Hirdetés
- Hobby elektronika
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Szia.
Meg oszlik a társaság.
Egyesek már kaptak februári frissítést, van aki 2-t is.*
Én nem kaptam. Nekem a januári frissítés van fent, az laggol időnként. Nem vészes és egy képernyő ki/be meg oldja.
Már több frissítés volt korábban Android 12 alatt és nem volt gond. Sőt nálam 11->12 váltással látványosan fürgébb lett a teló.
Szerintem frissíts. Úgy gondolom, hogy nem egyből a legutolsó verzióra frissül. Egyik frissítés megy fel a másik után. Frissíts és egyet és nézd meg változott e a fő verzió. Mikor 12-re vált, ne frissíts többet. Szerintem. Nem biztos, hogy jól gondolom.
Vagy vállald be azt az apró lagot pár hétre, úgyis hamarosan javítják.*Nem jelezték a fórum társak, hogy ezzel megszűnt e a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest