Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Az korábbi telemen is cm volt, ezért írtam, ezt szoktam meg, ennél mire megszoktam a gyárit jött a cm11-12. Gyárival se lenne gond, ha nem lenne teli mindenféle kacattal. Igen tudom dupla lezárást, nem használom.
Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Autós kamerák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza.