- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen joysticket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Nem kukáztak, újrafelhasználták nem?
Gondolj csak bele. Megspórolták két modell kifejlesztését. Először is, nem jött tavaly N21U, és idén nem kellett semmilyen design fejlesztést csinálni az S22U-hoz, felhasználták az N20U designt. És eladták úgy, hogy kapsz extrát
De a legszebb, hogy mellécsapták a kísérleti új AMD alapú SOC-ot, ami láthatóan nem az igazi, és az EU-val leteszteltetik, jövőre meg, ha esetleg nagyot fejlődik az is, eladják még egyszer, hiszen most is hányan rohannak tesztek nélkül elővásárolni
A legjobb, hogy amikor az Exynos990-el jött ki az N20U, és tudottan nem sikerült jól, legalább az Exynosos változatok alapból 256GB alap tárhellyel jöttek, míg az amcsi modell 128GB-al. Na, idén az alapmodell 8GB rammal jön
Méghogy rossz a marketing?
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Nem ugyanaz teljesen a kamera, mert már szenzorokat kaptak a telekamerák, és van valós fejlődés a fotóban (főleg sötétben) az S22U-nál, de kérdés, hogy ebből mennyi szoftveres, és mennyi a hardver. S21U jó választás, de szerintem nagyon gyorsan el fog tűnni a piacról, ahogy az S21/+ is.
-
horatio
tag
Bocsánat ha láma a kérdés: a nem gyári töltök teljesítményét nem banolja a telefon? Ha nem ugyanaz a töltő és a telefon gyártója a gyártók nem tesznek valaki huncutságot a telefon töltési algoritmusába hogy ne tudjon 1000-rel tölteni?
Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
hatala
tag
válasz SX Wave #19565 üzenetére
Nekem másfél éve megvan az U22, de sem az amit Te írsz, sem amit általánosságban olvasok hibákat itt a topicban nem tapasztaltam. Van a családban U24 és nem látok hatalmas különbséget az átlagos felhasználásban közöttük, így egyenlőre nem is váltok az U24-re, pedig gondoltam rá. Minden típusból ki lehet fogni hibás darabot, U24-ből is.
Iphone 15Pro van még itthon összehasonlításként, válthanék arra is, de attól sem vagyok úgy elájulva az U22 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest