- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Udv nalunk.
A hatterfolyamatok kikovesevel csak jobban merul a telo. Alap esetben ha nyitva egy alkalmazas,ugyebar az folyamatosan fut. De ha kikepsz,az esetek tobbsegeben a hatterbe kerul,ugy is mondhatjuk,aludni megy a memoriab. Ezeket sokan kilovik,pedig nem szabad,azert vannak ott,hogy gyorsabban elo tudd hivni oket. Ha ezeket folyton kikovod,elindul megint abban a pillanatban,es ez kerul tobb energiaba.Elofordul,hogy egy app beragad es fut tovabb,ezt tenyleg ki kell loni. Ha kirakod a samsung widgetek kozul az aktiv alkalmazasok widgetet,azon lathatod,mi marad futva. -
-
senior tag
jó a kis z3c, de a kamera minden csak nem erős
Jack Oneill : nem hiszem,hogy csalódni fogok, anno volt már S5-öm, csak mindig teszek egy kis kitérőt
Igazából addig megmarad amíg az esetleges gyerekhibákat kinövi az S7,mert szemezek vele..mondjuk egy 6s Plus-al is
Kamerában sokkal jobb az S5, akku egy kicsivel gyengébb benne mint a sony-ban de nem baj, még belefér[ Szerkesztve ]
-
Jetter
csendes újonc
Köszi a választ , hát ez biztos , hogy nem szoftveres gond , de vissza vinni nem fogom emiatt mert valószínűleg az utolsó készüléket hoztam el a telenortol, így nincs mire cserélni ,persze ha megrosszabb lesz vissza viszem vagy beszélek a samsung al, csak kíváncsi voltam másnak is hasonló (rossz) minőségű a hangszóró.
-
Jetter
csendes újonc
Köszi az infót , végülis van 2 év garancia ,úgyhogy nagyon nem aggódok ha valóban nem küldözgetnek máshova. Amiatt jobban amit feljebb olvastam , hogy ha megbontják a telefont akkor nem biztos , hogy vízálló marad. Ezt a dolgot már én is kérdeztem a samsungnal régebben (egy másik készülék miatt) és azt mondták ELVILEG gyári állapotura vissza ragasztanak mindent , hogy ez igaz vagy sem az meg majd kiderül ha vizes lesz a telefon.
-
Jetter
csendes újonc
Én se igazán szeretném tesztelni mennyire vízálló vagy mennyire nem ,mert azért kételkedem a gyári vízállóságában. Közben úgy néz ki sikerült felfedni a zörgés eredetét és sajnos nagyrészt a home gomb mozgása vagyis rezgése okozza a mellék zörejt ... ha jól sejtem akkor a home gomb csere az csak kijelzo levétellel oldható meg , úgyhogy marad az ha zavar a hang akkor hüvelykujj a home gombra :s
-
törölt tag
Esőben használtam + már véletlen kint maradt az asztalon a teraszon. Nem ázott el túlságosan, de kapott egy kis vizet.
Letörölgettem, hagytam picit száradni és szétszedtem, nem volt vizes belülről.
Mérsékelten vízálló, de voltak már itt páran a topikban, akik medencében víz alatt készítettek képeket és nem lett baja a készüléknek. -
ngabika92
tag
Haladó android szoftver fejlesztőként szeretem, kipróbálni minnél hamarabb az újdonságokat. Ezzel is fejleszteni magam. Kitudja mikor ér ide még a 6.0 .
Akárhogy is nézem ha 2 hét múlva megjön a magyar 6.0, akkor is előtte már 1 hónappal tudom tesztelgetni az alkalmazásaimat. Az nem kis idő ilyen célokra. Tudom akkor nexus telót vegyek, de ez a telóm sem lenne ha nem nyerem meg.
Valószínüleg ezért "szarakszanak" vele ennyien vagy pedig már nincs garancia a telón onnantól kezdve pedig kíváncsiság. Ennyi.
Nem kell semki leszólni szerintem ezért, a fórum meg azért van hogy tudjunk egymásnak segíteni, ill egymástól kérdezni. Akkor meg miért baj hogy ilyeneket kérdezünk? -
embe
nagyúr
Az hogy megfog jelenni az eu.-ban nagyon valószínű. Szinte biztosra vehető. Nagyon valószínű hogy Magyarországra is kiadják, hisz mint korábban írtam, már a Samu oldalán ehhez a telóhoz MM-s felhasználói kézikönyv van.
Viszont korántsem biztos, pl. a szolgáltatóm kiadja. Így megint ott vagy hogy felteszed odinnal...vagy nem. -
ACE-
addikt
Lehet hogy Ő valami 320x200-as xvid-et nézett, Te meg valami fullHD anyagot, nem mindegy hogy a dekódolása mennyire eszi a procit... Nem is beszélve arról hogy ki tudja mekkorára volt a fényerő állítva.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
sheep
addikt
A RAM használatnak nem is kellene alacsonyodnia, ez nem Windows.
Az Android nem úgy működik hogy minél kevesebb ram van használatban annál gyorsabb a telefon. Sőt, ha állandóan kilövöd a memóriából az appokat azzal csak rosszat teszel mert a telefon kénytelen újra elindítani őket, ezzel jobban meríti az akksit is.
Amúgy +1 a Novára, évek óta azt használom, az egyik leggyorsabb launcher.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
helixP
nagyúr
Akkor nem használtad ki eléggé
Hol témázhaztó, a TW, vagy mappázható, vagy hogy tudnám megoldani vele pl. ezt. És nem is mondom tovább.
Ram-ról meg Sheep elmondta a lényeget: tökfelesleges nézni a szabad ram mennyiségét, nem úgy megy, hogy többnek kell lennie, a használtnak meg kevesebbnek. Novával csak simán gördülékenyebb a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Csillag01
aktív tag
Nem akarok konfliktust generalni de a kameraja fenyevekkel jobb kepeket csinal. Else hittem mikor eloszor kiprobaltam a video felvetelt, milyen jo minosegu.Gyorsasagban kb 3x gyorsabb pl bongeszes, a kijelzoje is szebb a nagyobb felbontasrol nemis beszelve. A 3gb ram miat tobb alkalmazas benne marad a ramba. Hangzasa is szebb, a gyors toltes is nagyon jo meg persze a vezetek nelkuli toltes is. Persze a memoria kartya hianya erzodik meg az aksi lehetne combosabb is. En nem bantam meg, sztem erdemes valtani s6-ra. 1 evig volt s5 elotte.
Asus Rog Phone 6
-
MrTwister
őstag
Ezért kell S7-re váltani! Nálam ez két dolog miatt bukik el, borzalmasan sokat kellene ráfizetnem, tehát plussz pénz nem egyenlő plussz gyorsulás&szolgáltatások arányával, a másik, hogy nincs benne infra, amit én nagyon sokat használok, képcsöves TV, iskolában projektorok vezérlése, UPC-s DVR-ek,klíma, stb. Emiatt nálam hiába lesz később olcsóbb, az infra hiánya miatt nem opció, hátha S8-ba visszakerül, ha nem hát nem akkor marad az S5 az idők végezetéig vagy míg végleg ki nem kopnak a környezetemből az infrával vezérelhető cuccok!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
törölt tag
Ha van rá lehetőséged kérdezd meg, hogy tényleg bírja-e azt az írási sebességet a kártya. Mert nem csak az SD Class, hanem az UHS Class is számít. Bár elvileg az UHS 1 is tudja a 4k-t.
Ha hülyeséget mondtam, valaki javítson ki.(#32447) ngabika92 És mi a helyzet a CSC-vel?
[ Szerkesztve ]
-
ngabika92
tag
Nekem is ilyen 16os van, mindent gyorsan csinál
Monstre: az váltott SEB-re, de még nem próbáltam a Kit-Kat-es megoldást, majd talán jövőhéten hétvégén lesz rá időm, vagy hátha megoldja majd (ha a héten jönne) az MM odinnal való telepítése
Egy dolog az alkalmazások áthelyezése egy kicsit hosszadalmasabb, de ha átment az alkalmazás akkor gyorsan nyílnak, 4K rögzítést simán bírja[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
Nekem teljesen új alsi van benne, és így produkálja ezt a kevés üzemidőt, ahogy előbb is írtam, potyognak a százalékok kb. percenként 50 százalékos fényerő mellett ha netezek:-/
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
S. Laci
tag
Ha csak a krómozás pattant/kopott le, akkor az szerintem nem befolyásolja a vízállóságot. Én magam még nem cseréltem, de nem tűnik bonyolultnak. Egy csavar tartja a hátlap alatt. Keress rá YouTube - on, biztos találsz róla videót. Én személy szerint ezért biztos nem vinném szervizbe.
Szerk. :
Usb takarót Ebay - en, Ali-n találsz olcsón, több darabot, csavarhúzóval szettben is. Itthon emlékeim szerint a Speedshop is árul ilyet, persze más áron.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest