-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAKING
csendes tag
Sziasztok, én tegnap kaptam meg barátnőmtől születésnapomra, a spigen hybrid neo gold tokot. fehér s5-höz.
Nagyon király, most már nem csúszik ki a kezemből a telefon, kényelmesebb a telefonálás, játszás stb és nagyon jól néz ki.s5 hiba: Április 11 én függetlenül megvettem a telót. egy hibája van hogy nyikorog a telefon. Sima fogástól nyikorog, ropog. Összehasonlítottam több s5-tel és azok masszívak voltak, nem produkálták ezt a jelenséget.
A hátlap lehet a bűnös. Valószínűleg gyártási hiba. Ráraktam egy másik s5 hátlapot és akkor már nem volt zajos. Samsung premium szerviz meg csak úgy javítja ,ha elviszi Pestre és kb egy hétig ülnek rajta. Mondtam nekik, hogy cseréljék helyben, de nem cserélik, mert, hogy ez vízálló. Pedig 20 másodperces műveletről beszélünk...Valaki tapasztalt ilyen jelenséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest