Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Autóhifi
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Nekem is egyből ez jutott eszembe, hogy miért csak hátul, és ennyire. Úgy néz ki, hogy a hétköznapi használt közben a por ennyire kikezdi a hátlapot, hisz előlappal soha nem szoktam letenni sehová a telefont. Qrvára nehezen megy nekem ezeknek a teljesen üveg telefonoknak a megszokása, de kénytelen leszek adaptálódni, mert most ez a trend.
-
Z.É.T.
őstag
Teljesen pártatlanul, a vitába nem folynék bele, de a gsmarena (és bármely más) tesztelése ott bukik némileg, hogy egy adott időpontban - a teszteléskor - mér és egyáltalán nem biztos, hogy azon a szoftververzión, melyet effektíve a legtöbbet használnak az adott készüléken a felhasználók.
Nekem a SoT kiemelkedően fontos egy "telefonnál", mivel sokszor egész nap ezzel dolgozom (...), de pl a Mate8 esetén kiderült, ez sem mindenek feletti, hiszen nem mentem vissza arra a ROM-ra, amivel 10 óra feletti SoT-ok jöttek.
Kiderült, a viszonylagos gyorsaság és az azonnal érkező push üzenetek legalább ennyit számítanak nekem. 100db feletti app tud harapni az akksiból, így megtanultam mit hogyan állítsak egy fesztiválhétre, egy erős nyomkodós napra, vagy egy 2 napos "ügyeletre".Azért a fenti hosszú bevezető, mert ezek alapján talán érthető, hogy számomra legalább olyan fontos/hasznos a felhasználók extrém SoT beszámolója, mint a nagyjából korrektnek nevezhető, összevetésre szánt GSMarena teszt.
#691 Risard: ez örömteli, ha így volt, de kizártnak tartom, hogy egy kevéssé népszerű készüléknél is ugyanígy lekövetnék a változásokat...
-
ForRedGlory
félisten
En meg olyanokera nem adok, akik kepen lattak ilyen telefonokat. Meseld mar el, ha mar ilyen okos vagy, hogy melyik iranyba is vagyok elfogult, ha a Note 8 marad es az OnePlus 5 megy el jovo het kozepen? Na?
Egy pillanatig se zavarjon, hogy nem 1 frissites jott mar ki az OnePlus 5-re...
-
tixem
addikt
Egy szóval nem mondtam, hogy ez nem drága csak megint ott a cikkben a siránkozás, hogy milyen drága.
"Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne."Ez várható volt, egy ideje már nem érhet senkit meglepetésként egy-egy flagship ára, pláne ha Samsung/Apple. De a többi mainstream gyártó is beteg árakkal operál.
-
janeszgol
félisten
Ez tízenek hívta, szóval jövőre gondolom 11-től mennek a számozások. Addigra még jobban kiforr a Face ID és társai, szóval elképzelhető, hogy igazad lesz. Bár ez függ attől, hogy a vevők melyiket fogják jobban szeretni.
ollie, lassabbat? Mindkettőben A11 Bionic van, nem? Vagy nem figyeltem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest