- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Valaki87 #752 üzenetére
A külső akku még dobott rajta pár órát, papíron 2500 mah-s, de 40%-ot sem töltött rajta, igaz, közben használtam is telefont, majd valamikor kipróbálom, hogy készenléti állapotban mennyit tölt rajta.
Végül este 10-11 körül 8%-ot mutatott, itt leraktam, nem használtam reggelig, viszont bekapcsoltam rajta a wifit, adatkapcsolatot, bluetooth-t, gps-t, szinkronizációt, tehát éjszaka fogadta a maileket, folyamatosan szinkronizált, reggel fél 10-ig nem nyúltam hozzá, akkor viszont már csak 1%-ot mutatott. Ennél biztos több maradt volna, ha nem kapcsolom be ezeket a dolgokat, de kíváncsi voltam.Végül (a külső akkus töltéssel együtt) 21 óra akkuhasználat jött ki 7 és fél óra képernyőidővel. Szerintem ez úgy nem rossz.
A külső akku azért kellett, mert utaztam, és közben folyamatosan használtam a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest