- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Formaster #65012 üzenetére
Az "apró" kompromisszumokról majd ne feledkezz meg a kínai telónál.Mert vagy a kamera szar, vagy az érintő nem úgy működik ahogy kell, agesztus vezérlés fele kamu, az akksi picit gyengébb a kelleténél stb.stb.Aztán majd visszasírod az s4-et.Böngészőböl az FB nem eszik mert bezárod.A fórumtárs es4 jól mondja én is többet leszedtem az állandó futásról.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Formaster #64948 üzenetére
Egyszer már olvastam itt régebben ,hogy másnak is volt ilyen ,hogy a vissza érintőgomb nem működött de így gyorsan rákeresve nem találtam .Ha jól emlékszem ő egy sammobilos 1 fájlos lollival tudta végül helyrehozni . De hogy mitől van nem tudom.
Örülök ,hogy minden rendben a telóddal és segíthettem . -
Imi1981
veterán
válasz
Formaster #64936 üzenetére
De formázza ha be van pipálva re-partition akkor mindent , még a belső tárhelyet is . Amúgy lillipopra raktad a twrp és onnan telepítetted a cm13-at ? Mert én úgy csináltam és kitkat alól meg sem próbáltam .Persze lehet úgy is jónak kell lennie ezt nem tudom biztosan .
-
Black_Raven
veterán
válasz
Formaster #64936 üzenetére
Látom jól elolvastad amit írtam neked.Jó hogy világosan leirtam hogy TWRP-3.0.2.0-verzió kell neked és még a letöltési címet is leirtam.Jó látni mennyire figyeltél oda amit írtunk neked Imi1981fórumtárssal itt és privibe.Mindenesetre látszik is az odafigyelés az eredményen.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Formaster #64932 üzenetére
Milyen rootfix, semmiféle rootfix nem kell!!Azt rakd fel ami a drive-n van csomagban.Ott a rom,gapps,recovery.A törlés után(usb+sd kimarad)telepités gomb,kijelölöd a romot,nyilak flash,ha kész nem csinálsz semmit, visszanyillal vissza a telepitésig kijelölöd a gappsot és flash, ha végez Újrainditás/a rendszerben.kész.Nincs fixálás nincs wipe semmi bootolás van.
-
Imi1981
veterán
válasz
Formaster #64912 üzenetére
Utólag is bocs ha valamiért hibás a google drive-ra feltöltött cm13 és gapps ,lehet feltöltéskor lett vele valami .
Innen [link] le tudod tölteni a legfrissebb cm13-at (ezzel kellett vona kezdenem bocs) .
Innen [link] a gapps-ot .
Inkább csináld elölről egy tejesen friss telepítést ,először a romot utána a gapps-ot ! Mindig az a legjobb ha teljesen tiszta a telepítés . -
Formaster
addikt
válasz
Formaster #64887 üzenetére
Frankó, telespammelem a topikot. Valami komoly usb gondok vannak nálam, sztem ez a kábel sem tökéletes, mert most 3.adjára felment. 2.jára félig csinálta meg, de végül utolsóra sikerült a root access. Akkor már csak többi lépésen kéne végigrágni magam. Még mindig kicsit zavaros a kép, hogy hogyan tovább.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Formaster #64881 üzenetére
Root jog?Honnan lenne?Stock romot tettél, gyalul mindent.Különben is már csak Odinnal tudod rootolni.Xposedet felejtsd el.Csak deodex rommal lehet , gyárira nincs.Üdv a klubban
Gyári appot ami nem kell tiltsd le.Nem kell törölni.Ha rootolni akarsz,Tudod Imi1981segit, előző oldalon linkelte a rootot lolira.
-
Imi1981
veterán
válasz
Formaster #64870 üzenetére
Az odinba mindent jó helyre illesztettél be? Most nézem nem jó odint használsz! Ha tőlem töltötted le a 4+1 fájlos romot akkor ne azt az odint használd ami a lollipop mappájában van hanem a kitkat rom mappájában! Annál ott a pit fájl beillesztési lehetőség is! Szerintem azért nem ment végig mert nem volt pit de a repatrition be volt pipálva!
Most vettem észre bocs! Majd kiszedem azt sz odint és külön oda rakom a jót ha lesz időm. -
Imi1981
veterán
válasz
Formaster #64864 üzenetére
Szia! A haladásjelző csík elindult már? Nálam kB jó 10 perc (max 15) és kész.
Úgy tudom nem szabad megszakítani a telepítést úgyhogy lehet hagyni kéne míg végez ilyen lassan.
Hátlapi usb-be dugtad a kábelt? nekem volt olyan gépem hogy az előlapi USB lelassúlt USB 1 szintre. -
Formaster
addikt
válasz
Formaster #64863 üzenetére
Kezdek elkeseredni, ha ezt a 4 megás pit fájlt ilyen sokáig csinálja, akkor mi lesz a 2 gigás md5 fájlnál? Holnap reggel indul a munka, kell a telefon, de félek, hogy ilyen ütemben reggelig sem végez. A gépemmel minden rendben, i7-8giga ram + ssd, semmit sem lassul közben. Valami az átvitellel lehet. Most már tényleg nem merem megszakítani.
-
-
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Formaster #64727 üzenetére
Biztos vagy abban, hogy frankó S4-ed van? Úgy tudom, anno 4.3-al jött ki, te meg 4.2.2-t írtál. Ha elírtad, és 4.4 2 van rajta, akkor jeleznie kell az OTA frissítést, hacsak nem lett mókolva a teló. Beállítások-> Eszköz névjegye-> Állapot alatt mit ír? Ha nem " Hivatalos"-t, akkor már belepiszkált valaki. Újonnan vetted vagy használtan?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Formaster #64725 üzenetére
A Lord Vader OTA frissitésről beszélt.Az a telón van.Menü>Beállitások>a Telefonról>Szoftverfrissités>nyomj a frissitésre hogy van e frissités.Ha van lépj ki, mentsd le az adataid(kép zene stb)utána csinálj egy gy ári visszaállitást.Ha kész vissza a szofverfrissitésre és nyomj okét és ő megcsinálja.Ha kész újra gyári visszaállitás és kész.Ha ott nincs frissités akkor jöhet az Odin..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest