- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz szaniszlokar #32995 üzenetére
Nélküle nem tudod, hogy épp macskát fotózol?
-
csorbajeno
veterán
válasz szaniszlokar #32995 üzenetére
Kapcsold be a jelenet optimalizálót.
-
szaniszlokar
aktív tag
Eddig ha fotóztam akkor felismerte a telefon, hogy ha pl macskát fotózok.
Most A12 alatt nem jelenik meg a macska fej.
Hol tudom bekapcsolni, hogy felismerje a dolgokat?
KösziMinden ellenállás hasztalan.
-
sgeza
veterán
válasz bostone #32992 üzenetére
Magának az alkalmazásnak a beállítási lapján, amit legegyszerűbben úgy érsz el, hogy hosszan rányomsz az adott alkalmazás ikonjára, majd az i betűre. Ott a legyen alapértelmezett menün belül töröld az alapértelmezést!
Egyébként beállítások - alkalmazások, majd ott kikeresed a kérdéses alkalmazást, ha netán olyan alkalmazás beállítási lapját akarnád megtekinteni, aminek nincs kint ikonja.[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Véletlenül rányomtam egy video-ra és azóta csak a samsung videólejátszót ajánlja fel.
Hogyan tudom ezt megváltoztatni? -
rajd
tag
Nekem a frissítéssel előjött egy apró bosszúság, mégpedig hogy eddig a bixby gombot egy appal (bxActions) különböző dolgokra tudtam használni, pl zseblámpa gyors bekapcsolás, böngészés közben "vissza" gomb vagy HOME gomb hosszan nyomva. Megszoktam, szerettem. Jött a frissítés és ez a progi (meg ahogy a Play áruházban néztem, a többi hasonló is) csak android 11-el működött, 12-vel nem. Gyári beállítások között meg már nem találok rá semmit, hogy használhatnám bármire is. Akármire... Így most teljesen feleslegesnek tűnik, mint hajléktalannak a lakcímkártya, de ha van valakinek ötlete, ki vele! Köszi
-
KunEmber
senior tag
válasz Geo19870322 #32968 üzenetére
Arcfelismerésnél is megemelkedhet a fényerő, ha esetleg azt használod a 'maradjon aktív a telefon amíg nézed' beállítással, akkor talán lehet ilyen.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
karldergroße
senior tag
válasz bostone #32957 üzenetére
Igen. Ha nem használod a Samsung Launchert és egyéb samsungos dolgokat, témákat, semmit sem veszel észre. Nálam egyedül a G-Mail-widget változott meg. De a rendszer jól működik, ez a fő.Ja, és még valami: kisebbek lettek az értesítések, ami nekem egyébként mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
válasz rothfb #32974 üzenetére
Igen, böngészőt használok (ADBlocker böngésző) közben csinálja.
De amúgy máskor is előfordult, tehát nem netfüggő.
Filmet néztem rajt és akkor is csinálta, online tv nézésnél is csinálja.
Olyan mintha hirtelen lemenne a kijelzőről a kékfényszűrő és közepes fényerőn sárgásan folytatódik. Bixby csinálhat ilyet? Minden esetre kikapcsoltam minden rutint... -
veterán
válasz Geo19870322 #32968 üzenetére
A netezés mit jelent? Böngészőt használsz és közben csinálja? Vagy bármit megnyitsz, ami használ internetet és akkor is megnő a fényerő?
Ha kikapcsolod a netet is csinálja ezt?[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
Sziasztok,
új S10+ tulajdonos vagyok és olyan problémám lenne, hogy este mikor netezek a telefonon hirtelen átvált valamit a teló és fényerő durván erős lesz. Gondolom valami a kékfényszűrős/automatikus fényerő állításos beállításnál lesz... Köszi előre a segítséget.Azt még hozzátenném, hogy nálam még nem volt A12-re frissítés szóval nem az a hunyó a dologban.
-
addikt
Hát az értesítések mutatása szerintem nagyon átláthatatlan lett, igaz több elfér, de ahogy a 11-ben volt, Alerting és Silent felosztás sokkal jobb volt, mint hogy most minden ott van egyben.
-
EAndrew
aktív tag
Nem bírtam magammal és én is feltettem. Aki használ Edge panelt az tud segíteni, hogy az ikonok alá hogyan tudom a szövegeket visszahozni, vagy nem lehet és hozzá kell szokni?
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
novoszath
senior tag
ennel a telonal is ervenyes az a szabaly mint a regi galaxy teloknal hogy az EFS mappat le kell menteni? ha igen akkor mikent lehet lementeni mert mar eleg reg csinaltam
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
mihail38
aktív tag
válasz bostone #32957 üzenetére
Úgy látom nem vagyok egyedül
Itt-ott csiszoltak egy kicsit és így össze is van foglalva, azt nem mondhatnám, hogy rosszabb vagy lassab lett mert nem, de nagy változások nem történtek, úgyan olyan jó ez a telefon ( S10+) mint eddig volt
Egy darabig nem is cserélem le![ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Mit kellene látni az új szoftverben, ami teljesen más, mint eddig?
Ha nem tudnám, hogy frissítettem, észre sem venném. -
EAndrew
aktív tag
Jó ezt hallani, de ha van eredményed akku fronton, légy szíves írd meg!
De ha már van bárkinek a 12-vel akku tapasztalat az ne tartsa magában!
Ja és még valami, hálózati tároló kezelő még mindig van a saját fájlkezelőben a 12-es alatt is ugye???
Én mindig onnan kezelem a NAS-t.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
Kleroo
veterán
Sajnos a kamerateszt elmaradt(elfelejtettem a before képeket)
De az tény, hogy ez az új SW valami mocskosul rohadtjó lett.
Tegye mindenki!
(2019 dec óta gyötröm a rendszert poweruserként, csillió appal. Azóta csak OTA frissítés, semmi dalvik ürítés, semmi hard reset. Csillagos 5ös samunak, hogy ennyire patentek lettek SWben. Ennyi idő, és update alatt sztem még a szifont is kellett volna resetelni....de nem az S10+t)
Atomgyors, remek animációk, ultrapenge. Kicsit öngól is, mert így pláne nem kell S21U. Idén a kora miatt cserélni terveztem, de kb jobb ez...akár csak a jack miatt is. Marad[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
PA80
tag
Felraktam én is a 12-öt. Első tapasztalat, hogy egy hangyányit még pörgösebb lett az eddig sem lassú rendszer (semmilyen visszállítást nem csináltam). Az eddig kipróbált alkalmazások is rendben működnek. Az üzemidőre leszek még kiváncsi.
-
PA80
tag
Még egy dolog: a Dex hogy viselkedik 12 alatt, próbálta már valaki? Köszi!
-
MrBazsi
senior tag
Aki feltette már a 12-t azoktól kérnék az aod beállításnál a színekről egy screenshotot, köszönöm!
-
addikt
BTU megjött!
-
AnonymusX
senior tag
válasz Atikaatika #32936 üzenetére
Szia! Lehet érdemes volna ezt a kérdést az A52s 5G topikjában feltenni, hátha van ott valaki olyan, aki S10 szériáról arra váltott. [link]
-
Atikaatika
csendes újonc
Sziasztok! S10-ről érdemes a52s 5g-re váltani? Köszi
-
PA80
tag
Sziasztok! Akiknek fent már a 12: a bankos, ügyintézős alkalmazások rendben működnek továbbra is? Főleg ilyenek érdekelnének, hogy Raiffeisen, Unicredit, Otp Simple, MVM, Vízcenter app. Köszönöm a válaszokat!
-
csorbajeno
veterán
válasz novoszath #32927 üzenetére
Nem, nem kell nyitni. A Friya-val letöltött fajlt kicsomagolod es az Odinba a megfelelő helyekre betallózod. Amennyiben HOME_CSC-t használsz, úgy nem lesz adatvesztésed, bár én mindenképpen csinálnék egy biztonsági mentést. A sima CSC-vel gyari visszaallitas is lesz.
-
sgeza
veterán
-
novoszath
senior tag
elakadtam a drivert nem birom felrakni win11 van a gepen es mikor csatlakoztatom DL modba es az usb eszkozkezelobe felkialto jellel jelenik meg
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
odin gyari FW felrakasahoz kell BL t nyitni?
-
AnonymusX
senior tag
válasz akooos #32925 üzenetére
Számomra egy A10 vs. A12 kamera összehasonlítás lenne a tuti. Pont az ebben a fórumban emlegetett A11 frissítéssel bejött kameraproblémák tartottak vissza a frissítéstől A11-re.
Na meg korábban S8-nál úgy éreztem, hogy az új főverziókkal csak egyre rosszabb lett a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz novoszath #32923 üzenetére
#32922 meszipeti: Nem lehet, hogy azért érzed, mert volt egy gyári visszaállítás? Persze csak ha volt...
Érdekes, hogy az A12 frisítés kapcsán a kameráról nem beszélt még senki.
Vagy nem érdekel már senkit, vagy úgy elcseszték az A11-el, hogy már úgy is mindegy neki?
Az A11-es frissítéskor ez eléggé központi téma volt....◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
novoszath
senior tag
válasz Oldman2 #32921 üzenetére
igen vettem bocs csak eliras volt
erdeklodnek hogy a regio kodokat honnan lehet megtudni mert azt a frija nem irja csak akkor tolt le ha regio kodot is megadokPSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
meszipeti
aktív tag
Meg vagyok elégedve ezzel a 12 droiddal. Jobban pörög a telefon, mint előtte!
"A játék az nem játék"
-
Oldman2
nagyúr
válasz novoszath #32920 üzenetére
Frija - Samsung firmware downloader
Remélem valójában vettél és nem "ettél" egy telót...
[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
most ettem egy s10+ telot es erdeklodnek hogy FW-t honnan lehet leszedni ami megbizhato es gyorsan lejon vagy alkalmazas hozza ami leszedi es tudok valasztani hogy milyen regiot szedjen le?
-
KunEmber
senior tag
Most, hogy mindenki feltette, (én is), aktuálissá válik ismét néhány kérdés:
- jó vétel még a telefon?
- kap még főverzió frissítést?
- mikor jön az Android 13?
- mikor jön a OneUI5.0?http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
tag
Hali! Én is feltettem a 12-es rendszert, nyomtam rá utánna egy factory reset-et is biztos ami biztos . Eddig szereti a teló, még nem volt bug....
-
emre33
addikt
Android 12: Eszközkarbantartó szerint 4GB Ram Plust azaz virtuális Ramot használ.
Ennek mértékér lehet szabályozni? Kikapcsolható? Kösz. Nem találom sehol
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
senior tag
Banki alkalmazások (pl. cib, gránit) jól működik az új rendszerrel? Samsung okosóra?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
cousin333
addikt
Azokat kérdezem, akiik felrakták már az A12-t: a hozzávetőleges pozíciónak hogyan kéne működnie?
Az engedélyek között beállítom, hogy az Időkép app az alkalmazás használatakor használhassa a hozzávetőleges pozíciót. De amikor elindítom a programot, ismét kéri a pozíció engedélyt, és ha valamit beállítok (pl. "engedélyezés az alkalmazás használatakor"), akkor felülírja az előbbi beállításomat, és a pontos pozíciót kapja meg...
"We spared no expense"
-
karldergroße
senior tag
Mivel gyakorlatilag semmiben nem használom a gyári samsung-alkalmazásokat, és a launchert sem, nekem a frissítés után egyedül a Gmail-widgeten látszik, hogy valamilyen változás történt. Hála isten még a beállított betűtípus is (Nokia Pure) megmaradt. A rendszer normálisan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981