Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Hétköznapi használatban nem nagyon. Különbséget nem nagyon lehet észrevenni. Akkor lehet, ha gyorsabbra váltasz, majd ezután vissza a lassabbra. Pl. a korábban említett Pocket Neo-ra felraktam egy korábbi romot (cm11) és leteszteltem, ezután alá a friss kernelt ugyanúgy (jól) teljesít rom-tól függetlenül. Itt az a kérdés ki mire használja. Ha megemlítem, hogy a tesztben csak 4-5 fps-el megy (bizonyos résznél) az i9301 míg a másik (LTE) 11-12 környékén, akkor van különbség. Lehet egy S4 18-20 fps, S5 30 fps, csak hasra ütöttem. Ha valaki ilyen erőforrás igényes alkalmazást használ és annak látható következménye van pl. szaggatás, az eléggé zavaró lehet. Vegyünk egy s3 neo-t és egy s5-öt. Alkalmazásokban lépkedsz ide-oda s3 neo 500ms alatt megnyitja az alkalmazást míg s5 250ms alatt. Az s3-at használva 500ms elfogadható, mert nincs viszonyítási alap (kivéve, ha előtte s2 vagy s1-ről váltott az illető és úgy érzi repül a neo
). Majd s5 tulajdonossá válva, (mert az s6 lenyomta az árát) több hónap elteltével ismét neo kerül az ember kezébe, lehet elcsodálkozik, hogy "úristen mi ez?". Nekünk az a feladatunk, hogy a a lehető legjobbat kihozzuk belőle, mielőtt leváltanánk.
Itt van két Pocket Neo, ugyanaz a vas. Van különbség köztük, nem is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest