- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Ki beszélt itt Lumiáról?
Senki nem mondta, hogy szar az S3. Te szálltál bele az SP fikázásba S3 tulajként, amikor a telefonod tipikusan úgy van elhíresülve a fórumon, hogy a Touchwiznek hála nagyon kevés rajta a szabad RAM, ezért bezárogatja az appokat meg újratölti a launchert. Közvetlenül utánad @Brain75 meg is erősítette ezt, mint volt S3 tulaj. Az SP egyedül a 4.1.2-es szoftverével csinálta a bezárogatást tudtommal, a 4.3 frissítés óta egyszer sem olvastam olyat, hogy valaki panaszkodott volna rá.Elhiszem, hogy nálad nem csinál ilyet az S3, de az kifejezetten szánalmas, hogy valaki negatív dolgot ír a telefonodról, és akkor te visszavágásként leszólod az övét. Tudod hol divat ez? Az oviban, meg az általános iskola alsó tagozatán. Sokakkal ellentétben én nem vagyok elfogult, és ha beleolvasnál a Lumia 520 vagy a Melyik okostelefont vegyem? topikba, akkor láthatnád, hogy én nem hallgatom el a telefonom gyengeségeit.
Részemről a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest