-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
pixelblondie #7733 üzenetére
Akkármekkora akksit tennél bele a gyári rom 1900 mAh van optimalizálva, és ha a szoftver úgy érzékeli, hogy az 1900 mAh elhasználódott kikapcsolja a telefont (függetlenül attól hogy a betett nagyobb akksiban van még szufla vagy sem). Ez a helyzet. Ezen rom cserével lehet változtatni, de egy pont 6200 mAh optimalizált romot nemigen találsz, így a helyzeted nem változik. Marad a Kali által javasolt megoldás, egy külső akksi személyében!
-
válasz
pixelblondie #7733 üzenetére
tényleg csak segíteni akarok, a tapasztalatomat írtam le, hogy az utángyártottak - pláne a nagyon noname típusok - közel sem hozzák a rájuk írt értékeket, és jellemzően hamarabb el is használódnak, illetve szélsőséges esetben problémát is okozhatnak a telefonnak.
nem mondtam, hogy a 6200-as csak annyit tud mint a gyári 1900-as, de garantáltan nem a háromszorosát, de még a kétszeresében is elgondolkodnék...
bepróbálhatjátok az általad linkelt 6200-ast, és majd kiderül, hogy mi azzal a helyzet, mennyivel bír többet, talán annyival igen, hogy kibírja a napot, ha a gyárival épp nem megy, de abban az árban én nem várnék csodát dupla vagy háromszoros üzemidő képében...
az s2 és társai témában van bőven tapasztalat a gyárinál nagyobb mAh értékű utángyártott akkumulátorok kapcsán, és nem sok jót olvashatsz azokban sem.
én külső kis akkumulátort használok inkább, zsebben is elfér, és ha nincs lehetőségem töltőre vagy notira dugni a telefont, akkor rányomom arra, szükség esetén háromszor feltölti a telefonomat (5s), ha 15 - 20% környékén csatlakoztatom - teljesen sosem hagyom lemerülni az akkumulátort a telefonban.
4400 mAh külső akkumulátorom van, valóban tudja a ráírt értéket, de ez az árában, a méretében és a súlyában is megmutatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest