- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
bigkokas #13366 üzenetére
A Viber és Whatsapp is elég nagy akkuzabáló. Volt egy ilyen lista, valahol megjelent, benne voltak az első tízben.
Nem mindenki teheti meg, hogy nélkülözze ezeket, ha meg használja, többnyire online is kell lenni szinte állandóan, nem csak alkalmanként ránézni.
Én korábban utóbbi módon alkalmilag használtam a Vibert, de csak rootolt telefonnál lehetett teljesen letiltani Greenify-jal, különben mindig újraindult és a háttérben folyamatosan futott.
A Note8-ra már fel se raktam.
A hálózat is tud problémát okozni. Note 3-nál volt párszor, hogy vonaton utazva összeakadt valami, fűtött a proci, mint állat. Úgy gondoltam, hogy valamilyen letöltéssel lehetett baja ilyenkor, böngésző és más appok, ahogy a cellák változtak menet közben, megszűnt a 4G, 3G lett vagy Edge, és viszont.
De Note8-nál ilyen még sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Maps
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest