfincs
aktív tag
Van rá mód, hogy ujjlenyomattal védjem le bizonyos appok megnyitását? Üzenetek, galéria, stb... A MM nem tudja ezt alapból?
-
tomi613
aktív tag
válasz
Elemerke23 #32219 üzenetére
Igen jobb!!
-
Elemerke23
tag
akkor ha nem nagy durranás az s6 akkor jobb nálla pl a note 4 az s6nál?
-
lolal
senior tag
válasz
Csillag01 #32216 üzenetére
Használd egészséggel ! Habár személy szerint én , egy "szaros" frissítés miatt ami ráadásul erre is jön ( másrészt hatalmas nagy változásokat sem hoz) , nem fogok készüléket váltani.
Ráadásul az S6 helyenként még visszalépés is. A "sokkal" jelző meg egyenesen röhej. Majd a távolabbi jövőben egy S7. -
Csillag01
aktív tag
En nem birtam kivarni a frissitest igy vettem s6-ot. Sztem erdemes valtani. Sokkal jobb mindenben.
-
Elemerke23
tag
függetlenre nem iparkodnak kiadni! :S
-
bivalyos
aktív tag
Most kaptam meg vodafone-tol vasarolt s5re az android 6.0.1-et ujjat nem tudok mondani meg..de animaltabb es mas ikonok vannak..kies frissitette...
-
pzolika9512
aktív tag
az mitől lehet, hogy felraktam az emirátusi romot, és nagyon gyorsan merül a telom!
most 60%-on, reggel 7kor vettem le a töltőről, és alig használtam!
semmilyen gyanús dolgot nem mutat az akkustat! és elvileg ez a 60% 10 órára elég! 5.0 olyan használat mellet mint most, két napig bírta, és ennyi idő után kb 80%-ig szokott merülni!
volt factory reset is telepítés után
-
khorvat
senior tag
Amióta kijött a Vodafone-os 6.0.1 jobban bírja a Telenoros telefonom akksija, ezt hívják szolgáltatói versenynek? :-)
-
Petykasz
csendes tag
Sziasztok!
Előfordult-e valakinek, hogy hirtelen használat közben elromlott a touchscreen az s5-ön?
Képet mutat semmi baja nincs a képernyőnek csak hirtelen semmi inputot nem fogad be a képernyő.
Próbáltam frissíteni, hard resetet de nem érzékeli érintést.
Teljes kijelző csere szükséges vagy remélhetőleg csak valami contact hiba van a telefonban vagy egyéb megoldás lehetséges?
Köszönöm a válaszokat! -
Vitaqo
senior tag
válasz
WildBoarTeam #32205 üzenetére
Hát az áruház és a net kicsit pang a témában, mondjuk ez engem is érdekelne.
-
WildBoarTeam
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok olyan progit, ami zárt S-view tokkal videót tud készíteni?
A fényképezéssel nincs gond, csak néha nagy hiányát érzem, hogy zárt tokkal a videórögzítés nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Autós topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest