-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
A note3 topikban is kérdeztem, hogy készülékvásárlás előtt állok a speedshopból vagy a mediamarktból tudom megvenni a készüléket. A kérdés, hogy a speedshop hivatalos, 2 év samsung prémium garanciát ad? Van ezzel valakinek tapasztalata?
-
RedCat
senior tag
válasz
kavics325i #25038 üzenetére
De hol veszek ennyiért note3-at samsung prémium garival? Mert igazából azt szerettem volna, de nem találtam jó árban. Mediában pl 230k, ami rengeteg. Hűséget meg most nem tudok vállalni.
-
RedCat
senior tag
S4 vásárlásán gondolkozom S3 után.
Első kérdésem, hogy egyáltalán érdemes e váltani? Tudom, a kijelző jobb, szebb, jobb felbontású, de maga a rendszer gyorsabb, stabilabb? Vannak gyerekbetegségei?
Hol érdemes venni? Gyári függetlent szeretnék, MM 170k, Bestbyte 174k. Fontos a 2 év samsung prémium gari, és félek egy kicsit az "olcsó" zug gsm boltoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest