-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkipi
tag
Üdv.
Feltettem a legutóbbi független magyar romot (XEH) csak próbából. A hírek ellenére nem fagyogat és újra se indult egyszer sem viszont nekem mintha über gyorsan merülne az akksi.
Kb. 1-1,5 használat van benne (telefonálás, email nézés, messenger) és ahhoz képest hogy reggel 6kor húztam le a töltőről délután 4kor már csak 58% az akksi(felesleges dolgok le vannak tiltva csak a wifi megy).
Esetleg valakinek van tapasztalata??
-
Szkipi
tag
Üdv.
Az enyém T-Mobil-ról lett függetlenítve szolgáltató váltás miatt és most szeretnék rátenni egy magyar független szoftvert hogy nekem ne a T-Mobil trillázon induláskor meg tele rakja a telót szolgáltatós dolgokkal.
A gondom csak az hogy én nem nagyon találok ilyetesetleg tud valaki segíteni ebben??
GT-I9505
I9505XXUGNG8 -
Szkipi
tag
Sziasztok.
Olyanban kérném a segítségeteket hogy tulajdonomba került egy S4 16GB független teló, de sajna olykor újra indulgat, de nem teljesen csak ilyen rövid boot-ot csinál. Esetleg van valakinek ötlete miért van ez, vagy esetleg tudtok adni linket egy jó, stabil rom-ról és annak feltételéről??
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest