- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
Nem tudom, hogy van-e előjele a memória döglésnek, nekem 3 és fél évig semmi nem volt. Amikor előjött, akkor meg már minden (kaptam a szép piros üzeneteket, de már mindegy, béke poraira). Rom-olásnál ugye számít, hogy milyen verziójú androidot teszel fel, főleg lefelé menet tud rinyálni a fájlrendszer miatt, azért is van, hogy mindig gyári rom és utána a custom. Használd amíg tudod, de sajnos nem lesz örök darab (remélem a C-s igen
). Anyukám mai napig megelégedve használja a Galaxy S-et (igen, a legelsőt), mondjuk custom rom-mal tud csak használható lenni és úgy, hogy neki nem volt más "okos" telefon még a kezében, nem zavarja a sebesség
-
apaszka
veterán
Igen, mert azzal lehet a tévét és a légkondit használni. ( Szerintük) 🤣
Nem vagyok f@szarági,de a parkolást nem mondták, hogy téves mert itt aztán sehol nem lehet lerakni a kocsit, de bérelhetek egy háznál......
Persze jó pénzért..
Na aztán mondták ha kell a cucchoz a távirányító mivel tudom használni az 1000/nap / cucc.
Na mondtam nem kell....
😎
-
De néha azért rátöltesz, ugye? A lítiumos akkukat 60-70% körüli töltottségen optimális tárolni, és bár kifejezetten alacsony az önkisülésük, fél évente, évente érdemes rájuk nézni, hogy tényleg itt is maradjanak, aztán használatba vételkor 10% alá meríteni majd 100%-ra tölteni.
MaCS
-
apaszka
veterán
Az jóóó!
Mivel eldobálta a töltést közben sokszor, és csak pár pozícióban töltötte, én likvidáltam ezt a formát. Gyors töltést nem használtam, egy évig. Egy év két hónap után ki is nyíródott az aksi. Én a qi töltésnek tudtam be. De nem ezer%.
Ezért írtam, hogy szerintem...Ez a szettem [link]
-
A Note 4 tulajok már nem hoznak pénzt. Ha ezt fejlesztik és szuper lesz,akkor miért akarnák lecserélni majd másra? Szerintem nem fognak velünk foglalkozni,elhúzzák a S8 vagy a következő Note megjelenéséig az apró frissítéseket és ennyi.
A Note 8-ra most sokkal több a kapacitás és a figyelem is. Annak kell jónak lennie,mert ekkora hiba is nagy anyagi veszteség,de kettő már nem lehet,mert akkora márkának is annyi. Ott a Mate 9,Mi mix és nem biztos,hogy a Samsung-ot fognak legközelebb is választani az emberek.Érdekes lesz,hogy Samsung hogyan fogja kezelni a helyzetet. Rámegy a nyereségre,hogy visszahozza a Note 7 veszteséget? Vagy fontosabbak lesznek a vásárlók és inkább vissza akarják szerezni a bizalmukat? Esetleg rájönnek,hogy sokan elpártoltak és más gyártók felé néztek,így új vásárlókat kell szerezni ami nem lesz könnyű.
-
-AD4M-
tag
Note 5-öt nem kapsz gyári garival, mert hivatalosan nem forgalmazzák egész Európában.
Ha komolyabb játékra (3D) nem kell, akkor a 4-es szerintem bőven elég szinte mindenre
A toll esetén annyi előrelépés történt, hogy (plusz funckióként) ha fordítva dugod vissza, akkor nehezebben fogod elhagyni a tollat -
Muerte68
addikt
az a kérdés mi a fontosabb a kicsivel jobb hardver-vagy a cserélhető akku-távirányítási lehetőség+bővíthető memória
Ha valamit is cserélnél bővítenél akkor a 4.Ha csak használod ahogy van nem akarsz sok mindent rádobni-és ha akksi cserénél jó a szerviz akkor az 5.Meg kérdés mennyi az árkülömbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest