Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAKING
csendes tag
Sziasztok, én tegnap kaptam meg barátnőmtől születésnapomra, a spigen hybrid neo gold tokot. fehér s5-höz.
Nagyon király, most már nem csúszik ki a kezemből a telefon, kényelmesebb a telefonálás, játszás stb és nagyon jól néz ki.s5 hiba: Április 11 én függetlenül megvettem a telót. egy hibája van hogy nyikorog a telefon. Sima fogástól nyikorog, ropog. Összehasonlítottam több s5-tel és azok masszívak voltak, nem produkálták ezt a jelenséget.
A hátlap lehet a bűnös. Valószínűleg gyártási hiba. Ráraktam egy másik s5 hátlapot és akkor már nem volt zajos. Samsung premium szerviz meg csak úgy javítja ,ha elviszi Pestre és kb egy hétig ülnek rajta. Mondtam nekik, hogy cseréljék helyben, de nem cserélik, mert, hogy ez vízálló. Pedig 20 másodperces műveletről beszélünk...Valaki tapasztalt ilyen jelenséget?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Epson nyomtatók
- iPhone topik
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eFootball
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OnePlus 9 5G 8GB/128GB újszerű kártyafüggetlen dobozában!
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Xiaomi Redmi Note 4 LTE OctaCore Snapdragon,5,5 FHD, Dobozában!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest