Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
#54715584 #32233 üzenetére
"A minimális használatot te szajkózod"
Idézet tőle (elvégre mégiscsak róla beszélünk): "reggel 7kor vettem le a töltőről, és alig használtam!". Igazad van, hiszen azt írta, "alig" és nem azt, hogy "minimális". Nálam mondjuk a kettő ugyanazt jelenti ebben a szituációban.
"Persze, hogy hüledezek"
Elsőnek elég lenne eldönteni, hogy akkor most sokallod, vagy kevesled, mert egyre zavarosabb a dolog. Te sokat használod, bőven kibír egy napot, neki
minimálisalig használattal 24 óra alatt vége, és szerinted ez (nem) használás."Azt sem tudjuk mitől merül ennyire,..."
Most akkor még egyszer: sokat bír, vagy túl gyorsan merül szerinted? Mellesleg ő sem tudja, mitől merül, éppen azért írt ide.
"azt főleg nem, hogy milyen használati szokásai vannak."
Pedig közvetve ezt is írta: olyan szokásokkal, amivel eddig 20%-ot fogyasztott, most meg 40%-et. Ez szerintem sem frankó.
"A több száz órás készenléti időt meg nem kell mindig elhinni. Mert akkor tényleg minden ki van kapcsolva"
Azt írtam, hogy "Mindent kikapcsolva legalább egy hétig mennie kéne...", ebbe szerintem benne van a mindent kikapcsolva, nem?
"De nem azért veszi az ember a telefont, hogy kikapcsolva bámulja"
Most akkor elérhető a "több száz óra" - mellesleg 1 hét, amit írtam az 168 óra, nem "több száz" - vagy nem? Te írtad hogy mindent kikapcsolva igen. Nem az volt a kérdés, hogy tipikus-e ez a felhasználás, hanem, hogy egyáltalán képes-e rá bekapcsolt állapotban. Igen, képes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest