- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
válasz
PeteePeti #1263 üzenetére
Szerintem meg baromira túl van gondolva ez a "váltás" kérdés, sokan sokat agyalnak rajta (mindkét irányban), pedig nem vészes szerintem. Én sokszor váltottam már oda-vissza, magát a rendszer kezelését (bármelyikét) 1 nap alatt megszoktam, ha ios-ről váltottam, akkor nap végére már használtam a droidos gombokat ösztönszerűen a droidos telón, amikor vissza, akkor nap végére már nem nyomkodtam a home gomb mellett a kávát a vissza gomb miatt. Sőt, volt egyszerre is használatban a 2 rendszer, iPad és droidos telefon, és amelyik a kezemben volt, arra állt rá az agyam. Számítógépen is ez a helyzet, amikor MBA meg MBP volt a notim, az asztalim a játék miatt meg PC, akkor is mindkettőt kezeltem gond nélkül, nem kellett hezitálnom, hogy jaj most a másik oldalon vannak a gombok vagy ilyesmi. Aztán lehet csak szerencsés vagyok.
-
haris
őstag
válasz
PeteePeti #1270 üzenetére
Igen. Ezt nem értem én sem.
Ennyire bejön neki az IOS, viszont retteg az Androidtól, mégis kacsingat felé.
Én baromira nem tudom elképzelni Android nélkül, de nem is nézegetem a többi rendszert.
Miért nem használ mindenki azt ami neki bevált, ahelyett hogy próbálná magát átnevelni csak mert tetszik egy eszköz. Aztán ha nem képes megszokni, elmondja majd mindennek.... -
válasz
PeteePeti #1263 üzenetére
A 3D Touch hiányozna nagyon. Legalábbis mikor az S8+-om volt, akkor az hiányzott nagyon. De így vissza gondolva tényleg nagyon sokat fejlődött az Android és jobb vétel a Note 8, mint az i8+ valószínűleg, főleg az S-Pen miatt ami nekem nagyon jól jönne.
Szóval így szerintem ez eldőlt. Majd a X-re kíváncsi leszek és meglátjuk, de egyenlőre akkor úgy néz ki megrendelem a fekete Note 8-at!
-
nbukta77
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest