Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Valaki találkozott olyan esettel , hogy a telefonját egy éjszakára bekapcsolva hagyta és másnap reggel azzal fogadta a telefon ,hogy a memóriakártyát (16gb) nem ismeri fel a telefon. Próbáltam számítógépen , de az se , másik telefonba raktam , de az se ismerte fel .
Valahogy megtudom ezt oldani?
Válaszokat előre is köszönöm .
-
SteveJobs
őstag
-
SteveJobs
őstag
Jó lett minden köszi,hogy írtál
-
SteveJobs
őstag
Próbálgatom de nem megy most se.
Segítene valaki egy picit ! Köszönöm!! -
SteveJobs
őstag
ugye itt ez a Note . Szeretném visszaállítani a gyári állapotra a dolgokat . Odinnal csinálom , de már 3x játsza azt el velem , hogy a Samsung logóig eljut a bekapcsolás során és utánna , újra indul a telefon és ugyan ez a jelenség végig .
Valakinek valami ötlet ? ( Tudom hogy kell csinálni, párszor megcsináltam gond nélkül .)
-
SteveJobs
őstag
DU Asylum-hoz nem tudtok valami kernelt amivel jól működne ?
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok !
Ha valakit érdekel a DU Asylum ROM-ot leszedtem a telefonról mert napi 2x-3x újra indult a telefon művelet közben .
Ezért úgy döntöttem feldobok egy másikat . Felraktam a legújabb SlimROM-ot .http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2524891
Ez most tökéletesen működik.
-
SteveJobs
őstag
válasz
tasnadi3 #22243 üzenetére
ha megvan akkor a következő a teendő .
Odinból ezt :
http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7000_cm-11.0/philz_touch_6.07.9-n7000.tar.md5
kell feltelepíteni . Menni-e kell . Ha nem akkor holnap még írni fogok .
Ha sikerült akkor újra indítod a telefont és a felrakni kívánt ROM-ot és a Gapps-ot felmásolod a telefonmemóriába .
Recovery-be belépsz (Bekapcsoló gomb+hangerő fel+Menü gomb) .
Bejön egy menü mint itt :http://www.trueandroid.com/2014/01/install-cwm-6045-advance-edition-on_4499.html
Install zip-be bemész és ott Choose zip from sdcard. Megkeresed a ROM-ot és telepíted .Utánna pedig a Gapps-ot rakod fel .
És így fent kell lennie. Ha mégse írj nyugodtan hol akadtál . És majd írok és próbálok segíteni .
(Nekem is harmadszorra sikerült , mert a Note elég vicces dolog ) Sok Sikert!De gondold meg a DU Asylum-ot mert nálam napi 2x ujra indul.
-
SteveJobs
őstag
válasz
tasnadi3 #22240 üzenetére
ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni .
De a link amit küldtél mindent trartalmaz . Van videó is hozzá tehát angol tudás se kell nagyon ahhoz , hogy megtudd csinálni . Lépésről lépésre megvan adva minden , mit , hogyan kell csinálni .Megjegyzés : Helyedben nem Note - al kezdenék mert alapból macerásabb a root csere rajta mint egy Galaxy-n például .
-
SteveJobs
őstag
válasz
tasnadi3 #22238 üzenetére
Szóval .
A telefont teljesen előröl kell telepíteni.
Odinnal felrakni a megfelelő gyári romot : sammobile.com - ról tudod beszerezni .
ha ez megvan én be is indul a telefon , akkor mehet rá a root amit ha googlera beütöd kidobja .
Fontos , hogyy root után írd be a build számot is mert nem mindegy milyent teszel fel .
Ezt szintén Odinból tudod megcsinálni illetve recoveryből .
Ha felment a root akkor menj erre az oldalra :http://rootgalaxynote.com/galaxy-note-recovery/how-to-install-android-4-4-kitkat-rom-on-galaxy-note-gt-n7000/
itt le van írva a pontos menete a ROM telepítésének , annyi különbséggel , hogy te Asylum ROM-ot telepítesz fel .
Jó munkát és kitartást hozzá .
-
SteveJobs
őstag
Valaki még néha be néz ide?
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Böngészőben megkeresem a youtubot elindíttok egy videót hang van kép nincs ez miért van?
Válaszotokat előre is köszönöm -
SteveJobs
őstag
válasz
beloadjoker #22189 üzenetére
Szia!
azzal a módszerrel amit leírtál felment a root. meg is köszönöm .
Viszont megjelent egy sárga háromszög bekapcsoláskor a telefonon . Azt , hogyan tudnám eltüntetni onnan ?
Válaszodat előre is köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Black & Decker töltőt keresek
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest