- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pixelblondie #7733 üzenetére
tényleg csak segíteni akarok, a tapasztalatomat írtam le, hogy az utángyártottak - pláne a nagyon noname típusok - közel sem hozzák a rájuk írt értékeket, és jellemzően hamarabb el is használódnak, illetve szélsőséges esetben problémát is okozhatnak a telefonnak.
nem mondtam, hogy a 6200-as csak annyit tud mint a gyári 1900-as, de garantáltan nem a háromszorosát, de még a kétszeresében is elgondolkodnék...
bepróbálhatjátok az általad linkelt 6200-ast, és majd kiderül, hogy mi azzal a helyzet, mennyivel bír többet, talán annyival igen, hogy kibírja a napot, ha a gyárival épp nem megy, de abban az árban én nem várnék csodát dupla vagy háromszoros üzemidő képében...
az s2 és társai témában van bőven tapasztalat a gyárinál nagyobb mAh értékű utángyártott akkumulátorok kapcsán, és nem sok jót olvashatsz azokban sem.
én külső kis akkumulátort használok inkább, zsebben is elfér, és ha nincs lehetőségem töltőre vagy notira dugni a telefont, akkor rányomom arra, szükség esetén háromszor feltölti a telefonomat (5s), ha 15 - 20% környékén csatlakoztatom - teljesen sosem hagyom lemerülni az akkumulátort a telefonban.
4400 mAh külső akkumulátorom van, valóban tudja a ráírt értéket, de ez az árában, a méretében és a súlyában is megmutatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest