Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
icemad #33530 üzenetére
Egy szilikon tokról van szó, amiben van egy vékony alumínium lap, hogy legyen tartása... Mielőtt rendeltem ez nem szúrta ki a szememet, hogy le van írva, onnan jöttem rá, hogy nem megy a vezetéknélküli töltés. Az egész tokban a tetejétől az aljáig van, baromi vékony, mert az egész tok is vékony.
"- SZILIKON TOK: Minden oldalról körbeveszi a készüléket, kifejezetten védőtok, oldalt bordázott résszel (könnyebb fogni, nem csúszik ki a kézből). Nem lehet félbehajtani, a hátoldalba rögzített alulap miatt. Kifejezetten védőtok, ezért nem ultravékony, nem lazul meg."Valószínűleg az egész fehér lap alatt van egy vékony alu, másra nem tudok gondolni.
Nekem kényelmesebb és egyszerűbb, mint kártyával, ezért is használom a telefont a fizetéshez, de ez most irreleváns részemről.
Csak, hogy szét kell-e vágnom a tokot vagy nem használnomPróbáltam tesztelni, hogy működik-e NFC-s fájlküldés, de egyszerűen nem tudom tok nélkül sem működésre bírni
Régen nem csak össze kellett érinteni 2 telefont és csinálta magától?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest